| luulu | 86126 |
|
|
12.1.2011 15:29:32
Ahojky koukni na FB na czech & slovak comunity in dubai , je tady spousta cechu, kde priblizne bydlis. Ja jsem v IMPZ , spousta jich je ve Springs a Mirdif
![]() |
| Silvi159 | 52810 |
|
|
12.1.2011 11:13:56
Jéžiš, udělala jsem překlep v mailové adrese
![]() takže ještě jednou: silvie.urbankova@seznam.cz |
| Silvi159 | 52810 |
|
|
12.1.2011 11:12:41
Ahojky, zdravím všechny. Minulý týden jsem se přistěhovala do Dubaje, mám holčičku 5,5 roku. Budu moc ráda, když se mi někdo ozve, případně se sejdeme nebo mi dá nějaké info o životě tady. Díky moc, můj mail silvie.urabankova@seznam.cz
|
| luulu | 86126 |
|
|
10.1.2011 17:10:18
Ahojky, ziji take v Dubai, mam tri decka 14,13,6, a jsem taxikar v domacnosti
|
| Shamsy | 113624 |
|
26.12.2010 19:04:39
Ahoj všechny,
na diskuzi jsem se dostala po asi 4ech letech, kdy jsem rodinu.cz sjizdela denne, kdyz jsem byla tehotna v Egypte. Pak jsem se v 6.mesici prestehovala zpet do cech a vzala sebou manzela , ale po tech cca.4 letech a pozorovani toho, co se u nas deje, bychom se radi do budoucna prestehovali zase nekam jinam... nevim jestli Egypt, ale asi bych zase volila arabskou zemi. Me ta kultura naprosto vyhovuje, zenska je zenska at si rika kdo chce, co chce.. Uvazujeme o SAE, takze jsem hledala nejake prispevky a Tvoje diskuze me moooc bavi... Ja po 2 letech v egypte mela podobnych zazitku hromadu... Nevite jestli jsou tady maminky z Egypta? Češek, co se tam vdaly musi byt spousta, ale prokousavat se tou spoustou diskuzi je hrozne tezky... )Vsem preju moc krasne svatky a Novy rok a tesim se na dalsi prispevky. Sylvie ![]() |
| pampeliška |
| • |
8.12.2010 14:47:33
Ahoj a díky za odpověď.
Už se těším, jen doufám, že se cestou někde neztratím. Poletím za manželem sama dodatečně. Hotelové pláže zkusím ještě někde zjistit, ale asi poletíme v lednu, možná na koupání ani nebude. Ještě jednou děkuju. |
| walida | 89481 |
|
|
8.12.2010 12:36:01
Ahoj,
klidne s manzelem let. Do nakupniho centra-a ze jich tady je- muzes klidne sama. Stejne tak do muzea atd. Nejlepsi pro tebe bude prepravovat se taxikem. Jezdi jich tu vic nez velke mnozstvi, kdekoliv se daji odchytnout. Nemusis mit strach na ulici, v taxi, v centru atd. si k tobe nikdo nic nedovoli, mozna na tebe budou pakistanci a indove koukat, ale to je tak asi vsechno. Obleceni bych volila stridmejsi- staci kratky rukav i3/4 kalhoty. Jak je to s hotelovyma plazema moc nevim, neb na ne nechodim ![]() Myslim, ze by se ti tady mohlo libit-hlavne ten shopping (nejoblibenejsi dubaisky sport ) by ti mohl zabrat spoustu casu![]() |
| pampeliška |
| • |
7.12.2010 21:30:18
Ahoj.
Ráda bych se zeptala někoho, kdo zná situaci v dubaji. Můj manžel tam pojede na pár týdnů pracovat. Už tam v minulosti byl, ale tentokrát mám možnost jet s ním. Určitě ne na celou dobu, tolik volna v práci nedostanu. Jen bych ráda využila možnosti a podívala se tam, rádi cestujeme. Jde mi o to, co tam můžu reálně podnikat sama. Manžel bude v pracovní dny zaneprázdněn a nerada bych seděla v hotelu. Je možné, abych sama a bez auta šla např. do muzea, do nákupního centra nebo jela hromadnou dopravou? Asi se ptám jako tele, ale manžel si nemůže vzpomenout, jestli při minulé návštěvě viděl nějaké samotné evropanky. Taky by mne zajímalo, jak je vhodné se oblékat. Je nějaká možnost se koupat? Pokud tedy bude na koupání počasí. Např. v egyptě je možnost zaplatit v recepci hotelu na pláži nejakou sumu a celý den využívat pláž a all inclusive hotelu, je to možné i v dubaji? Mám moc dotazů, ale nerada bych podnikla samotná cestu do takové dálky jen proto, abych seděla v hotelu a čekala na víkend až bude mít manžel čas. Budu vděčná za jakékoli informace a typy. Díky |
| walida | 89481 |
|
|
27.11.2010 7:53:55
Mirko, u "normalnich" zen je to asi spis otazka financi. Osobne znam jen jednu, ktera ma plastiku nosu.
Vetsinou lidi chteji to, co nemaji. Pamatuju, ze jednu dobu bezela v CR reklama na samoopalovaci krem asi od Nivei (mozna Loreal) a tady ve stejny cas reklama na belici krem od stejne znacky ![]() Muj manzel neni Saud, ale zijeme v emiratech. Trochu se vratim k prvnimu prispevku od Vendy. Osobne si myslim, ze trosku prehani. Nedovede si predstavit, jak se v Saudi zacne zena bavit s cizim muzem jen proto, ze ma na ruce dite, i kdyz blondate. Pokud by sla s malou ona sama, tak verim, ze by si dite chtely pohladit atd. Ale pokud ho chova manzel- to se mi fakt nechce verit. (pisu z vlastni zkusenosti) Ale neni to nic proti Vendy. Chapu, ze ma z male velkou radost a uziva si materstvi i obdiv okoli ![]() |
| Mirka |
| • |
24.11.2010 13:43:29
Walido, hm, velice zajimave. Ja si prave vsimla, ze arabky vypadaji vsecky nejak na stejny brdo. Ja vim ze dost popularni je Haifa Wehbe a ta teda vypada ze ma snad plastic vsecko. Dalo by se tedy konstatovat, ze chteji vypadat jako evropanky?? A krome herecek a zpevacek, delaji si plastiku i uplne normalni zensky tam? A Walido tvuj manzel je primo Saud??
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.