| Sam01 | 129844 |
|
|
14.2.2013 12:57:07
Zufi,
děti malé nemám,ale zase jim není tolik,abych jim dala do ruky 100 000,-kč. Peníze dostanou,až budu bezpečně vědět,že s nimi umějí rozumně zacházet. Zatím jim platím školy a to je také investice do budoucnosti. Na Mystika nereaguj a dovolenou si užívej podle svého. Jestli je ti dobře v Bibi,tak nemáš důvod poslouchat ,že je to jenom Bibi. Mimochodem už máš vybráno,kam v létě? Já za tři dny letí do DR a hrozně se na to moře a sluníčko těším.V létě se totiž k moři asi moc nedostanu,protože máme jiné plány. |
| Inaaa | 119752 |
|
|
14.2.2013 11:57:03
A mimochodem, rovinu mám ráda, protože se tam pak skvěle jezdí na kole a to jak v Bibione, tak ve Švédsku.
Kopce na kolo nemusím...dávám přednost klasickým nákupním kolům, horská nemusím. Vím o lidech, kteří jezdí do Bibi na 3 týdny a i s kolama, dělají cyklovýlety. |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
14.2.2013 11:56:45
Moje děti jsou ještě malé, ale já v osmnácti dobou byla už dost zodpovědná, takže bych to utčitě nerozfrcala. znám dost lidí z okolí, co získali podobné a vyšší částky z dědictví, nerozfrcal to nikdo.
Pak znám taky lidi, co by to rozfrcali, ale těm takový peníze jen tak do klína nespadnou. a s tou reakcí na mystika: neřešila bych to. na internetu nic divnýho. mě taky lidi říkaj (do očí a opovržlivě) že sem masochistka, když jezdím na dovolenou běhat se stanem po horách do asijských zemí, kde neni rozvinuté zdravotnictví. a že se asi tedy v práci flákám, když si chci v rendlíku na ohni vařit sama. no a co, lidi maj orázdninový sny různý a že to někdo odsuzuje, na to bych se vybodla |
| Inaaa | 119752 |
|
|
14.2.2013 11:54:40
,,Jen tupý masochista může vyhledávat natřískané nekonečné roviny plné kýčovitých hotelů.,, (Bibione)
Mě tyhle hlášky nevzrušujou, každý může někde onanovat. Já jsem už psala, že jsem nakonec taky skončila v Bibione, i když až po 20 letech od revoluce, takže jdu proti proudu, v době, kdy už tam asi nejezdí Stáník Gross. Po revoluci jsem jezdila jako delegátka na jiná místa a Bibi mě minulo. Vyjela jsem tam jenom proto, že tam jela kamarádka a já se přidala, vznikla "parta".Itálii znám, mám ráda a s Italama jsem pracovala i v Praze. I z Bibi se dají dělat skvělé výlety, já ještě nebyla ve Veroně. A vůbec to není nedostatkem peněz,dcera se chystá se školou do Berlína, do Paříže, pak touží opět po legraci s partou a Italama v Bibione a pak Skandinávie, od všeho trochu, směs a porovnání a tak to má být. Jih a sever, naprosté kontrasty, ale to je život. |
| NovákováM | 120401 |
|
14.2.2013 11:50:45
Plnoleťáci mají rodiny, takže je to asi jasné. Bydlení, rodina, auto.. něco spíš užitečného.
|
| Vaitea | 114076 |
|
|
14.2.2013 11:46:46
Zufi,
Mystik je ta "tupá strana" v případě většiny dialogů. Tebe nevyjímaje. Netrap se tím .Plnoleté mám zatím jen jedno dítě , syna na VŠ. Jsem přesvědčená, že by to "probral" s námi, jistě i s kamarády. Asi by si splnil nějaké přání a část nechal na horší časy. Má zkušenost. Byl sice dítě, ale ze dne na den jsme zůstali sami. Ví, co je to "existenční nouze". |
| NovákováM | 120401 |
|
14.2.2013 11:46:26
Nekoukala... znám to, mívali jsme místo parkoviště taky vrakoviště.
Jen, že jsi to tak hezky podala, jakoby ti vrátili úroky z celý hypotéky. MMCH,zvažují, že to zruší, no, mně to třeba vyrobilo jednu splátku navíc. Takže banka nedostane nic a já to splatím tak jak bych měla a ne dřív. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
14.2.2013 11:46:17
To jsou kluci. Když to vidím u nás v rodině, tak mužská část je spořivá a ženská marnotratná.
Až na mne. Já jsem v posledních letech děsnej škudlílek. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
14.2.2013 11:44:07
Zufi, starsi by je asi ulozila, ma vsechno /zarizeny dum, auto - bez dluhu/, penez vydela pomerne dost, takze by nemela potrebu za to neco kupovat. Navic ji takova castka asi nijak nerozhodi uz par set tisic dostala taktez.
Ta mladsi by na to asi koukla a nacpala by to do kasicky. Ma takovou vetsi. Ono to zas tolik v tech bankovkach neni. No, asi bych ji premluvila, ze vezmu vsechny jeji penize a konecne ji zalozim konto...ale to zase jak ji znam, chodila by s kartou a chtela vsechno platit sama ![]() |
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
14.2.2013 11:42:09
A do letoviska typu Bibione bych nejela ani kdyby mě někdo na kolenou prosil a celé by to zaplatil: ale chápu, že několik milionů lidí to má jinak.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.