| Gabi.Zlopocasna+3 | 149996 |
|
15.12.2022 20:18:23
Móoooc hezke téma , u nás aktuální. Chodím cca 1x měsíčně a musí být i chlebíček a 2 dcl:))).
Už se nadchla i nejstarší dcera. Je v klubu mladého diváka a má vstup na všechna představení ostravskych divadelza 150 Kč . Bratry Karamazovy viděla už 3x a dokonce se jí podařilo získat na Noci divadel slipy Jakuba Buryska i s podpisem. Má je po polstarem ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.12.2022 15:14:08
Vranice, souhlasím, v komornějším provedení může být kino zážitek.
Za mlada jsme chodívali hodně, jezdili jsme na filmový festival, pamatuji si řádku pěkných filmů. Teď už dlouhé roky nechodíme, nebo jen zcela výjimečně, mně v současných kinech vadí hlasitost a reklamy, to mě vždycky na dlouhou dobu odradí od dalšího pokusu. |
| Filomena74 | 159536 |
|
15.12.2022 14:27:41
Jednou za x let, a jednou za 3 roky opera. Tasy mně to divadlo nijak neoslovilo jako v CR. S dětmi jsem byla párkrát v CR, ale teď už nechcou,prý by tomu všemu nerozumely.
|
| Senedra | 14756 |
|
|
15.12.2022 14:26:43
Jo, a do kina chodím s kolegyněmi z práce, už si ze mě dělají legraci, že jsem jejich kulturní referent. Většinou zjistím, že se něco dává, zeptám se, koupím lístky
A hned vedle kina je úžasné restaurace, tak aspoň zajdeme na kafe nebo něco většího - naposledy jsme daly ve třech tatarák Teď jsem nějak nekoukala, co dávají, uvažuju o Mikulášových patáliích, děti by chtěly na Avatara 2. |
| Senedra | 14756 |
|
|
15.12.2022 14:21:07
Moniko, mě v tomhle vyhovuje předplatné - když už ty lístky mám, tak jdu.
Jinak - cca posledních 10 let mám s dětmi předplatné do Národního divadla, máme dvě vstupenky a chodím s tou dcerou, pro kterou představení spíš je. Představení bývají 4-6 do roka, většinou odpolední o víkendu, začínaly jsme ve skupině 8+ Rusalkou . Občas něco koupím jen tak ( naposledy se mi povedlo ulovit lístky na Audienci u královny), občas jdu v našem okresním městě. V létě jednou až dvakrát Letní Sheakspearovské slavnosti. většinou se zadaří, že v jednom měsíci jdu třikrát a pak dva měsíce nic ![]() |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
15.12.2022 14:03:56
Zhruba před měsícem jsem byla v kině na dvou filmech (obojí v rámci Festivalu francouzských filmů) Mikulášovy patálie: Jak to celé začalo (když jsme odcházeli z kina, všichni se usmívali a byla moc hezká atmosféra) a Nevinný (bezva film).
Šla bych i na víc, kdyby byl čas... |
| TaJ | 81121 |
|
|
15.12.2022 13:47:11
Vranice, jo, do těch klubových kin jsem chodívala raději, multikina jedině, když to fakt jinde nedávali a chtěla jsem to vidět. Planetu Praha jsem neviděla, ale byli jsme se synem před časem v kině, když dávali Planetu Česko, to bylo taky pěkné. Jinak náš puberťák nekouká na žádné filmy, ani v TV ani na netu, jeho to moc nebaví...a třeba na nějaké akční, nebo fantasy nebyl nikdy. Co vyrostl z pohádek a dětských filmů, tak už si prostě nějak nevybere.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
15.12.2022 13:20:07
Těším se, že konečně po letech půjdu - se synem. Doufám, že mi do toho manžel nehodí vidle, že nebudu muset vozit po Praze batole v kočáru a nepřijedu zpocená, od bahna a vysílená. Tak to totiž běžně vypadá, když chci večer ve městě čas pro sebe, že pak kulturní zážitek nevynahradí ten stres s tím.
|
| Vranice | 21600 |
|
|
15.12.2022 13:02:50
TaJ, pro mládež je nejjednodušší pustit si něco na Disney+, Netflixu a podobných streamovacích službách.
Do kina to chce jít na film třeba s hezkými přírodními scenériemi nebo dobrou muzikou, aby si člověk užil film na velkém plátně a měl k tomu kvalitní zvuk. V Praze jsou menší klubová kina, kde dávají filmy pro fajnšmekry, nikdo tam nechroupe popcorn a nesrká colu. Lepší cenu mívají třeba v kině městské knihovny, nedávno jsem tam byla na dokumentu Planeta Praha a bylo to moc fajn. |
| Buřt | 147593 |
|
15.12.2022 12:54:05
Shodou náhod jsem letos viděla v kině dva výborné evropské koprodukční filmy - Chlast a Trojúhelník smutku. Chlast je hořkoveselý, Trojúhelník smutku je skvělá vtipná satira. Obojí originální a se skvělými hereckými výkony.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.