Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stáňa * | 7932 |
|
|
19.8.2022 9:01:28
Kupovala jsem na mistni farme. Statek jak z minulého století, strašný bordel, zvířata všude, ale maso vynikajici. Pak ještě jedni příbuzní mají farmu, ale cena mnohem vyšší - 120 kc/kg. Teď možná ještě víc.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
19.8.2022 8:56:28
Varim teď každý den, protože syn se stravuje doma a já na HO taky. snažím se, aby po příchodu z brigády byla k dispozici nějaká syta polévka - porkova, rajcatova, hrašková ATS. Dnes budu dělat dyňovou. Všechnu zeleninu chystám večer předem, pak to během nějakého callu nahazim do hrnce 🙂
Večer máme teď každý xen skoro stejné jídlo. Pečené, čerstvě vykonané brambory a k tomu rybu, omeletu nebo 100% hovězí hamburger z Lidlu. K tomu misu salátu. Obden peču neco ovocneho. Takhle to bude až do konce září, kdy pracuju z domova. Pak se vracím do kanceláře a vaření půjde do kopru. Do půlky září potrebuju shodit 2 kg. Motivace je velká. Mítink s mými dvěma zahraničními sefkami. Jedná vypadá jak modelka. |
| petluše | 39676 |
|
|
19.8.2022 6:43:00
Kde kupujete kuřata? U nás farmář ukončil činnost, bude teď dělat jen rostlinnou výrobu. V běžném super hyper se koupi u nás jen Babiš a jeho rychlokuře, to jíst člověk ani nemůže.
|
| libik | 142094 |
|
|
19.8.2022 0:28:08
Huso, obdivuji tvé vaření pro sebe, bez ironie. Sama vím, že mi teplé jídlo dělá dobře, ale když celá family někam vypadne (velmi zřídka), studený nákroj to jistí.
![]() |
| libik | 142094 |
|
|
19.8.2022 0:24:27
Valkýro (a nechci tě zas nakrknout), já si myslím, že lidi v akcích utratí daleko víc než člověk, co si jde koupit přiměřenou jednu porci něčeho dobrého. Já od těch dob, co se straší krizí, si dávám strop finančního součtu, ale beru, co je dobré. Takže paradoxně asi utratím za jídlo méně.
Jinak, fakt nepij víno za 39,- Jako můžeš být chuťově uspokojená, můžeš mít špičku, ale je z toho prostě blbý dojezd a únava. Jsem si jistá, že kdyby na světě zůstala jen akční vína z Penny, je ze mě abstinent. ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
18.8.2022 22:37:01
Půlko, já nikdy nezapomenu na čerstvě ulovenou grilovanou makrelu v Chorvatsku na lodi. To byla vyslovená pochoutka!
|
| Stará husa | 154854 |
|
18.8.2022 22:34:30
Elho, já konzervy moc nejím, kromě občas těch sardinek, fazolí v rajské omáčce, cizrny nebo krájených rajčat. Jinak vařím z čerstvých potravin.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
18.8.2022 22:30:57
Dorscz je fajn, smacnego
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
18.8.2022 22:29:10
Ryby v cr mi taky moc nechutnaji. Miluju Polsko a cerstve vylovenou tresku (dorscz
). Kdyz se to doveze k nam, tak to uz chutna nejak divne. |
| Soft-form | 159739 |
|
|
18.8.2022 22:29:02
Stará huso, já myslím, že na to jdeš dobře. Základ je nemít ty nevhodné věci doma. A místo nich mít ty vhodné. To jde u tebe dobře, protože jsi sama na rozdíl od někoho, kdo musí mít jídlo pro rodinu. Když jsi zhubla tolik kg, tak pomalu to může pokračovat dolů. Co u tebe ještě vidím, podle toho co píšeš, tak pokud mohu radit, tak se soustředit na věci, které jsou čerstvé a nejsou nijak konzerované. Čerstvé potraviny nastaví normální látkovou přeměnu, na rozdíl od potravin různě konzervovaných.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.