Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
20.6.2015 10:26:05
Aurinko, syn zrovna končí první třídu a když jsem viděla náhodou ve škole jeho kufřík s výtvarkou, tak jsem ráda, že jsem nebrala žádné extra drahé věci
...jinak plastelínu, voskovky, vodovky, tempery apod...jsme brali takové běžné od Kohinooru, štětce jsem koupila už nějakou sadu, kde byly jak ploché, tak kulaté...několik velikostí, zástěrku má tu omyvatelnou s rukávy z Ikea...celkově jsme ty výtvarné potřeby kupovali takový střed, nic extra drahého, ale zase ne ty super levné věci z hypermarketů - to nemá vůbec smysl, pastelky prakticky nemalují apod... |
| Tomi2 | 53193 |
|
20.6.2015 9:58:56
Můžu poprosit o doporučení učitelky 1. tříd? S jakou značkou/ druhem výtvarných potřeb máte dobrou zkušenost? Plastelína - aby se s ní dobře modelovalo, vodové barvy, tempery, štětce ( mají mít ploché a kulaté, ale nevím kolik a jak velké - paní uč. nám k tomu jen řekla, že je to na nás), podložka na modelování, a co na osvědčilo na sebe na výtvarku? Staré velké triko nebo nějaká plastová zástěrka? jaké voskovky, patelky a ořezávátka? Děkuji všem za rady.
|
| Bberi | 40972 |
|
|
12.6.2015 11:45:02
Nakupuji v srpnu na SEVT.CZ...pak si to tam osobně vyzvednu,mám to po cestě z práce, hotový balíček,mám vše a je to...
|
| jentak |
| • |
12.6.2015 8:36:31
Tuten - sešity, které jsou povinné, tedy u nás pracovní na jazyky, kupuje škola, my je jen hradíme. Ale to je taky jediný sešit, který hradíme. Kdo ho nechce zaplatit, kopíruje se mu. Cokoli se pak kupuje, je z oblasti - malý či velký sešit, buď linkovaný nebo prázdný nebo čtverečkovaný. Nic, co by se nedalo pořídit za zlomek ceny, o které tady čtu.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
12.6.2015 7:43:47
Tutenstein, no u všeho co jsou na regálech takové ty dlouhé bíločervené papírky, je zboží co mají dlouho nepohyblivé na skladu či co.....takže dojde i na tohle.
Zrovna tento týden, nebo minulý to bylo hnojivo na květiny a podobně. 1/4 roku po vánocích je to citronová kůra a podobně...... Před dvěma měsíci asi kontrolovali čokoládu, to snad viselo u každého druhého výrobku..... Á obálky bublinky za polovičku. Takže paráda..... Chce si to všímat. |
| TaJ | 81121 |
|
|
11.6.2015 23:50:28
Tuten, díky za zájem, zůstáváme kde jsme
, po dlouhém rozhovoru s paní učitelkou, po vyslechnutí názoru paní z SPC, která k nim do školy chodí...a hlavně poté, co jsem si ve skvělé a pohodové atmosféře třídních schůzek uvědomila, že tady to pro něj prostě bude lepší, bude tu v pohodě, je to takové rodinné prostředí, už si tu konečně zvykl a vlastně jsme tu jinak moc spokojení...a on se stejně učí sám od sebe věci dopředu, takže se nebojím, že by nějak stagnoval...a uvidíme za rok ...a víš, co? Jakmile jsem se rozhodla, tak se mi strašně ulevilo...v podstatě jsem asi celou dobu podvědomě věděla, co bude lepší, ale červíček pochybností pořád hlodal....už nehlodá ...a shodou okolností jsme se pár dní nato dozvěděli, že ten jeho kamarád, co měl přecházet na tu školu taky, nakonec taky zůstává, objevují se u něj nějaké dys...takže jim to nakonec taky nedoporučili....takže kluci zůstávají spolu...no, asi to tak mělo být![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
11.6.2015 18:37:10
Tak při více dětech se to nasčítá, my máme jen jedno, teď v první třídě jsme mu žádný kroužek nedávali, i tak toho měl dost, zvykat si na všechno nové...teď chodí od dubna do června se školou plavat (600,- za kurz), od příštího roku bude mít výtvarku v DDM, to bude 700,- za pololetí a možná sportovní ve škole, ten bude dražší, asi 1500,- za pololetí (otevřou ho podle zájmu)...družina u nás je za 100,- na měsíc...
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
11.6.2015 13:10:34
Lenka Pražanda, sešity co pak ležely(nebyl o ně takový zájem) do listopadu v obchodě Tesco zlevnilo a kupovala jsem za 1Kč jeden.....no tak holt od toho předloni máme doma haldy sešitů.....postupně to likvidují. A já dokupuju jen pár kousků.
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
11.6.2015 10:59:12
Taky bych nemusela, kdyby děti dostaly seznam pomůcek na konci školního roku. Všechno bych koupila v klidu o prázdninách, kdy na to mám čas. Není sešit? Nevadí, za týden ho budou mít.
Mě tohle připadá jako účelová buzerace rodičů. Přeci té učitelce musí být jasné, že když mi dítě přinese jeden den seznam, nebude ty věci mít do druhého dne. ![]() |
| Silvie03 | 80313 |
|
|
11.6.2015 10:57:36
Brr, úplně mě zamrazilo, jak jsi to připomněla. Ano, takhle jsme to zažívali taky. Chválabohu je to pryč
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.