| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1388  [Dalších 1018 >>]
Monty 129940
14.2.2013 9:42:36
Sam,
asi žiješ fakt v jiným vesmíru.
Já neznám ani jednu ženskou, která by byla na všechno sama a dneska byla úspěšná, měla firmu nebo seděla v parlamentu.
Chlapů pár ano.
Ženské, které jsou na všechno samy skončí v lepším případě jako tvoje kamarádka. Dřou, aby se měly děti dobře.
Sam01 129844
14.2.2013 9:40:36
Monty,
ale na začátku jsem byla sama. Manžela jsem poznala později. Copak to nechápeš?
Sam01 129844
14.2.2013 9:39:50
Monty,
mezi Lucií a somrákem vidím rozdíl. Lucie měla šanci se svým životem něco udělat. To,že skončila,tak,jak skončila jde na její hřbet.
Spousta vrstevníků vzala po škole batoh a vyrazila třeba do zahraničí jako aupair,sezóní sběrači ovoce atd. Neměli nic,než batoh. Za čas se vrátili s výdělkem a znalostí jazyka a cizího prostředí. Spousta z nás začínala fakt od nuly a spousta z těch,které znám od jejich začátků je dnes velmi známá. Jsou v politice,v médiích,mají firmy atd.
Makali a teď se mají dobře a jejich děti také.

Mám třeba kamarádku,které je samoživitelka,která má dvě děti a je na všechno sama. Holkám platí jazyky,tábory a sama dře,až to není hezké. Nájem platí 18 000,-kč. Aktivně hledá brigády a fakt se jí to daří. Když jeden měsíc nemá ráda jí půjčím,protože je to za prvé velmi vzácné a za druhé vím,že to hned dostanu zpět. V CŘ nemá rodinu,takže fakt táhne všechno sama,ale nikdy se nevzdává a pracuje na sobě. Velmi si jí za to co všechno zvládá vážím.
Monty 129940
14.2.2013 9:39:25
Markéto,
proč myslíš?
Já nebyla u doktora asi osm let a zubaře mám soukromého - a když na něj nemám, tak tam prostě nejdu. V životě jsem nebyla na nemocenský. Co tak drahýho jsem vyčerpala? Opotřebení fondendoskopu?
Markéta s párkem
  • 
14.2.2013 9:35:55
To, co platíš u doktora v hotovosti teď, je jen symbolický proti tomu, co bys platila, kdybys nebyla pojištěná.
Monty 129940
14.2.2013 9:34:22
Sam,
ale nebyla jsi sama.
Ty v tom fakt nevidíš rozdíl?
Nechápeš, že být v nouzi ve dvou je jiný, než v ní být sám?
Sam01 129844
14.2.2013 9:32:06
Graine,
neměla jsem vůbec nic. Žila jsem od výplaty k výplatě,stejně jako množství dalších lidí a stejně jsem nedělala dluhy a nebrala dávky.Makala jsem,abych si sehnala lepší práci za víc peněz a tak dokola pár let po sobě.
Monty 129940
14.2.2013 9:31:33
"Právě proto, že vím, jak je těžké si peníze vydělat a udržet a chovat se zodpovědně, nejsem ochotná financovat nezodpovědné chování jiných, byť bych na to měla."

No, a já právě proto, že vím, jak snadný je dostat se do srabu jsem ochotná financovat i somrákovi krabicový víno, aby si udělal radost.

Monty 129940
14.2.2013 9:30:18
Grainne,
souhlasím s tebou. A je to smutný.
Jak psala tuším Pavla - VŠ zadarmo, během studia všechny platby od státu, pak pobírat všechny možný a nemožný dávky (Sam z toho vyjímám, vím že to není její případ) a pohoršovat se nad chudákama, co měli smůlu a neumí v tom chodit.
Je něco shnilýho ve státě českém... ~:(
Sam01 129844
14.2.2013 9:30:06
Grainne,
mě zaráží prostě ta její nezodpovědnost.
Ví,že má dluhy. Dostane se jí jedinečná možnost je zamáznout buď všechny nebo větší část a ona jí prokaučuje pro pár drahých krámů. Svojí budoucnosti se zřekla sama.
Na měsíc dostává mateřskou a alimenty a ta částka 20 000,-kč jí spadla do klína jenom tak a ona si koupí spoďáry od Beckhama. Už jsem tu včera vkládala odkaz na bazárek,který má nedaleko domu,kde bydlela. Křsílko mohla koupit od 390 do 690,-kč. Ona si koupila nové za 2000,- Proč proboha? Já jsem si koupila použité křesílko právě v tomhle bazaru značkové za 700,-kč.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1388  [Dalších 1018 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.