| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1388  [Dalších 1098 >>]
neznámá 91073
17.2.2013 23:28:59
A Lucii nechápu. Z rodičáku živí bráchu a ještě se mu pomalu omlová, že nemá na kapra. Brácha chlap jak hora, že mu není hanba. ~:(
Kubula K. 30211
17.2.2013 23:28:19
To jsem tam vůbec nezaregistrovala. Bála jsem se, aby to nebylo něco po tom očkování, ale v celém dílu o tom nepadlo ani slovo, pokud jsem si všimla.
neznámá 91073
17.2.2013 23:27:14
Koukala na půl oka. Nepochytila jsem co se stalo Miky, v upoutávce byla celá špatná a pomalu si vyčítala "že si toho nevšimla". čeho si nevšimla?
brumda 124539
17.2.2013 23:21:41
jak jsem se na to dnes těšila, tak mě to nějak zklamalo

hlavně mě vyrazil dech ten rodičák, bylo mi Petry a Ábela líto, Petra je fakt tahoun a maká jak může a pořád řeší nějaké úřady, k tomu ta sociálka a pak tam nějak padlo, že to tu nevydrží, přišlo mi smutné, že pro ni snad nakonec bude snažší žít v Etiopii

asi krom Miky, mi prostě situace ani jedné z nich nepřišla optimistická, Věra je sice v pohodě, ale mám jiný styl života, takže rodinné štěstí z toho na mě nedýchlo - vadila mi ta cizojazyčná chůva (která ale nebyla rodilá mluvčí) a přišlo mi, že si to Věra komplikuje nějakým hubnutím s trenérem, ale ona to holt vidí jinak, asi jí to radost udělá

Lucka, tam není co dodat
Kubula K. 30211
17.2.2013 23:08:32
Mi ani nepřišlo, že by měl být poslední, hrozně mě překvapilo, když jsem se to pak dočetla. Doufám, že bude nějaký "rok poté" nebo tak, jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.

Mírně jsem nepochopila, proč Lucka táhne všechno sama, když u ní bydlí brácha, přijde mi, že celá ta rodina je naprosto mimo co do finanční gramotnosti. ~e~

Chůva s velmi českou angličtinou, která Isabele navlíká "trousers", mě taky úplně neuchvátila..

A už vůbec nechápu, proč člověk nedostane rodičák, pokud je otec dítěte Etiopan - nebo ho měl dostat on, když Petra pracuje, a nedostal ho proto, že tu nic neopracoval?

Ale jsem ráda, že miminka vypadají všechna spokojeně. :-)
moly20 117305
17.2.2013 22:57:04
Koukaly/i jste? Jak se vám poslední díl líbil?
Kreaty 128225
17.2.2013 20:24:10
záběr na úřadu práce: na rodičovský příspěvek nemáte nárok, ale půjdu se zeptat nadřízeného, aha jsou tady s kamerou z České televize a ejhle najednou nárok MÁTE?!?!~q~
Magdaléééna 130715
15.2.2013 14:14:44
Proč by se měly stydět? Opravdu, ty to podáváš neuvěřitelným způsobem, proč se stydět?

Já jsem tento bonus viděla včera, musela jsem si zopakovat to, co jsem napsala, ano, Lucka určitě není zlá a je mi sympatická. Ale to co udělala s penězma, byla prostě blbost.

Já mám také lehce nestandardní přístup k penězům, také jsem sama s dítětem. Ten zásadní problém vidím v tom, že já i Lucka nejsme na světě samotné. Máme dítě, o které se musíme postarat. A jak se to říká - když není nikdo jiný, kdo by to udělal, musíš to být ty~;)

V nějakém dalším bonusu mluvila některá z realizátorek projektu o tom, že cílem bylo zachytit proměnu ženy/dívky v matku.. Já, když jsem byla sama za sebe, tak jsem sice nikde nedlužila, ale přiznávám, že jsem ve spoustě věcech byla a jsem prostě, ehm, tolerantnější, free.. Já jsem se třeba o sebe nikdy nebála, mám zsřejmě lehce posunutý pud sebezáchovy~;) Mám dítě a o sebe se bojím. Fakt nejsem dokonalá a ani nechci. Ale teď mám dítě, jsem na něj sama. Nevím, proč bych se měla stydět za to, že Lucka je hodná, symptatická, zřejmě dobrá máma, ale nesouhlasím s jejím hospodaření v této situaci.

DaVinci 49945
15.2.2013 13:14:56
Já jsem se té diskuze, kde Lucii mnohé málem uklovaly, nezúčastnila. Strašně mě ta diskuze nasr..., jak se správňačky prsily. Jediná Monty mi mluvila z duše. Mě je ta holka úžasně sympatická. Už při shlédnutí toho pořadu mě napadlo, že to všechno oblečení mohla koupit v sekáči. Zejména věci na malou. Takže věřím, že je to tak, jak to říká a strašně jí držím palce. Docela by mě interesovalo, zda všechny ty, co na Lucii nenechaly niť suchou, se aspoň v duchu zastydí. To, jak mluvila o mámě, mě dohnalo k slzám.
Sam01 129844
14.2.2013 17:21:49
Tak jsem se na to podívala a fakt mi to nesedí. Počítejte se mnou.
19169,-kč dostala.
V tom novém dokumentu říká ,že z toho dala 9200 na nájem,2000 na plyn a 2000 na elektřinu. Takže jí zbylo 5969,-kč
a z toho koupila pokud se dívám dobře na ten pátý díl:
Křesílko pro malou za 2000,-kč takže jí zbylo 3969,-kč a z toho následně koupila toto:
-1x body
-2x kombinéza
-1x dupačky
-1x mikča
-1x čepička
-2x knížka (1 hrací+ 1x broučci)
-1x notýsek
-1x Sunarka
-1x flaška Avent
-3x Nutrilon
-3x balení plen Pempers
Lucie:
-1x svetr
-1x tričko
-1x stahovací legíny
-1x spodní kalhotky
-2x kalhoty
-2x boty
-1x zimní bunda
pro bratra:
boty,mikča,trenky

Přijde vám reálné,že koupila tohle všechno za 3969,-kč

No možná je tak dobrá,že to zvládla,ale mě by těch 3969,-kč nestačilo.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1388  [Dalších 1098 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.