| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1388  [Dalších 1118 >>]
M_ 124075
18.2.2013 10:01:11
Pěkný.

Nejsympatičtější je Miky, taková správná máma, i když se mi zdá že to s těma zvířatama přehání.

U Petry a Lucky nechápu tu nezodpovědnost ohledně početí. Jedna po 2 měsících, druhá hned po prvním vyspání.

U petry je nefér ohledně rodičáku. To kdyby nepřiznala s kým to dítě má, tak je to vpohodě a dostane ho? Nechápu.

Věra je krapet rozmazlená, ale celkem v pohodě, vypadá že se chce hlavně zavděčit tomu svýmu Jakubovi, kterej je na ránu. Myslím že ani ten vztah k dítěti žádnej nemá.

Chůva byla sympatická a je vidět že jí to baví.
Nisa 31554
18.2.2013 9:44:33
Kapradino, já myslím, že žádala RP na sebe, pracovat se u něj přeci může. Ale myslím, že problém je, že otec je cizinec, i tady na rodině se to často řeší, že maj ženský problémy s vyplácením, pokud otec pracuje v zahraničí nebo není z ČR.
Nisa 31554
18.2.2013 9:40:13
Proč se Lucka přstěhovala do domku - podle mě existoval záložní plán, že bude pečovat o tu prababičku a brát na ní příspěvek. Jenže se o babku asi v rodině pohádali a ta zůstala u té příbuzné, jak na ní Lucka zvonila. Proto pak šla zpátky do Prahy....

Anglicky mluvící chůva, která na dítě mluví i francouzsky a česky, to je fakt super nápad. Naprosto popírají pravidlo, že na dítě má jeden člověk mluvit jedním jazykem. Takhle se anglicky naučit nejde. To už si spíš měli sehnat rodilou mluvčí.
Kapradina 34186
18.2.2013 9:25:43
Škoda, že to byl poslední díl ... doufám, že mají tvůrci v plánu pokračování! ~;)

Skoro vše bylo už přede mnou řečeno.

Lucie,
neměla to v životě lehký a asi nebude mít ani do budoucna. Chlapi u nich v rodině se chovají jako "vyžírkové" - sami nic nemají a jejich cílem je přilepit se na ženskou, která nějaké zázemí má a tu využívat. Lucie je strašně hodná, touží po někom s kým může sdílet starosti i radosti a bráchu má ráda a podle vzorce chování z její rodiny jí tenhle model asi přijde normální ... ~Rv

Petra,
je tahoun a silná ženská, jen tak ji nic neporazí a umí se o sebe a Jonáška postarat. V podstatě je na tom jako matky samoživitelky s dvěma dětma. Abel je sympaťk, o synka se umí skvěle postarat, ale práci, která by jeho rodinu alespoň částěčně zabezpečila asi taky "nevymyslel". Možná je to předsudky, ale mám velkej strach, aby Jonáše neodvezl do Etiopie a neměli jsme tu po čase příběh ala "Bez dcerky neodejdu" ... přeji jim jen to dobré! A co se táká rodičáku - mám pocit, že žádala Petra na Ábela, ptž. ona pracuje čili se o dítě celodenně stará on a on tady nemá trvalý pobyt tak nemá nárok - kdyby byla s Jonášem doma Petra problém by s rodičovským příspěvkem myslím nebyl. ~d~

Miki,
je to úžasná máma, tady jsem se vždycky zamyslela, že takhle nějak fungovala rodina dříve ... všichni musí pomáhat a i když to vypadalo, že je na statku velká dřina, jí to naplňovalo a bavilo ... a nejvíc jsem obdivovala, jak si při tom všem uměla najít "chvilku pro sebe" a tak načerpat sílu. ~R^

Věra,
i u ní bylo vidět, jak své dítě miluje ... když byla s malou sama nechala průchod svým citům, ale jakmile byl nablízku partner, tak začala před ním hrát hru "dokonalá partnerka". Byla vedle něj pořád taková svázaná, jak když má trému před zkouškou. ~Rv Všechny ty vymoženosti - chůva, chůvička, cvičení byly jistě jeho výmysl a ona je jen jejich součástí ... i když úspěšná v práci, pořád o tom musela sebe a nás všechny ujišťovat, jak vše sama zvládá ... pokud by to tak bylo, proč pořád tolik slov o tom všem? ~d~
Abigail* 76789
18.2.2013 9:03:44
Jj dívala jsem se. Věděla jsem, že to má být poslední díl, tak jsem čekala, že to bude takové víc ukončenější.

Na webu čt jsou i rozhovory po natáčení, jaké z toho mají hlavní aktérky pocity apod. Tam Lucka říká, že peníze z porodného celé nerozfrcala, ale prý z něj zaplatila taky nájem, plyn a elektriku. Jo a ještě mluvila Lucka o mamince, že prý vystudovala matfyz, uměla dva jazyky - to bylo jako reakce na diskuse, kde se rozebíral její soc. původ. Jinak jsem ale teda koukala, že má u sebe bráchu, kterej jí ale s nájmem nepomůže.

U Věry je fajn, že zvládá i práci, ale ta chůva mluvící na dítě třemi jazyky, to už je síla. I ten její děs z váhy mi přišel přehnaný. Postavu má pěknou, cvičit určitě může, spíš se mi nelíbilo, jak je to bylo podané.

Miky se mi v tomto díle líbila.
verča 33 111089
18.2.2013 9:01:56
Tak mě přijde nejhorší ta Věra, vše mají podle plánu a chybí mi tam ten klid a pohoda, ten její manžel je hroznej, je to přesně ten typ co když žena přibere tak jí prostě vymění za hubenější, protože ta stará mu už nezapadá do toho ideálu.
Lucka, to je taky síla, ale myslím si, že je to hlavně tím jak vyrůstala, neměla žádné zázemí a tak bohužel nemá ani ponětí o tom jak si zorganizovat život a ten její brácha je pěknej prevít jestli se od ní nechá živit.
Petra, fandím jí i když já bych do takového vztahu nešla, ale je to její rozhodnutí a nemám strach, že by to nezvládla, ale bohužel to bude nejvíce muset vybojovat sama.

kreditka 85904
18.2.2013 9:01:02
Na dfiskusi v Čt Miki píše že se zmiňovala jestli nezanedbala řeč u mladší dceři (to byla ta ukázka) v díle to ale nebylo, Miki na to zareagovala protože na diskusi v ČT se rojily dost hnusné spekulace. Jinak její rodina je super Miki je velký dříč. Věra mě zklamala, jak jsem si minule myslela že ji mateřství změní tak anglická chůva a velebení Věry jak to sama! zvládá mi přišlo dost mimo. O tom jejím partnerovi škoda mluvit...holčičku mají asi rádi, ale dlemého miminko ocení víc osobní přístup než luxus. Druhý extrém Lucka - nechápu proč živí svého bratra, bratr je mladý, viditelné projevy nemoci na něm nejsou tak má jít makat ~o~ Evidentně Lucka jde znovu do dluhů - opravdu nechápu proč si pronajala domek pro sebe a Sophii 2 + 1 by bohatě stačilo i pro prababičku, která s ní stejně nebydlí. Bohužel se obávám že za pár let bude mít Lucie na krku 2 - 3 děti s různými tatínky a dluhů jak kvítí....a je to škoda... U Petry se projevily naše úřady naplno...Petra maká má dítě tak aby náhodou nezahálela raději ji sebereme peníze ~a~
Kubula K. 30211
18.2.2013 8:49:29
Krevetko, já myslím, že kritika toho čaje spočívala v tom, že když žiju z ruky do pusy, je poměrně luxus kupovat si pitíčko za (nevím přesně kolik to může stát - kolem 30 Kč?), když vodu máš zadara, žejo. V posledním díle mě taky trošku překvapil ten mobil. Jsem teda houby odborník, ale to asi nebyl nejlevnější model? Prostě mi přijde nerozumný kupovat takovýhle věci, když mám dluhy a malej příjem. Čímž Lucku neodsuzuju, vyžere si to bohužel zase ona, spíš mi přijde líto, že tímhle možná oddaluje řešení svý finanční situace.
Lassiesevrací 134328
18.2.2013 8:44:38
Včera jsem viděla kousek, ale neznala jsem to, tak jsem byla dost mimo. Jen chlap byl hotovej z tý Věry, nebo jak se jmenovala. Furt říkal "proč má tu kameru tak blízko u ksichtu?". ~t~
Proč Petra nedostává peníze, to nevim. Je to hnus. I ta návštěva sociálky "přišly jsme se podívat, jak se staráte o své dítě" ~Rv
leon-týna + 4 125736
18.2.2013 8:35:01
Mě teda zarazilo to , že Petra nemá nárok na rodičák, vždyť je češka, pracuje tady (narozdíl od spousty jiných občanů, kteří pobírají mnohem více dávek), tak co je kterému ouřadu do doho, jestli je otec dítěte etiopan nebo nějaký jouda z Prahy. To mi přijde dost diskriminační.
Věra je prostě Věra, jak může ženská po šestinedělí chtít mít zpět svou původní postavu, když devět měsíců nabírala a ještě kojí. Nesedí mi ani ta jejich multijazyčná chůva a ten monitoring dítěte ~8~, kdyby si ho dali do kolíbky vedle obýváku, tak to mají možná trochu snadnější, ještě lepší by bylo tam párkrát zaběhnout a ušetřili by za trenéra i za kamery. Jo a když se trenér ptal Jakuba jak by si přál vytvarovat zadek Věry, tak jsem šla do kolen~t~. No je to jejich život, mám to jinak.
Lucka - to je případ a celá ta jejich rodina. Přála bych jí aby se z toho s malou vyhrabala~;((.
Miky - ta je skvělá. To je ženská do nepohody, má můj obdiv. Jen s tou vadou řeči u dcery - přijde mi, že když mluví s dětmi tak na ně taky trochu šišlá, třeba by to mohlo souviset. Ale všechno co ona zvládá, to je obdivuhodný~R^.
Všem jim přeju, aby měli šťastný a zdravý děti a doufám, že jim ta publicita moc nezkazí jejich rodinný životy~;((.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1388  [Dalších 1118 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.