| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Turistika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 2203  [Dalších 1553 >>]
Hr.ouda 123574
26.5.2019 20:31:17
já považuju potřebu být v přírodě, s důrazem na slovo "být" za základní lidskou potřebu, fyzickou i spirituální, a to, co se snažím sdělit je, že devastace přírody i památek i sídel bezmyšlenkovitým nutkavým turismem je proto této potřebě a navíc často ničí možnost naplnění této potřeby lidem na určitých místech, která turismus zdevastuje , to co jsem se snažila dole napsat je, že zájem a péče o blízké okolí a jeho kultivace by nám naplnění této potřeby přírody, zeleně, pekné krajiny mohlo přinést lépe, ne když poletím pokaýdé za jinými scenériemi přes půl zeměkoule
Tante Bante 147015
26.5.2019 20:30:59
Mně chybí čas od času příroda. Ale potřebuju v ní být bez dětí a to je posledních 25 let v podstatě bez šance. Tak už jsem docela odvykla.
Ale pamatuju si ze svého dětství, že les byl každý víkend, dlouhé výlety v každém počasí, potkali jsme občas někoho, ale obvykle jen v sezóně a jen lidi, kteří v lese pracovali a nebo tam pro něco šli. Teď je les plný lidí na výletě. Nejde o to, že někdo nemá právo chtít na výlet, či co, ale CO se změnilo? Něco jo.
Marika Letní 140743
26.5.2019 20:30:12
libiku paní mohla upadnou kdykoliv...že si rodina jela odpočinout od péče o seniorku na dovolenou nepovažuji za morálně pokleslé.
Kudla2 58452
26.5.2019 20:28:38
Právě.

Jak můžeš vědět, kdo z těch davů je (třeba) historik umění, který se jede podívat do Louvru a tu svou návštěvu náležitě procítí a zužitkuje?
Marika Letní 140743
26.5.2019 20:28:25
Inka "Ale každý se chce pochlubit. K čemu bude krásná květina zavřená v oplocený zahradě..."

Každý? No hodně lidí jo, to jsou zřejmě ti vystavovači fotek na FB a IG.

Ale já jsem za svou kytku na zahradě ráda sama za sebe. Ukážuji blízkým, když přijdou, ale že bych na to musela sezvat celou ulici, aby to mělo dostatečnou váhu?
Kudla2 58452
26.5.2019 20:27:26
ale jak to můžeš posoudit?

byli jsme o víkendu na výletě, vyjeli jsme si za město (autem) a udělali jsme si procházku lesem po místní turistický trase, potkávali jsme tam docela dost lidí... je to špatně a měli jsme tedy radši sedět doma?
Monty 129940
26.5.2019 20:25:36
Hroudo,
já bych řekla, že posuzovat motivace všech lidí, co se někam přemisťujou je poněkud troufalé.
A i kdyby jich většina prostě jen chtěla vidět dejme tomu Eiffelovku, jsi oprávněna se nad tím pohoršovat a moralizovat? ~d~
Marika Letní 140743
26.5.2019 20:24:45
hrouda "lidi za život jedou podívat na pár míst, kzerá opravdu touží vidět, že se na to dlouho chystají, těší a pak z toho dlouho žijí, nepřelévají s eobrovské masy lidí , čumilů, z níchž mnozí by měli potíže ukázat na mapě místo, kde se právě nacházejí"

Souhlas, já je v sobotu pozorovala nejčastěji dva typy. Jedni jdou jak housata, znudění, unavení za průvodcem. Není divu, musí stihnout 3 města za 2 dny. Mladší zas radostně výskají (pod vlivem), musí pořádně chlastat, je tu levno, tak využít.

Jen se přemisťují (protože jsou levné letenky jako nikdy) a dávají selfíčka na Insta.
Kudla2 58452
26.5.2019 20:24:15
ale přesto jsi to jako džob vzala? i když Ti to připadá celý divný?
Zasjaj. 54917
26.5.2019 20:22:41
~t~ Sorry Ja cetla o preppnenych vlacich neco. Musim koncit, rodinka prave zmizela v lese
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 2203  [Dalších 1553 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.