| a je to? | 72327 |
|
18.2.2013 8:23:32
Mám pocit, že během natáčení jim umřel kůň a maminka (teď nevím, jestli tchýně nebo její maminka)...každopádně to na ní asi dolehlo.
Přesné info ale nemám, jen jsem to proběhla. Co se Lucky týká, mohly/i jsme být svědky i daleko něčeho šílenějšího. Přála bych jí, aby si jí našel nějaký slušný chlap a dostala se z toho bláta. Pokračování za rok bych brala taky...třeba jen pro každou 15-20 minut, kouknout, jak se jim daří. Jestli třeba Petra opravdu skončila s Ábelem v Etiopii... |
| Cirilinka | 121321 |
|
|
18.2.2013 7:43:57
...a ten trenér s patkou, šmarjá...
|
| Cirilinka | 121321 |
|
|
18.2.2013 7:43:24
Věra no cement, prej 59,6 kilo hahaha to je vopravdu strašný, měla by se jít zastřelit...to jsou starosti, tý vado...
|
| Lenaseka | 119504 |
|
|
18.2.2013 7:38:53
Malému Jonášovi by teď mělo být cca 9měsíců, takže od natáčení se toho mohlo dost změnit, ale Petra je na facebooku, takže nejjednodušší a nejjistější by asi bylo napsat ji přímo tam.
Snad se mají dobře, Abel je sympaťák ![]() |
| Krevetka | 65934 |
|
|
18.2.2013 2:10:44
A jako že sama nemám na rozdávání, kdybych věděla, že se to k Petře dostane, utrhla bych si ráda od huby.
|
| Krevetka | 65934 |
|
|
18.2.2013 2:06:27
V TV jsem ten pořad nikdy nestihla, dokoukávám na netu, chvíli jsem byla "v podobné" situaci jako Lucka, nepochopila jsem poslední diskuzi, že jí bylo vyčítáno, že si koupila zelený čaj...ještě takovou sr.čku? To chápu naprosto. To, že projebala poirodný a mateřskou chápu už míň, mě to projebal bývalý přítel, nic si na něm nevezmu, tak si to Lucka aspoň užila...Dluhy jí nikdo neodpustí...to by musela mít hodně tmavý make-up.
Miluju koně, nevadí mi, že Miky tahá Josífka do chlíva, ale to, co předváděla v těhotenství bylo podle mě moc. Věra je frajerka, den nebo kolik po císaři řešit pedikůru a břicho...fakt má frajera do nepohody:(...Isabelle Capri Kovačik...už předem umělkyně? Chudák dítě. Nejradši mám Petru, ta jediná mě rozbrečela, hodně nad ní přemýšlím. Taky si teda nevybrala zrovna lehkou cestu, ale ty její oči, já jí rozumím a chápu. A chtěla bych být alespoň z poloviny taková jako ona ![]() ![]() |
| Jana |
| • |
18.2.2013 0:54:02
Tu Veru fakt mit nemusim...
Kdyz se tak uzasne odpovedne informovali, meli by vedet, ze telo zeny behem tehotenstvi vyrobi asi 5 kg CERSTVYHO tuku jako zasobu energie na rok kojeni... Nevite jestli je mozna penezita pomoc Petre? Te holce bych ji nejvic prala (i darovala). |
| Maláá | 122900 |
|
|
18.2.2013 0:30:39
Taky jsem řešila postavu v šestinedělce...Na tom mi nepřijde nic divného...Je spousta žen, co cvičí po porodu, aby se dostaly zpět na svou původní váhu...
RP-proč ho nedostala..? Do dnešního dne jsem myslela, že jej dostane každá matka, která si o něj zažádá bez ohledu na partnera, esi je černej, bílej či fialovej a ono tomu tak není...:-( ![]() Konec jsem čekala jiný...ale nejspíš je to schválně...Skončil dokument, ne jejich život...proto je takový otevřený... |
| vertigo | 92133 |
|
|
17.2.2013 23:59:07
Věry je mi trochu líto, mám z ní dojem, že by se raději plně věnovala dceři, ale je okolnostmi tlačena k tomu, aby pracovala. A hubnout po šestinedělí, protože má 59(!)kg mě příjde nesmysl. Spíš si myslím, že to chce ten její trotl Jakub
A anglicky mluvící chůva - no comment Pro změnu nejlepší pocit mám z Abela, nevím jestli je to režisérským vedením a střihem, ale zdá se mi, že za tu dobu vyspěl a dospěl Moc jim s Petrou fandím! ![]() |
| Bellinka | 134640 |
|
|
17.2.2013 23:56:54
V komentarich u videa na webu CT se k tomu Miky vyjadruje:
"Abych předešla spekulacím, v upoutávce proběhla část odpovědi na otázku režisérky ohledně Eliščiný vady řeči. Absolvovali jsme kolečko vyšetření s logopedickou vadou související, při kterých se přišlo na nějaké drobné problémy a to jsme v rozhovoru konzultovaly. V tomto díle se tento rozhovor už neobjevil. Josífek neměl po očkování ani žádnou reakci, s tím to nijak nesouviselo." |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.