Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tizi | 106716 |
|
|
27.5.2016 9:48:16
Susu, to děvčátko, to je Kingův román, to není skutečný příběh.
Ale ta turistka, která zabloudila v Apalachských horách mě taky zarazila, protože mě rovněž přijde divné, jak někdo může zabloudit, když si jen odskočí se vyčůrat, no, asi šla paní hodně daleko... Já jsem jako starší dítě ráda chodila na průzkumné výpravy kolem naší chaty v Beskydech, často i hodně daleko, různými roklinami, lesem a na malé mýtiny, bavilo mě to. Nezabloudila jsem nikdy. Párkrát se nám stalo, že jsme šli na výlet podle turistické značky, ne úplně dobře značené, kde na rozcestí značka chyběla a sešli jsme z cesty, ale nikdy nic dramatického, zase jsme se našli. |
| susu. | 129001 |
|
27.5.2016 9:40:12
Ne úplně chápu, že rodina odešla, když šla holčička čůrat. My na sebe čekáme.
![]() Orientaci mám průměrnou, pár kroků zpátky trefím. Podle mapy nebo značky dojdu i několik kilometrů. Umím se zmást bez mapy, pokud jsem nedávala pozor - třeba směrem tam jsem šla s kamarádkou, zpátky sama - zjistím, že si to nepamatuju. V ČR většinou se člověk rychle najde, když už se ztratí, jsme dost hustě osídlená země. Tohle může být jinde dost horší. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
27.5.2016 9:10:48
Když jsem četla knihu Děvčátko, které mělo rádo Toma Gordona, připadala mi poněkud přitažená za vlasy. Holčička na výletě s
rodinou poodešla ze stezky se vyčůrat. Rodina mezi tím odešla. Holčičce se nepovedlo najít stezku, bloudila, hladověla, motala se kolem záchrany, pátrači ji nemohli najít, otočila se zpět kousek před výhledem na město.... A teď je na Novinkách toto http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/404703-turistka-zabloudila-v-divocine-nasli-ji-po-dvou-letech-s-denikem-ktery-si-psala-pred-smrti.html Fakt by mi nenapadlo, že se dá ztratit, když člověk udělá pár kroků od stezky. Já mám totální orientační nesmysl, bloudím i na stezce či v malé vísce. Proto nikam do přírody nikdy nejdu sama. Vím jistě, že bych zabloudila. A čůrám hned vedle stezky, nikam neodbíhám. Jinak bych dopadla stejně i v místním hájku. Chodíte sami do neznámé přírody? Zabloudili jste někdy? |
| Eržika. | 36295 |
|
|
20.5.2016 23:00:38
http://www.pinguincz.cz/cs/zbozi/activent-55/p-4116
|
| Eržika. | 36295 |
|
|
20.5.2016 22:59:18
Deuter je super, ale pońěkud drahý...
Nakonec jsem zakoupila pro podobně velké dítě Pinguina 55l se stavitelným zádovým systémem a spokojenost. (cena oproti Deuteru poloviční) |
| Janusina | 78814 |
|
|
19.5.2016 20:02:55
Syn 11 let (140cm 27kg), máme Deuter Fox 30 - stačí na pár dní, mu lze připnout karimatka, cepín i trek. hole, je kompatibilní se zásobníkem vody. Na puťák (více než 5 dní) bych vzala raději Fox 40, výškově jsou Foxy cca pro 130 - 170cm, všechno pěkně nastavitelné, typický Deuter...
|
| Maarťa | 31011 |
|
19.5.2016 15:00:15
Moje dcera má Husky Gust, má ho už pátý rok, prvně s ním šla na puťák po první třídě, 30 kg má teprve letos (146 cm), takže před těmi 5 lety mohla mít tak něco kolem 25 kg a třeba 120 cm. Batoh zvládala, protože má nastavovací výšku zad na 3 velikosti + samozřejmě jdou utáhnout popruhy. Vybírali jsme právě tak, aby šel nastavit na pidi záda a aby byl lehký. Věci na 2 dny na puťák se spacákem a karimatkou do něj v pohodě zabalí.
Myslím, že tak od loňska jí je i ten pás kolem břicha. Kvalita se zdá OK.Na Husky už ho ale nevidím, asi ho nevyrábějí. Našla jsem ho např. na http://www.ceskyraj.com/batoh-husky-gust-50l-cervena/?ehusky= |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
19.5.2016 14:58:51
Já holce koupila loni... u vietnamců, za tři stovky, ale je to spíš batoh. Záda má zpevněná jako aktovka, a spouasty úložných kaps. dole jakoby "pod batohem" je zip, kterřej po rozepnutí udělá dalščí "kapsu", třeba na spacák, deku, nebo i něco jináho.
V podstatě je to obyč. vetší batoh, kterej se dá rozložit do velikosti krosny. Vejde se tam hodně ![]() |
| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
19.5.2016 14:21:46
kuk http://www.decathlon.cz/p/8330978_detsky-batoh-forclaz-40-modry.html#oyreviews_content_container :)
|
| Alena | 129302 |
|
19.5.2016 14:18:31
Vetsinou neplatis (me se toteda jete nesstalo), kdyz dobre projdes reecenze a nemas hrb nebo polovicni ramena tak sedi. Koukala jsem schvalne na obchody, putakovy batoh pro juniory - u Hudyho jeden, deuter, ktereho ma vetsina skautske populace - u rockpointu take Jeden Tatonka, to je fakt co zkouset.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.