Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
11.6.2015 10:50:05
Nezbývá mi než tiše závidět.
![]() Když k tomu připočtu ještě družinu a kroužky na celé pololetí, je to pak v září pěkná darda! |
| jentak |
| • |
11.6.2015 10:48:58
Lenko - s tím jsem opravdu neměla nikdy problém - koupit sešit plus mínus korunu - kdykoli. Za komančů ano, to se první září stály několikahodinové fronty a jednoho našeho místního papírnictví, aby ses dozvěděla, že z požadovaného došla polovina věcí. Učitelky vytrvale dávaly poznámky za nedonešené pomůcky a děti, kterým něco chybělo, chodily denně do papírnictví zjišťovat, jestli už došlo zboží.. To stejný bylo s bílým tričkem na tělocvik, trenkama a cvičkama - asi bílá zvyšovala výkonnost, nejspíš.
Tak jsem ráda, že tohle zažívat nemusím a když to dětem vyprávím, připadám si stejně, jako když nám děda říkal, že za korunu si kupoval dva rohlíky a špičku salámu. |
|
11.6.2015 10:43:32
Já tuhle noční můru zažívám každý rok. Byl to nějaký obyč. sešit, který normálně stojí 10,-Kč. Jen jsem ho prostě sehnala až v nějakém drahém papírnictví. Asi proto jim tam zbyl.
![]() |
| jentak |
| • |
11.6.2015 10:38:28
Tak podobnou zkušenost nemám - dražší sešit koupím v případě, že ho některé z dětí chce proto, že se mu děsně líbí obal, jinak nemám problém koupit jakékoli sešity. Ale u nás se konkrétní sešit pouze doporučuje, konečně rozhodnutí je na rodičích a navíc - dětí pokračují v psaní do stávajících sešitů - pokud chtějí.
|
|
11.6.2015 10:34:43
Nevím jak u vás, ale u nás je toto zboží v obchodech v srpnu a za super ceny. V září pravidelně sjíždím celou Prahu, protože regály zejí prázdnotou a ceny jsou 4x tak vysoké
![]() Viz loňská zkušenost, kdy jsem v srpnu nakoupila v pohodě za super ceny. V září jsem pak dokupovala podle seznamu a katastrofa! Jeden sešit na hlavní předmět jsem sháněla 2 dny a nakonec jsem ho koupila za 40,- Kč. V srpnu stál 6,-! |
| Silvie03 | 80313 |
|
|
11.6.2015 10:31:10
Lenko, přesně takhle jsme to mívali dřív! První den v září děti donesly seznam věcí, co nakoupit, letělo se do papírnictví, které bylo narvané a výběr omezený. Pak jsme začali chodit do Teska, ale situace byla úplně stejná a všechno, co bylo v akci, dávno rozebrané.
Proto mě napadlo, koupit to v klidu v nějakém e-shopu, jenže objednávat to až v září je pozdě. Teď, když už mám seznamy, počkám na konec července a uvidím, jaká bude situace v obchodech. |
| jentak |
| • |
11.6.2015 10:26:35
A to jsi viděla v kterým filmu a nebo četla v kterým bulváru
Ale jo - vyšplhat se to může, když je ta potřeba, ale tací si na to rozhodně nebudou brát úvěr. |
| jentak |
| • |
11.6.2015 10:24:29
Kupuju konecem srpna a začátkem září - a akcích apod.
|
|
11.6.2015 10:21:03
Vy dostáváte seznamy na konci školního roku? Vy se máte!! Mě děti přinesou seznam první týden v září, kdy v papírnictví už nic není a většinu z toho potřebují druhý den
![]() ![]() Řeším to tak, že nakupuji průběžně celé prázdniny věci, o kterých si myslím, že je budou potřebovat. A pak se mi pravidelně stane, že některé sešity koupím zbytečně a některé naopak chybí a jsou vyprodané. ![]() Přitom má každá třída web stránku, takže nechápu, proč to tam učitelka nemůže napsat před začátkem školního roku? |
| Silvie03 | 80313 |
|
|
11.6.2015 9:59:44
Asi vážně počkám až na prázdniny, bude víc klidu.
Kufřík už máme, klasický A4, musí se vejít do skříňky ve třídě... Paní učitelka dala ještě tip na větší krabice od pracího prášku, že jsou lepší na zavírání, když tam toho mají děti víc. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.