| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Divadelní představení

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 3183  [Dalších 2903 >>]
Žžena 83005
15.12.2022 12:37:43
Bohužel už roky vůbec. Nemáme na večery hlídání a samotné se mi tak nechce.
TaJ 81121
15.12.2022 12:33:03
Ropucho, jo, když byl syn malý, tak jsme taky chodívali na dětská přestavení, chodili jsme do Minoru, Říše loutek a často třeba i jak byla divadélka v neděli v obchodních centrech, tam někdy byla taky pěkná představení a zadarmo a dalo se kdykoli odejít, což jsem ze začátku dost ocenila, syn ne každé představení dával. I kino jsme vybírali malé, komorní, kde nebyl zvuk tak nahlas a většinou jsme chtěli místa na kraj, aby se dalo prchnout, kdyby bylo nejhůř~;)
TaJ 81121
15.12.2022 12:30:04
Stará huso, no, on si v těch kinech nevybere nic ani můj puberťák...a co vím, tak ani jeho kamarádi moc do kina nechodí. Přijde mi, že málokterý film teď stojí za ty peníze, které za to kino chtějí. Stejně to dřív nebo později jde v televizi a obvykle si říkám, že je dobře, že jsem na to nešla, že to nestálo za to.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
15.12.2022 12:03:27
Tak jednou za kvartál. Na činohru s manželem, na balet s kamarádkou. O operu moc nestojím a na muzikály si nepotrpím.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
15.12.2022 12:01:43
Do kina taky moc nechodím, ale nedávno jsem byla na filmu Menu.
Stará husa 154854
15.12.2022 11:49:52
TaJ, já jako mladá chodila do kina furt. Viděla jsem snad všechny filmy, kromě sovětských, rumunských a podobných, které u nás běžely. Teď už jsem nebyla v kině víc než pět let, nějak mě dnešní filmy vůbec nelákaji. Buď jsou to trapné romantické komedie, nebo něco sci-fi - fantasy pro puberťáky. Mám pocit, že dnes se točí filmy jen pro mladé.
Ropucha + 2 120300
15.12.2022 10:49:52
Muzikály nás nelákají vůbec.
Na nějakých byly děti se školou nebo s prarodiči, prý se jim to docela líbilo, ale já to nějak nepotřebuji.
Máme rádi komornější věci, činohru, operu i balet, klidně i nějaké nestandardní provedení.
Jednou za čas snesu i nějakou odlehčenou "řachandu", když to není úplně pitomé, jako zážitek s kamarády na pobavení to má své místo.
Ropucha + 2 120300
15.12.2022 10:38:37
S malými dětmi jsme chodili celkem pravidelně na dětská představení, s velkými občasně.
Chodíme tolik, nakolik nás zaujme nabídka, určitě to není každý týden, ale co stojí za vidění v našem městě, to rádi navštívíme.
Do Prahy to máme kus cesty, tam bychom rádi viděli spoustu věcí, snad teď s dětmi mimo domov bude více prostoru se zaměřit na kulturní výjezdy.
TaJ 81121
15.12.2022 10:12:15
77krasko, já jsem nejvíc chodila do kina, když jsem ještě bydlela u našich - měli jsme ho prakticky před barákem, asi minutu pěšky :-), bylo to multikino, takže víc sálů a hráli i později večer a díky tomu, že jsem bydlela hned u něj, tak jsem chodila i na ty pozdější časy...jenže to byly v kinech ještě filmy typu Philadelphia, Forrest Gump a podobné, na ty mi stálo za to, jít do kina na velké plátno. Dneska už mě toho v kinech moc neláká, obvykle se tak dlouho rozmýšlím, až to nakonec dávají v televizi a vždycky dojdu k tomu, že by mi za to bylo nejspíš líto těch vyhozených peněz, že zas tak úžasné to nebylo...
77kraska 132593
15.12.2022 9:52:39
Juilliet, to je standardni situace...je to natolik dostupne, ze to clovek nevyuziva

mne teda hodne zbrzdil Netflix...nez nekam jit, tak se podivam, co tam maji noveho nebo spis stareho....ted maji Tenkrat na Zapade a taky Pulp Fiction
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 3183  [Dalších 2903 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.