Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
16.6.2016 15:14:02
Kolik meri ten sedmilety a da se predpokladat, ze se brzy vytahne? Pro nej bych uz mozna zvazovala dospelacky, pripadne nejaky dospelacky zkraceny (damsky).
|
| Girili | 117849 |
|
|
16.6.2016 15:12:16
My mame pro deti Pinguin Mistral Junior pro to starsi samozahrevne (trisezonni) a Pinguin Comfort Junior pro to mladsi vecne zmrzle (celorocni o chlup tlustsi). Ten prvni mame treti sezonu a zatim dobry, ten druhy je zatim novy, konstrukcne uplne stejny. Jsou tedy jen 150 cm, ale mame mladsi deti (2,5 a 4,5) a predpokladam, ze driv nez z toho vyrostou, tak doslouzi dute vlakno. S tim je treba pocitat, ze dute vlakno casem degraduje vlivem manipulace, zpusobem skladovani ap. Cenu uz nevim, snadno dohledas.
|
| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
16.6.2016 14:58:11
Do jaké teploty a kde budou používány?
|
| Epepe | 89236 |
|
|
16.6.2016 14:18:32
Co Boll?
|
| kachna_ | 144932 |
|
16.6.2016 13:42:49
Ahoj,
uvítám spacákové zkušenosti. Potřebuju spacáky pro děti (4, 7) - používat se budou tak odhadem 5x ročně, občas je možná pár km poponesou (aspoň si to tak malujeme) Zatím máme favorita od Emmet Loapu, ale já nevím, jestli se vyplatí dětský? Předem díky moc za rady Naše požadavky Váha tak do 1,5 kg materiál určitě duté vlákno cena +- do 1000 Kč Raději evropská než čínská výroba značka je úplně jedno, když bude fungovat, nebráním se ani řetězcovým výdrž neměl by se za 1-2 roky rozpadnout |
| libik | 142094 |
|
|
28.5.2016 18:09:54
Už chápu, proč moje nejlepší přítelkyně v případě nouze močí za hranicí rizika veřejného pohoršení, jednou se skrčila u cyklistické stezky(stoupák) za miniaturní větévku, všichni, kdo jeli do kopce mysleli spíš na to, aby to vydupali, jenže co čert nechtěl, jí zazvonil ve velmi nevhodné chvíli mobil
![]() V Čechách se podle mě někam dohrabeš, v Americe je to jiný příběh. Já se v přírodě dost orientuji intuicí, ale nezkoušela bych své hranice. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
28.5.2016 0:12:24
Filipe - "držet se skály levou rukou a jít pořád kupředu"
tohle pravidlo platí jen pokud začneš u vchodu ne? Ale to si asi v panice neuvědomili. Ale nevím, jaká strategie by je vyvedla ven. ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
27.5.2016 22:49:21
mam uzasny orientacni smysl, ale priklanim to svemu velmi dobremu perspektivnimu videni. I chlapi me obdivujou.
Ale jednou jsem v neznamem lese na houbach fakt zabloudila a jak na to nejsem zvykla, propadla jsem panice a vovala jsem z toho lesa /telefon jsem mela u sebe/ memu priteli, ze jsem zabloudila. A on na me...no a kde jsi? /on ten les znal, patril jim/..tak mu rikam...no pod takovym velkym stromem ..fakt mi nebyl schopen poradit, stromy byly vsude kolem me.![]() Ale jak jsem koukla na ten velky strom a kolem dokola, tak mi docvaklo kde jsem, uklidnila se a vratila se na chalupu fakt primou cestou. Ale ten sok, ze jsem taky jednou zabloudila, ten byl teda hrozny ![]() |
| Filip Tesař | 134358 |
|
27.5.2016 22:43:38
Něco podobnýho je prej místama to střední Švédsko. Stromy tam teda nejsou všechny stejně starý, a jsou někde i relativně světlý, ale je to dost rovina a na všechny strany vidíš úplně to samý: kmeny stromů, není čeho se chytit. A jdeš a jdeš a pořád je to stejný. A věřím, že si můžeš říct: ne, tudy to správnej směr není, vrátím se. A po pár krocích už si nemůžeš bejt jistá, jestli jdeš opravdu opačným směrem (a dost možná oprávněně, předtím i teď můžeš opisovat velký kruhy...).
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
27.5.2016 22:42:38
To pro mě nic neznamená, já jsem bezradná i na značené stezce. Jsem schopná se zamyslet a jít zpátky
Já jsem totiž orientačně totálně mimo. Se ségrou jsme si dělaly pr.el, že máme špatnou průkazku ZTP-P, protože průvodce mi dělala běžně ona, přestože je slepá. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.