Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
19.8.2022 10:45:19
Zdravý možná.
|
| Stará husa | 154854 |
|
19.8.2022 10:38:04
Stáňo, beru AD a málo se hýbu.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
19.8.2022 10:36:26
To jsou strašně zdravá jídla a vesměs s malym mnozstvi kalorií 🙂 jak to, že máš problémy s váhou?
|
| Stará husa | 154854 |
|
19.8.2022 10:23:39
Libiku, jejda, to já taky ne. Moje obědy jsou většinou kuřecí prsa nakrájená na kostičky a osmažená na pánvi s kapkou oleje a různou zeleninou, nakrájená rajčata na oleji s česnekem a oregánem a k tomu špagety, omeleta s hráškem, čočka s vejcem, volské oko s míchanou zeleninou a brambory, brambory s osmaženou cibulkou a kefír, lečo a podobná jídla. Do půl hodiny musí být oběd hotový, nehodlám se s tím crcat celé dopoledne. Já nerada vařím.
|
| libik | 142094 |
|
|
19.8.2022 10:05:10
Valkýro, podlehla jsem propagandě, že krůtí řízek obalený v jogurtu a strouhance, rychle opečený ze dvou stran, kdy se pak nechá dojít v troubě, zdravý JE
![]() |
| libik | 142094 |
|
|
19.8.2022 10:01:20
Stará Huso, jenže mě se takříkajíc rozpadla tradiční rodina aneb dítě je vegetarián a partner díky pracovní době nebývá přítomen v klasický obědový (večeřový) čas a stejně má nejradši pizzu
![]() Takže takové normální hovězí na kmíně s rýží už jsem neměla ani nepamatuji ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
19.8.2022 9:54:49
Klidně si uvařím i sama pro sebe, když mám na něco chuť.
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
19.8.2022 9:49:41
Huso, ono je to nakonec nejvíc efektivní si uvařit a dobře se najíst, než "šetřit čas" a sáhnut po něčem rychlém. To mi dobře funguje na udržení/snížení váhy, ale jsem hrozně líná. Já už nevařím většinou ani dětem, protože úderem 14. narozenin se u mých dětí rozvíjí nějaká speciální stravovací potřeba, někdo je vegetarián, jiný nabírá svalovou hmotu a potřebuje jíst hodně masa apod., tak si chtějí vařit sami. Já jen nakupuji. A pak se něčím většinou odbydu. Takže vařím, když vím, že bude jíst muž, což jsou víkendy. Jinak se stravuji dost podobně jako ty resp. se vyhýbám uzeninám (to mi nedělá problém, nemám je ráda), sladkostem (to je horší, byla jsem závislá na sladkém) a poslední dobou i alkoholu. Děti už o sladkosti nestojí, což je výhoda, takže kupuji jen hořkou čokoládu a nic jiného z lákadel doma nemám.
Kdybych se naučila vařit si, bylo by to fajn, ale nemám na to morál. Alespoň nemám doma vyloženě věci, které jsou jen prázdné kalorie. Chleba kupuji jen nízkosacharidový proteinový. |
| Termix | 105545 |
|
|
19.8.2022 9:20:44
Taky nikdy sama sobě nevařím. To raději nejím vůbec
. |
| Stará husa | 154854 |
|
19.8.2022 9:13:22
Libiku, já jsem zvyklá jíst v poledne teplé jídlo. Kdybych celá léta vařila rodině a jednou bych zůstala doma sama, taky bych si jen namazala chleba nebo maximálně usmažila vajíčka. Ale když jsem sama pořád, tak si holt vařím. Ale preferuji rychlá jídla do půl hodiny. Svíčkovou nebo řízky si nedělám.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.