Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monty | 129940 |
|
|
14.2.2013 8:54:02
Sam,
ale byli jste na to dva, že? ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
14.2.2013 8:53:31
Kudlo,
ty mne nečteš, že? Už včera jsem psala, že SPLÁCET dvacet litrů je daleko menší problém pro někoho, kdo žije v páru než pro samoživitelku. O tom, že by princ měl cokoli zamazávat nepadlo ani slovo. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
14.2.2013 8:52:57
MOnty,
už jsem to psala. Od 18 let jsem se živila sama a z domova jsem odešla s taškou oblečení a manžel tehdy přítel také. Měli jsme pouze to na co jsme si vydělali. Oba jsme ještě dotovali rodiče a v zásadě dotujeme dodnes. Platili jsme si všechno včetně svatby sami a opravdu z rodiny jsme ani jeden neměli nic. |
| Markéta s párkem |
| • |
14.2.2013 8:52:50
JO, ale ne kdybys čekala mimino bez zázemí.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
14.2.2013 8:51:39
jak Sam nevím, ale moje zodpovědnost v úplný samotě trvala zhruba pět let, a neměla jsem pocit ,že tím nějak zásadně trpím.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
14.2.2013 8:50:41
jak neposuzujou? jako že jim někdo tu pokutu promine?
já nechápu, proč do toho furt taháš nějakýho chlapa, co pro něj dvacet litrů je "jen" měsíční plat, ze kterýho by se neměl položit. Sama jsi před chvílí napsala, že máš-li příjem dvacet litrů, tak je pro tebe problém zaplatit si i pojištění, protože ti na něj po odečtení všech nutných nákladů už nezbyde. Pro chlapa by ale nemělo být problém vzít těch stejných dvacet litrů a zamáznout partnerčin dluh? To je nějakejch jinejch dvacet litrů v nějakým jiným paralelním vesmíru, nebo princové na bílým koni žijou ze vzduchu? |
| Monty | 129940 |
|
|
14.2.2013 8:47:20
Grainne,
já jsem v nehezké situaci skoro celý život, pomoc nemám od nikoho žádnou a šance, že se to někdy změní je poměrně malá. Přesto se o to aspoň snažím. Ovšem špatně, protože podle těch zodpovědných, co sami nejsou bych měla dítěti pět let nastavovat kalhoty kusem pytle, jen abych nemusela platit penále VZP. ![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
14.2.2013 8:45:07
Sam, to by nám národy hromadně vymíraly. Paradoxně se nejvíc dětí rodilo v dobách krizí a válek a čím větší blahobyt, tím méně lidí se rodí.
Z hlediska demografického to není správný model. |
| Monty | 129940 |
|
|
14.2.2013 8:44:16
Sam,
sama jsi psala, že v pětadvaceti už jsi čekala dítě s manželem, že. A počítám, že jste se neznali půl roku. Jak dlouho trvala tvoje absolutní zodpovědnost v úplný samotě? Jistě, spousta lidí neměla za zadkem rodiče, ale našli si toho partnera. Měli aspoň někoho. Lucka má v tomhle věku pokud vím jen senilní prababičku, otce, kterej ji má na háku a bratra, který jí aspoň trochu pomáhá, ale moc toho asi nenadělá, sám je ještě dítě. To je všechno. Plus dítě, na který sice dostává alimenty, ale jinak je otci u zadele. |
| Grainne | 67561 |
|
|
14.2.2013 8:43:13
Sam, když se ti podaří dostat se do maléru jako relativně bohatý a zabezpečený člověk se zkušenostmi z "dobrého prostředí", je to diametrálně odlišná situace.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.