| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Turistika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 2203  [Dalších 1563 >>]
Marika Letní 140743
26.5.2019 20:38:14
Monty já se šla projít do centra mého rodného města....

Já proti davům lidí nic moc nemám, ale včera mi to najedou přišlo fakt už moc. Ke všemu ty kola, koloběžky, pivní povozy a stánky s opičárnama, to už je prostě jak cirkus a ne obdiv k architektuře a kultuře.
Hr.ouda 123574
26.5.2019 20:38:11
A ten Mt. Everest, o němž byla založena diskuse, těmto hrubě tržním principům také podléhá?
Kudla2 58452
26.5.2019 20:37:35
Tante,

ano, asi i tak by se to dalo vzít.

Sestřička ty lidi obvazovat musí, protože by jinak strádali, ale předpokládám, že umělec na volné noze si může vybírat, a přijde mi divný vybrat si kšeft s tím, že pohrdá tou prací a v podstatě i těmi lidmi, kteří si ho zaplatí.
Kudla2 58452
26.5.2019 20:35:31
Tante,

ale když je člověk sám součástí toho davu, tak jaký má právo se na něj zlobit?

Před těmi x lety jste ten nápad měli sami, dneska TEN STEJNEJ nápad má víc lidí.

Když jsme byli na tom výletě, tak to bylo fajn, asi bychom taky dali přednost tomu nepotkávat těch davů tolik, ale přece i my jsme byli "jedni z nich", copak oni můžou za to, že objevili to samý, co my?
Tante Bante 147015
26.5.2019 20:35:29
Ano, proč bych ho neměla vzít? Myslíš jako z důvodů svědomí? ~t~ Třeba jako že když tě v práci prudí vyplňovat papíry, tak to nemáš vzít? Nebo že sestřičky nemají obvazovat lidi, ke kterým mají výhrady?
Hr.ouda 123574
26.5.2019 20:34:33
lidi v tý přírodě nejsou

to jsme takhle iše šli kousekem krásné krajiny cca 30 km od Brna, ale bohužel, každou chvíli kolem nás parta hlučných cyklistů v barevných dresech a cesou necestou - pořvávali, fotili se a neviděli, barevní, hluční, nepřítomní - a ohle s edeje ve velkým a celosvětově

s úotřebou být v přírodě, jít krajinou, rozjímat, se to vylučuje

být v přírodě povžuji za základní potřebu člověka

ale problém je s tím "být"
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
26.5.2019 20:34:28
Jsem to blbě napsala, no. Líp to vysvětlila Monty, když na ten hrad nikdo nepřijde, nebudou peníze na jeho opravu. Nevím jak to stručně vysvětlit, že některý věci, když je nikdo neuvidí jsou na nic.
Monty 129940
26.5.2019 20:33:05
Marko,
proto je velmi rozumné nezdržovat se v destinacích, kam jsou levné letenky, pokud nevíš, jak se tam vyhnout davům. ~;)
Kudla2 58452
26.5.2019 20:32:58
"paní mohla upadnou kdykoliv...že si rodina jela odpočinout od péče o seniorku na dovolenou nepovažuji za morálně pokleslé."

Přesně tak.

(Spíš teda považuju za ostudu, že to museli "obcházet" tou psychiatrií a že ani jako doktoři nedosáhli na důstojnou respitní péči.)
Kudla2 58452
26.5.2019 20:31:47
Marko,

mě taky nějak nenapadá, proč bych se svou "kytkou" měla chlubit někomu jinýmu než lidem, který znám a na kterých mi záleží (a opačně)?

A co budu mít z toho, že se na moji kytku přijede podívat nějakej Helmut z Německa nebo Pedro z Jižní Ameriky, proti kterejm nic nemám, ale vůbec je neznám a oni neznaj mě, a ani mi neřeknou, že se jim moje kytka líbí?

Přeci když budu bydlet v malý vesničce a necháme na návsi opravit kapličku, tak opravdu bude naším cílem, aby se tam na to jezdily koukat davy turistů až z Tramtárie? Nebude nám stačit, že MY máme hezkou kapličku, na kterou se můžem (musíme) koukat každej den?

[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 2203  [Dalších 1563 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.