| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1388  [Dalších 1008 >>]
Markéta s párkem
  • 
14.2.2013 9:28:47
Zodpovědnej chlap, kterej si měsíčně vydělá 20 tisíc, je nehodí do chřtánu holce, která za ně koupí zbytečnosti. Tedy pokud nebude myslet penisem. K tomu se Lucka dopracovat může - že bude taková lepší prostitutka - bude vždycky po určitou dobu žít s chlapem, dokud pro něj bude nová a bude ochoten jí za to platit.

Představa, že ti, kteří si slušně vydělávají (schválně nepíšu bohatí), by měli být ochotni vyhazovat peníze na blbosti těch, co jsou chudí, je naprosto mylná. Právě proto, že vím, jak je těžké si peníze vydělat a udržet a chovat se zodpovědně, nejsem ochotná financovat nezodpovědné chování jiných, byť bych na to měla.
Grainne 67561
14.2.2013 9:27:54
Monty, no nejvíš řvou ti, kdo nenechají státu korunu navíc ani nešťastným omylem.

Hlavně že se tomu neříká sociální dávka. Ve skutečnosti je to slušná dotace, která umožňuje zmnožit to bohatství, takže zase ti bohatí se až tak úplně sami a bez pomoci státu nevypracovali.

Někdo nemá nic a to se vážně dost blbě zmnožuje.
Monty 129940
14.2.2013 9:26:35
Persepolis,
já si taky vzala pravý opak svého otce - chlapa, co miluje svý dítě a v rámci svých možností se o něj stará velice příkladně.
Jiná věc je ta, že jako partner nebyl k ničemu.
Monty 129940
14.2.2013 9:25:04
To je hezký v situaci, kdy jsi sama.
Já nechci, aby moje dítě jedlo rok topinky.
Grainne 67561
14.2.2013 9:24:38
Sam, smrtelně vážně - ti lidé zkrátka nejsou připravení na způsoby dravců, kteří je legálně ožebračí a pak je hodí na krk státu.

Kdyby tady panovaly normální podmínky, své dluhy splatí bez toho, aby se dostala na sociální dno a klidně by si mohla nějakou radost dopřát.

Teď už vážně nechápu, co vás tak usilovně nutí dštít oheň a síru na tu holku. Já taky dřu, dřu na svým, za pár šupů, abych nevisela státu na krku, ale nemám potřebu se navážet do někoho, protože si dopřál něco, co já si ještě hodně dlouho nedopřeju - rozfcat si 20 000,-
Jenomže já mám jakous, takous perspektivu.

Monty 129940
14.2.2013 9:23:22
Grainne,
já o mateřskou ani nežádala. Připadalo mi to blbý, když jsem pracovala.
Měla jsem rok rodičák v době, kdy byl manžel bez práce a čtvrt roku z toho v blázinci, to přiznávám, protože to byla docela drahá sranda.
Sam01 129844
14.2.2013 9:22:11
Persepolis,
mám kamarádku,která je potřetí vdaná a vždycky si vybere stejného vola. Přitom pochází z naprosto funkční rodiny z bohatého zázemí (rodiče v diplomatických službách). Myslím,že neplatí,že se ten vzor musí brát z rodiny.
Persepolis 107413
14.2.2013 9:21:01
A já si vlastně taky vzala naprostý opak mého otčíma.~:-D
Grainne 67561
14.2.2013 9:19:47
Kudlo, já bych to samozřejmě neudělala, ale jsou jisté meze, za určitou mezí bych už jednala skoro stejně.

Záleží na tom, jestli máš perspektivu nakročit k lepšímu, když budeš ukázněná, nebo nemáš žádnou perspektivu i kdyby ses ukázňovala i v otázce 20 KáČé

Pak by zřejmě nastalo Carpe Diem. To je jedna z možných, další z možných je taky sebevražda z přehnané zodpovědnosti - zase statistiky, sebevražd z finančních důvodů rapidně přibývá.
Sam01 129844
14.2.2013 9:19:02
Grainne,
odečtu pouze to co mi stát dovolí a už to taky není to,co to bývalo dřív. Na druhou stranu odvody jsou vysoké. Třeba manžel odvádí hodně za firmu a nepamatuji se,kdy by si dovolil vzít např. nemocenskou. Myslím,že někdy,tak kolem roku 1995 naposledy. I v nemocnici,když ho pustili z jipky ihned pracoval.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1388  [Dalších 1008 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.