| Klarisanek | 111002 |
|
18.2.2013 11:14:16
Kapradino, zase nesmime zapominat na to, ze to je nazor Miky. Ona to tak chce, ona to tak taky vidi. Vzdyt i jeji manzel priznal v jednom z minulych dilu, ze ty zvirata jsou jeji vymysl a on se ji snazi prani plnit. Ale kdyz to vezmeme trochu z realneho pohledu, tak na jedne strane musime uznat, ze Miky je silene energicka zenska, co umi vzit za praci jako maloktera z nas, takze jiste ji cas na aktivity s detma zbyde. Na druhe strane bylo videt jak velky statek maji, v jakem stavu je bydleni, dvur a kolik zvirat maji. Takze at Miky rika co chce, te driny je tam pro jednoho cloveka (neboli ona, manzel porad v praci)silene moc. Takze az ona bude starnout, sily ubyvat, zvirat pribyvat, ty deti budou zaprazeny hodne, at budou ci nebudou chtit. Absolutne si nemyslim, ze ona je typ, co by milovanou kravku prodal, protoze nestiha. Naopak si koupi dalsi.
|
| foxyna | 80272 |
|
|
18.2.2013 11:13:08
Deniso jen takový detail: žena, která porodí dítě, se ze slečny mění v paní, byť je svobodná (stejně jako když získá vysokoškolský titul, není to slečna inženýrka, ale paní inženýrka).
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
18.2.2013 11:08:57
Janinko treba aby mela nejake penize od statu a cas na statek?
Ja si tak nejak myslim, ze Miki bude mit jeste dalsi dite. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
18.2.2013 11:08:10
Kapradino vychova je urcite dulezita, ale neni to proste vse. Nekdy si i deti velmi vzdelanych rodicu delaji co chteji
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
18.2.2013 11:07:24
Me hodne prekvapilo, ze Miki se tam zminovala, ze pri tom vsem snad jeste pred tehotenstvim pracovala??? Mela v kalendari poznaceno, ze sla na neschopenku od dob nevolnosti. No muj zamestnavatel by teda mel fakt radost, kdyby videl, ze jsem na neschopence a delam takove silenosti
Verim, ze ji je lepe doma a s detma, pricemz ma cas venovat se svym konickum nez chodit s timto poctem deti a zvirat jeste do prace.Ale jinak jeji pribeh hezky ukazuje, ze nekdo resi jestli mit druhe dite z "existencnich" duvodu a pro nekoho je to naprosto normalni a prirozene. Hlavne, ze deti nestradaji ![]() Vera je silena jak si porad gratuluje co vse zvladla a pritom si zve pomoc na kazdou ptakovinu U toho mereni jsem se nasmala.U Lucky bych si nedovolila tvrdit, ze mela spatnou vychovu, tedy alespon od matky si to nemyslim, ale rekla bych, ze puvod vseho je dost velka psychicka nevyrovnanost. Petra, ta by si fin. pomoc zaslouzila urcite, snad nekdo pomuze. Navic mi prijde v pasti, protoze i kdyby Abel mel nejakou praci, nemyslim si, ze ma ted u nas predpoklady na neco dobre placeneho a v teto situaci je pro ni asi lepsi, kdyz chlapecka pohlida nez aby pak museli resit jeste nejakou chuvu.. |
| Kapradina | 34186 |
|
|
18.2.2013 11:04:58
Janinko,
tak práce na statku měla a má Miky určitě hodně, ale i tak si myslím ne až tak na úkor dětí. Tady je kudś rozhovoru, co Miky poskytla: Co bych ráda dodala – asi hlavně pro ty všechny, co si myslí, že jsem zaměstnána jen prací na statku a neznám nic jinýho, tak že to tak není. Svého jiného stavu jsem si vážila. Josífek byl jediné z mých 3 dětí, na které jsem si musela opravdu počkat a i přes obavy okolí jsem dělala jen to, na co jsem se cítila. V seriálu se také tak trochu dostalo na pozadí, kolik práce odvede můj manžel, bez kterého by nic nefungovalo. Ale nemůže být na všechno sám. Děti pomůžou s maličkostmi (i tak jsou pro mě velkými pomocníky) a když jsem nechtěla dopadnout jako jiné maminy, které dávají inzeráty typu „prodám koně z důvodu těhotenství“, musela jsem se nějak zapojit. Kdyby to byl problém, nějak by se řešil, ale naštěstí nebyl. V těhotenství jsem byla vždycky aktivní a určitě nejsem jediná. Trochu se v natáčení rozplynulo i to, kolik času věnuju hlavně svým dětem. I když nám spoustu času zaberou zvířátka a musím říct, že holky věci kolem koní baví, tak já se snažím, aby jejich obzory byly širší, než je dvůr našeho statku. Sportování, divadlo, karnevaly, dětský dny a další akce máme běžně v programu. Všechny děti mají nějaké vybití, už i Josífek, který chodí, i díky seriálu, plavat a báječně se už potápí. A za sebe nevím, jaký je rozdíl, když sourozenec pohoupá mimino ve stáji nebo před obchodem, když maminka nakupuje ... ![]() |
| Klarisanek | 111002 |
|
18.2.2013 11:02:48
Asi mas pravdu, absenci otce v detsvi, nebo trauma spojene s tim, ze si je otec ani jednou nevyzvedne vcas, nemuze mit az takovy vliv, protoze takovych lidi znam a chovaji se jinak nez Lucka. Je tam jiste x dalsich vlivu. Je smutne, ze se i pres dobrou vychovu matky nepovedla ani Lucka, ale ani ten jeji bratr, kteryzto je prizivnikem.
|
| Nisa | 31554 |
|
|
18.2.2013 10:48:42
Kapradino, někteří lidé jsou destruktivní prostě ze své podstaty a výchova s tím nemá nic společného. Vidím to sama každý den na mém třicetiletém bratrovi.
|
| Janinka a dvě princezny |
| • |
18.2.2013 10:46:30
všichni tady "chválili" tu paní s těma zvířata, ale musím souhlasit s tímto. Sama jsem ze čtyř dětí z chudé rodiny s hospodářstvím a pro děti to neznamená nic jiného než dřina a žádné dětství ve smyslu mám spoustu povinností a musím se starat o mladší sourozence poač rodiče by se z toho jinak zbláznili. Hlavně, že mám tři děti. Bez pomoci to ta ženská prostě nemůže zvládnout a kdo jiný je po ruce než vlastní děti. Neviděla jsem všechny díly celé ale stačilo mi vidět ji včera v té stáji a tu nejstarší jak houpá kočárek. Přiznávám jsem zaujatá vlastním traumatem z dětství, ale cítím to tak. Proč lidi co mají mraky práce mívají taky mraky dětí?
|
| Kapradina | 34186 |
|
|
18.2.2013 10:44:45
Jak je tedy možný, že se Lucie chová jak se chová? Maminka jí tedy musela předat úplně jiný vzorec chování, pokud je pravda, co Lucie píše ...
Mám kamarádku, co jí zemřela maminka v dětsví (jí bylo cca 10let) a tatínek pak v jejích dvaceti. S partnerem to teď taky nemá nicmoc, ale rozhodně není v takových "sra+kách) co předvádí Lucie od začátku dokumentu ... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.