| Anni&Annika | 50178 |
|
|
5.8.2015 8:26:04
Znam mala i velka. To co popisuju bylo zrovna jedno z vetsich, velmi dobre fungujicich. Zaviracka v 18. Hodin i dele.
A teda.....tady co bydlim, 20 000 obyvatel. Nemecko a jsme turisticky i dost zajimavi. IC ma pres poledne 1,5 hodiny pausu, do 18 hodin v sobotu otevreno od 10-12hodin. Taktez patri pod mesto a s ceskym IC jak ho znam se to vubec neda srovnat. IC do 21 hodin jsem v Nemecku jeste nezazila. |
| Líza | 17721 |
|
|
5.8.2015 8:01:53
Net nemusí být na dovolené dostupný, někdosi chce od netu vyčistit hlavu. Hlavně ale tobě není nic do toho, jaký způsob získávání informací kdo preferuje.
|
| petluše | 39676 |
|
|
5.8.2015 7:18:06
Lidí,ano. V neděli zavřené infocentrum je i u nás ve městě, v sezóně je to zvláštní.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
5.8.2015 7:15:36
Silvie03, zajímalo by mě v kolik to Tvoje íčko končí o kterém jsi založila diskuzi. Předpokládám, že má v 16 h padla, kdyby nebylo, vyšlo by to na stejno......
Opravdu je potřeba mít tyhle věci otevřené jako v cizině do 20-21hodin. A v sobotu i v neděli. nevím kdy tohle někdo v CR pochopí...... máš pravdu, když si to každý najde na netu, tak íčka nebudou potřeba, proč by tam ty lidi otravovali a měli dotazy........jak si vůbec do informací dovolují chodit s dotazy.......( a Tvoje kamarádka, bude bez práce.....to bude důsledek) |
| petluše | 39676 |
|
|
5.8.2015 7:10:35
Tak ale jde o nějaké menší městečko, protože tlumočení není běžná náplň pracovních infocentra
|
| Silvie03 | 80313 |
|
|
5.8.2015 7:08:11
Proč bych měla chodit na západ? Narodila jsem se tady, sem patřím. Kvůli buranům se mám stěhovat?
![]() Já v íčku nepracuji, jen jsem založila tuhle diskuzi. To, že si informace vyhledáváš na netu, je jedině v pořádku. Přijde mi to rozumnější než machrovat a prudit v íčku. |
| Silvie03 | 80313 |
|
|
5.8.2015 7:02:12
Přesně tak. Myslela jsem, jaká je to pohodová práce a když jsem byla svědky, co všechno se od ní čeká nejen ze strany turistů a zákazníků, ale i ze strany zaměstnavatele, tak hluboce smekám. Veškerá propagace a akce města se vymýšlejí a řeší v íčku, pracovnice IC běžně tlumočí, pokud do města přijede oficiální zahraniční návštěva, dělají se prohlídky města, nepřetržitě se aktualizují turistické informace. Dělají toho dost a nikdy nemají klid. Osobně bych na to neměla.
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
5.8.2015 1:10:15
Anni, tohle co popisuješ( tvorba letáků apod) , to v našem městě dělá rozhodně někdo jiný, než studentky a studenti, kteří se v infocentru střídají za přepážkou.
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
5.8.2015 1:06:18
Buď ráda za burany a prudiče, alespoň má tvoje kamarádka práci.
Kdyby byli všichni tak prudce inteligentní jako jsou zcela jistě v cizině, pracovala by třeba někde u pásu, nebo byla na podpoře. Ach jo, to je furt keců, jak jsme tady děsní.......tak tu nebuď, nezahazuj se tu s námi, ohavně se chovajícími čechy, běž " na ten skvělej západ" , tam jsou teď z každého přistěhovalce vyloženě na větvi ! A k dotazu : Ne, do informačních center většinou nechodím. Byla jsem tam jen párkrát a buď měli zavřeno, nebo nevěděli, co jsem potřebovala vědět, nebo tam pracoval někdo stejného ražení jako zakladatelka, takže si už dávno vše potřebné hledám na netu. |
| Inaaa | 119752 |
|
|
5.8.2015 0:27:31
Všude.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.