Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
26.5.2019 20:31:17
já považuju potřebu být v přírodě, s důrazem na slovo "být" za základní lidskou potřebu, fyzickou i spirituální, a to, co se snažím sdělit je, že devastace přírody i památek i sídel bezmyšlenkovitým nutkavým turismem je proto této potřebě a navíc často ničí možnost naplnění této potřeby lidem na určitých místech, která turismus zdevastuje , to co jsem se snažila dole napsat je, že zájem a péče o blízké okolí a jeho kultivace by nám naplnění této potřeby přírody, zeleně, pekné krajiny mohlo přinést lépe, ne když poletím pokaýdé za jinými scenériemi přes půl zeměkoule
|
| Tante Bante | 147015 |
|
|
26.5.2019 20:30:59
Mně chybí čas od času příroda. Ale potřebuju v ní být bez dětí a to je posledních 25 let v podstatě bez šance. Tak už jsem docela odvykla.
Ale pamatuju si ze svého dětství, že les byl každý víkend, dlouhé výlety v každém počasí, potkali jsme občas někoho, ale obvykle jen v sezóně a jen lidi, kteří v lese pracovali a nebo tam pro něco šli. Teď je les plný lidí na výletě. Nejde o to, že někdo nemá právo chtít na výlet, či co, ale CO se změnilo? Něco jo. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
26.5.2019 20:30:12
libiku paní mohla upadnou kdykoliv...že si rodina jela odpočinout od péče o seniorku na dovolenou nepovažuji za morálně pokleslé.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
26.5.2019 20:28:38
Právě.
Jak můžeš vědět, kdo z těch davů je (třeba) historik umění, který se jede podívat do Louvru a tu svou návštěvu náležitě procítí a zužitkuje? |
|
|
26.5.2019 20:28:25
Inka "Ale každý se chce pochlubit. K čemu bude krásná květina zavřená v oplocený zahradě..."
Každý? No hodně lidí jo, to jsou zřejmě ti vystavovači fotek na FB a IG. Ale já jsem za svou kytku na zahradě ráda sama za sebe. Ukážuji blízkým, když přijdou, ale že bych na to musela sezvat celou ulici, aby to mělo dostatečnou váhu? |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
26.5.2019 20:27:26
ale jak to můžeš posoudit?
byli jsme o víkendu na výletě, vyjeli jsme si za město (autem) a udělali jsme si procházku lesem po místní turistický trase, potkávali jsme tam docela dost lidí... je to špatně a měli jsme tedy radši sedět doma? |
| Monty | 129940 |
|
|
26.5.2019 20:25:36
Hroudo,
já bych řekla, že posuzovat motivace všech lidí, co se někam přemisťujou je poněkud troufalé. A i kdyby jich většina prostě jen chtěla vidět dejme tomu Eiffelovku, jsi oprávněna se nad tím pohoršovat a moralizovat? ![]() |
|
|
26.5.2019 20:24:45
hrouda "lidi za život jedou podívat na pár míst, kzerá opravdu touží vidět, že se na to dlouho chystají, těší a pak z toho dlouho žijí, nepřelévají s eobrovské masy lidí , čumilů, z níchž mnozí by měli potíže ukázat na mapě místo, kde se právě nacházejí"
Souhlas, já je v sobotu pozorovala nejčastěji dva typy. Jedni jdou jak housata, znudění, unavení za průvodcem. Není divu, musí stihnout 3 města za 2 dny. Mladší zas radostně výskají (pod vlivem), musí pořádně chlastat, je tu levno, tak využít. Jen se přemisťují (protože jsou levné letenky jako nikdy) a dávají selfíčka na Insta. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
26.5.2019 20:24:15
ale přesto jsi to jako džob vzala? i když Ti to připadá celý divný?
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
26.5.2019 20:22:41
Sorry Ja cetla o preppnenych vlacich neco. Musim koncit, rodinka prave zmizela v lese |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.