Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| withep | 93862 |
|
|
28.8.2017 19:40:36
Nikdy nás nikdo nenačapal, v CHKO jsme se vždy celkem pečlivě ukryli, zalezli jsme už za šera a za rozbřesku se sbalili. Jednou jsme takhle spali pod Velkým Rozsutcem, opodál se utábořila ještě jedna partička. Jenže my jsme brzy ráno zabalili a vyrazili nahoru, a z vrcholu jsme sledovali, jak rozjařenou partičku umravňujou správci. Vlastně jsme se na Slovensku až tak neskrývali, naopak jsme se drželi poblíž lidských obydlí, přístřešků a chat, abychom se měli kam uchýlit, až nás napadnou medvědi. Jo a jednou na Lužnici se nám nechtělo do kempu, našli jsme si místečko opodál. Přišel správce kempu a starosta v jedné osobě, naúčtoval nám místo pokuty částku, jakou bychom zaplatili v kempu, s tím, že nás neudá, a že příště ať jdeme do kempu rovnou, že tam ráno vozí čerstvé rohlíky
![]() Velmi se mi líbí v Norsku, že se člověk může utábořit, kde potřebuje. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
28.8.2017 19:27:39
My jsme vždycky přespávali někde na zříceninách. Stan i oheň jsme měli. Nikdy nikdo nás ani nepotkal, tak nevím, jestli by byl problém, kdyby nás někdo vyhmátl. Je stanování na zřícenině z hlediska zákona stejné jako v lese?
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
28.8.2017 18:43:11
Mam dojem, ze spani v lese je vsude v pohode - krome chranenych uzemi, kde je zakazan pohyb mimo vyznacene cesty. Takze pokud bys nespala primo na ceste, tak by te mohli pokutovat za courani mimo vyznacene cesty.
|
| Paulis | 44845 |
|
|
28.8.2017 18:25:47
Mám dojem, že pokud nestavíš přístřešek, tak pod širákem přespat zakázáno není. Tak jsem zvědavá na reakce, také se chystáme
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
28.8.2017 18:02:29
Nikdo nas nikdy nenacapal, tak nevim. Jen z doslechu vim o rodine, ktera byla nacapana ve stole Ceskeho Krasu a cosi platila.
|
| Sopka | 106697 |
|
|
8.6.2017 13:54:19
My jsme měli ještě rozpočítaný chleba na každý den, čokoládu, čaj, cukr, koření,předvařenou čočku, hrách a fazole a špek a sardinky.Neměli jsme jinak kromě těch rybiček nic ve skle ani v plechu kvůli váze.Ještě si pamatuju na br. těsto v pytlíku, z toho jsem dělala nějaké kuličky a vařila je v ešusu na ohni.Vlastně ke každé večeři byl rozškvařený špek s cibulí a příloha. Ráno ovesná kaše.Přes den chleba a sýt a trvanlivý salám a k tomu syrová cibule a česnek.Někdy jsme to vylepšili houbami a lesními plody.
|
| JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 | 43300 |
|
|
8.6.2017 10:07:39
Jestli te jeste nehonimcas, zkus si zadat do vyhledavace Expres menu.
|
| wer | 81075 |
|
|
7.6.2017 11:41:45
Samozřejmě spoustu čokolády.
|
| wer | 81075 |
|
|
7.6.2017 11:38:46
Polévky hopy, chia kaše z lidlu.
Suchary, sýry, paštiky. Já bych ani ty konzervy (případně v umělé hmotě), nezavrhovala, ten prázdnou může vždycky zabalit a vzít sebou, vyhodit až přijde do civilizace. |
| Alena | 129302 |
|
7.6.2017 8:47:24
Misto masove konzervy bych pro zpestreni vzala konzervu sackovou https://www.expresmenu.cz/-3/maso-ve-vlastni-stave+c1/ kdyz se zamicha do kuskusu ci express testovin udela to chut a staci troska. Vynechala bych zminovane presnidavky v sacku - to je hrozne maly efekt na to kolik to vazi, je to balena tekutina, susene ovoce je lepsi.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.