| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Koronavirus

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 120472  [Dalších 120292 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
10.9.2022 12:40:11
Já jsem ztratila čich asi na měsíc 2013 při silném zánětu dutin, zabrala až třetí atb.

Při Covidu asi na 3 dny, ale slabě jsem něco cítila, v tom roce 2013 ani slabě třeba ocet nebo syrecky.

Čich se snad vrátil úplně, já jsem měla hodně dobrý, mám následky na srdci a na nervech DK.
Bouřka 7675
10.9.2022 11:58:13
Jo, cítím, já vlastně cítím skoro všechno, ale mnohem slaběji.Teda krom manželovo triček, on si stěžuje, že mu občas strašně smrdí pot a je to cítit i z vypraných triček, já necítím nic. Akorát nevím, na čí straně je ta porucha :-)
Lída+2 28136
17.8.2022 9:07:00
Saamajna, málem bych zapomněla, že jsem jak ty. Se stydím.~f~ Mě to nedá.
JAko já tahám i to jídlo z mrazáku, kam jsem navařila meruňkové knedlíky. To mě něco co tam ani nebylo dané, že se to sní nyní.

VAřím si polívku, česnekovou, hustou. A podobně, žádné složité jídlo. Stejně mi nci nechutná.

Jsem aspoň ráda, že jsem to neroztahala mezi lidi, protože jsem si myslela, že to mám z klimatizace z auta, kde jsem byla 6h v kuse.

Manžel si myslí, že jsem si se synem zkřížila koronu svojí a jeho a proto se v tom plácám.

Děkuji moc. Budu dneska ta nejvzornější.~;)

Saamajna 115449
17.8.2022 8:11:38
Lido,
"Manželovi je dobře, jenže ten víc leží, nevaří, nepere."

TO JE PRESNE ONO!
~t~

Ty peres pradlo a tahas konve s vodou. Jen tak mimochodem, dyt to "nic" neni...
A chlapi dokazou zustat lezet a vnimam jen tu svou "bolistku".
Oni prece UMIRAJ!
~d~
PRINUT SE K TOMU TAKY!!!
~;)

Jo a ty bolesti v krku jsem zapomela zminit, ty byly taky.
Preju co nejlehci prubeh a brzky zotaveni.
A LEZ! ~:-D
~x~
Lída+2 28136
17.8.2022 7:50:41
Saamajna, no tak to jsme na tom podobně, si chodím lehnout na zahradu.
Jenže pak vezmu konve jdu zalít, úplně mě to odrovná. A říkám si, že to není tolik práce, aby mě to tak zničilo.

A samo, že možná na mě něco lezlo (poslední den mi bylo divně) a já se koupala. Vždyť bylo 36C a já si říkala, že už mi ani to vedro nedělá dobře.
A přijedem domů a starší syn kašel a říkám co Ti je? No mám koronáč, zase mám tak divně v nose jako před rokem a pl. Ten jel nyní s kamarádem pro kamarádku co měla stáž v Ozdravovně v Jeseníkách. Asi jen pobyt s ní v autě.

A já na něj ze srandy, že to máme s tátou taky, že nás z té klimatizace bolí v krku, nebo máme koronu.

A teda kašel nic moc, už jsem měla horší, když jsem měla TBC. Ale ten krk tento týden. To je hrůza. Mluvím nyní opravdu strašně.

A to mě jen tak ze srandy, když jsem se vrátila, říkám bolí mě v krku, každý říká, že tak začíná korona(sestřenice manžel už měl koronu 3x letos, před tím několikrát, takže přesně ví co která verze dělá), tak schválně. A on mi fakt ten test vyšel pozitivní. No a na cestě domů mladší syn co jsem ho neviděla měsíc. Takže jsem mu vrazila prádlo vyprané-4pračky, aby ho pověsil a oběd mu nandala do krabiček, dali mu auto a vyhnali ho na zahradu.:-D. Takže pověsil prádlo, najedl se a zase odjel.

No nic tak čtu a ležím.

A budu počítat s 4 týdny.
Manželovi je dobře, jenže ten víc leží, nevaří, nepere.

No nevadí, stejně bylo divný, že jsme to dodnes neměli. Aspoň už nebudeme pro naše okolí divný, že za tolik let ani jednou.
Saamajna 115449
17.8.2022 7:15:03
Lido,
Ja si to zrejme (blbec ~q~) natahla tema pobytama na plazi - po ca 10 dnech mi bylo jakzttakz a MUSELA jsem aspon na chvilku k oceanu, pokazde tak max 2 hodinky.
3 posledni dny dovolene.
Rizeni auta domu pul na pul na stridacku s manzelem, 1300km ve 2 dnech v pohode. Kdyz jsem sedela, tak ok.
Ale doma jsem pak lehla a nebyla vstavu celej tyden stat na nohach dyl jak 5 minut.
Des.
A zacal mi kasel, cim dal tim horsi, fakt jsem mela obavy o plice.
Hektolitry dychazich caju.

Az ctvrtej tyden se to postupne zlepsovalo.
Takze celkem skoro 4 tydny.
Lída+2 28136
17.8.2022 6:34:30
Saamajna, jak jsi se z toho dostala?

Já mám svoje první onemocnění, poslední dva týdny.

Já si to přivezla někde z Německa, kde jsme se vůbec s nikým nestýkali, málo kdy jsem někoho viděla. V kempu byli 2-4 stany, jen na dálku 20-30m jsme si ráno mávali. Na nákupu jsme byli asi 3x po 5 minutách.

Příšerná únava a jen díky úplné ztrátě hlasu mám teda k dobru ten druhý týden. Příští týden pošupajdím. Zatím si nedokážu představit jak funguju. Asi budu celá odpoledne spát a v noci taky.

A hlásím teda ztrátu chuti na cokoliv, takže to bude mít super vedlejší efekt, nic mi nechutná stejně. Půlku věcí ani nechci jíst.
Monika 123907
8.7.2022 18:42:32
Je fakt,že poslední měsíc zmizely zábrany kašlat na veřejnosti!Po 2 letech " ticha" jsem na to poněkud přecitlivělá ...
Saamajna 115449
8.7.2022 18:02:33
Ja vim, long covid je hruza. Kamaradcina dcera to ma uz dlouho a cela rodina je hotova; nekolikrat tydne jezdi do ruznych nemocnic a klinik - a presto holcina boucha hlavou do stolu a chce umrit...

Doufam proste v tu mirnou omikronovou variantu.
On ta sfina virus nas nechce vymlatit, on taky chce jen prezit.~:(
Marika Letní 140743
8.7.2022 17:54:00
Saamajna projít všichni snad ne. Když čtu jaké mají lidi problémy s long covid, tak pořád není o co stát. ~a~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 120472  [Dalších 120292 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.