| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1388  [Dalších 1058 >>]
Zufi. 52220
14.2.2013 11:42:04
Zatím díky všem za odpovědi, jdu hlídat~3~.
Xantipa. 34439
14.2.2013 11:41:37
Zufi - nechápu, proč máš potřebu se omlouvat za svou dovolenou v Bibi, kterou miluješ a kterou si platíš ze svého. Někomu si Bibi líbit nemusí, na to má právo říct, že by tam nejel, ale pro jiného to může být srdeční záležitost a není nutný se za to omlouvat a cítit snad nějaké provinění~x~
A co by jedno moje plnoleté dítě udělalo s částkou 100 tis? Jsem si jistá, že nic a že by ji uložila na dobu, až začne zařizovat bydlení. Určitě by za to nejela na dovolenou, protože je to hodně peněz a ví, jak těžko se peníze vydělávají a že na bydlení jako když se pak najdou.
Pole levandulové 23006
14.2.2013 11:41:37
Zufi, sice jeste nemam plnolete dite, ale jak ho znam, tak tipuju, ze by si koupil auto a zbytek rozfrcal. Sice by urcite nezapomnel na darek pro maminku, ale ze by si nejak sporil, na to bych ho netipovala. I kdyz, treba prekvapi. A kdyz to vezmu podle sebe, dostala jsem podobnou castku, tak jsem si tehdy za to zaridila svoje podnikani - kosmeticke studio, ktere mne pak dobre zivilo mnoho let.
Martina, 3 synové 101865
14.2.2013 11:39:31
Mám plnoleté děti , mají 100 tisíc a pilně je rozmnožují. Kdyby dostaly další, přidají je k nim: oni moc utrácet nedovedou, jsou podivuhodně skromní - nejspíš geny po tatínkovi. ~;((
Persepolis 107413
14.2.2013 11:37:25
Ale zase na druhou stranu by mohla překvapit. Třeba by si založila nějaké spoření a brala by to jako počáteční vklad do budoucího bydlení. Já to beru podle toho, jak s penězi zachází teď. Ale je asi něco jiného mít k dispozici 3 litry nebo mít jich k dispozici 100.
Persepolis 107413
14.2.2013 11:33:16
Jak znám svoji, již plnoletou dceru, tak by asi půlku utratila za hadry,boty a kabelky. Zbytek by procestovala. Moc nevěřím, že by si dala něco stranou třeba na důchod~;)
*Niki* 19980
14.2.2013 11:29:56
Nemám ponětí, děti mám ještě malé, ale když jsem já dostala podobnou částku (ne po maturitě, ale po vysoké), koupila jsem si pár hadříků v akci a pak hlavně nábytek do prvního bytu (podnájmu), plus ojetinu auta, které mmch. máme stále, už 10 let (už ale čeká na odvoz a na náhradu za jiné:)
Kapradina 34186
14.2.2013 11:26:21
Zufi,
nevím, kolik má tady v této diskusi přispěvovatelek plnoleté dítě ... ale jsem zvědavá, jaké budou odpovědi. ~;)
Začnu od zadu, na Mystika nereaguj a osobně se tím netrap! ~x~ Na určité nicky taky už nereaguju, protože je u nich škoda mýho času ťukat jim odpovědi do klávesnice. ~;)
A částka 100 tis. a můj plnoleťák - asi by si koupil něco na sport, pak by jel někam na dovolenou a možná (pevně tomu veřím ~t~) by si část uložil na dobu studií. Ale to je jen moje teorie a ta, jak je známo bývá od praxe značně rozdílná. ~d~~;)
Zufi. 52220
14.2.2013 11:15:12
Omlouvám se, že to cpu sem, je to trochu OT, ale právě ve spojitosti s tímto tématem, mě ta otázka napadla.
Chovaly by se zodpovědně, uložily na úrok, koupily si nábytek do budoucího bytu, koupily by si auto, zaplatily školné, nebo to rozfrcaly na dovolené, případně v barech s kamarády a nedejbože za nelegální drogy (když to přeženu)?

Prosím, nehledejte v tom, žádný skrýtý význam, jen mě to fakty zajímá.
Témata už nezakládám (bylo by smazáno jako provokace) a snad mi věříte...
Mám totiž diametrálně odlišné dcery a to by bylo na dlouho, takže budu ráda, když si přečtu vaše příspěvky.
Pokud to berete jako pitominu, nereagujte~;((~;).

A ještě poprosím o odpověď na úplně OT:
Reagovaly byste na Mystika?
,,Jen tupý masochista může vyhledávat natřískané nekonečné roviny plné kýčovitých hotelů.,, (Bibione)
Já mu neodpověděla vůbec, to mi kdysi dávno radila Líza, ignorovat, na druhou stranu, proč on může rejt jako nevychovaný .... a já to jen přejdu? Prosím jen o radu nebo váš názor, nebudu mu odpovídat! Jen co vy na mém místě?
Připadám si občas jako blbka.
Jako tupý masochista si nepřipadám.
A nikdy jsem nenapsala, že takovou dovolenou doporučuju všem, naopak v rámci korektnosti většinou píši, že je to můj osobní názor...(že to tam mám ráda).
Omlouvám se za výlev, už tu nebudu prudit, jdu hlídat vnouče a zítra jedu za dědou.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1388  [Dalších 1058 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.