| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Koronavirus

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 120472  [Dalších 120322 >>]
TaJ 81121
29.10.2022 20:23:54
Kaipo, já na 4. dávku rozhodně nepůjdu... manžel na ní šel, má už tu novou na Omicron a už 2 týdny je na hromadě, nejdřív to vypadalo jako klasická reakce, únava, bolest ruky...pak se přidal kašel, rýma, trávicí problémy, bolest hlavy, šílená únava...všechno jen chvilku a rychle se to střídalo, jak kdyby proběhly postupně všechny příznaky covidu, ale ten to podle všech vyšetření a testů nebyl...zůstala velká únava a neurčité problémy se srdcem, ještě ho čeká nějaké vyšetření cév. Jeho mamka, která byla na 4.dávce, ale dostala ještě tu starší vakcínu, je naštěstí úplně v pořádku. A doktorka mojí mamky tu 4.dávku taky nedoporučuje. Já mám tři, syn dvě a do ničeho dalšího už se pouštět nechci.
Káťa+2 Škubánci 25704
29.10.2022 20:11:20
Methionin a Revalid i vhodný šampon též užívám, už dlouhodobě, bezvýsledně. Vlasy padají více a více. Ale je-li příčinou opravdu autoimunitní onemocnění, tak stejně žádné vitamíny nebudou nic platné :-( Jinak trpím padáním sezonním padáním vlasů, někdy trvá 4 měsíce, ale tohle je jiné, horší a hlavně trvá již 12 mésíců :-(
Káťa+2 Škubánci 25704
29.10.2022 20:07:31
babi_ to sice nezní moc optimisticky, ale budu ráda i za to, když přestanou padat. Nejhorší je to nevědomí, kam až to dojde..
Káťa+2 Škubánci 25704
29.10.2022 20:05:54
Kaipo, moc děkuji za reakci a uklidnění. Snad to bude i můj případ a tělo se s tím brzo samo vyrovná.
daba+holčička 55689
29.10.2022 19:59:01
mě padají opakovaně při hubnutí :( pomáhají vitamíny na vlasy s methioninem a Vichy šampon dercos a tonikum belohair růžové. Přestane to, ale nové moc nerostou. Všechny hodnoty v krvi i hormony mám ok, nevím co je to za prudu. Budu tlustá, nebo plešatá.
babi_ 48341
29.10.2022 19:39:15
Přišla jsem o většinu vlasů v asi 35 letech (v minulém století), na příčinu se nepřišlo. Padání se zastavilo samo, ale znovu již nedorostly :(
Kaipa 98564
29.10.2022 19:30:04
Káťo, po očkování mi padaly vlasy taky. Mám tři dávky a pokaždé to byla dost hrůza. Když jsem si po umytí prohrábla mokré vlasy, vypadly mně vždy 3 hrsti. Bála jsem se umýt si vlasy (ovšem nemůžu chodit neupravená, tak jsem myla). Nechci to zakřiknout, ale po cca 10 měsících se to upravuje. Vlasy tolik nepadají a zaplať PB podrůstají. Není to ono, ale doufám, že bude líp. Na 4. dávku nepůjdu (dokonce jsem chtěla založit téma, kdo se chystá na posilující očkování). Přeju, ať se ti to upraví. ~;((
Káťa+2 Škubánci 25704
29.10.2022 17:28:55
V loňském roce mě po očkování proti Covidu (po druhé dávce) postihlo velké množství zdravotních problémů neurologického charakteru. Prošla jsem mnoha vyšetřeními včetně magnetické rezonance mozku a verdikt zní, že se jedná o autoimunitní reakci na očkování. V průběhu letošního roku potíže ustupují, avšak již déle než rok mi abnormálně padají vlasy, čím dál více, pravděpodobně v důsledku reakce na to očkování. Jsem už z toho opravdu na nervy, trápí mě to, nemá někdo radu, co s tím? Jak dlouho to může ještě trvat, přijdu o všechny vlasy? :-(
Gavašetka 111364
24.10.2022 7:54:28
Ano, je dostupné, i webovky mají. Zjistila jsem, že máma u ní jednou byla v době, kdy zaskakovala za její lékařku. Připadala si prý jako u šamanky, doktorka kolem ní stále kroužila a říkala jí Danuško, ačkoli se na tom nedomluvily a máma je asi tak o 40 let starší než paní doktorka. Minimálně to svědčí o špatném odhadu toho, co je společensky vhodné a obecně o tom, v jakém je lékař vůči pacientovi postavení. Medicína nejsou kouzla, ale poctivá věda, práce a lidské nasazení - a v tom je její kouzlo...
Monika 123907
23.10.2022 23:26:38
Hm,Kouzelná ordinace,to teda zní ~k~ Je k tomu dostupné i jméno lékaře a nebo kouzlo spočívá v tom,že tam každý pulden ordinuje někdo jiný?
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 120472  [Dalších 120322 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.