| walida | 89481 |
|
|
24.11.2010 4:44:17
Mirko, plastiky?
To je kapitola sama pro sebe. Troufam si tvrdit, že tak 80procent herecek a zpevacek je po plastice. Vede samozrejme plastika nosu a zvetseni rtu. Vsechny chteji vypadat jako Angelina Jolie-maly nosik, nafoukle rty Nekde jsem cetla(na ceske diskusi), ze nejkrasnejsi arabska zpevacka je Nancy Ajram -to me pobavilo, protoze Nancy ma nos predelavany xkrat a rty nafoukle vic nez dost. Ale ma modre oci(pry jeji vlastni) takze je hvezda Tez velmi popularni Elissa je predelana komplet, ale tu mam rada - ma hezky pisnicky a natocila videoclip v zimni Praze s ceskym obsazenim(pisnicka "Bastanak") www.youtube.com/watch?v=4cbZb6DhMcsRozvod neni tak casty, ale deje se taky. V tomto konkretnim pripade zafungovala matka nevesty, ktera se jim do manzelstvi michala opravdu brutalnim zpusobem Potiz je v tom, ze rozvedena zena se vetsinou vraci do domu rodicu a ma malou sanci se znovu provdat - vetsinou budto za o hodne starsiho muze, treba vdovce, nebo jako treba druha manzelka. K tomu modleni a nemodleni - vsechno se opravdu odviji od toho, jak kdo ma silnou viru a jak je pro koho vira dulezita. ![]() |
| Mirka |
| • |
23.11.2010 18:21:36
A jeste jsem nekde cetla, ze arabky si dost potrpeji na ruzne plasticke operace a ze jsou dost vyumelkovane, tak jakou mas zkusenost ty. Dost jsi me prekvapila s tim rozvodem v manzelove rodine, to asi mely dost vazny problem vid? Jinak tam asi rozvodovost moc neni, hadam.
|
| Mirka |
| • |
23.11.2010 18:06:24
Walido a takze jsi spokojena? To je hlavni. Zajimalo by me, zda by si te tvuj manzel vzal, pokud bys mu rekla, ze treba konvertovat nechces.. A nebo zda by s tebou vubec tvuj manzel chodil, myslim na rande, kdyby vedel ze konvertovat nechces. Moc tomuto tematu nerozumim, tak se omlouvam za spousty otazek. Prave kamaradka ma muslima, ale on, se pry jen jako muslim narodil a on nic nepraktikuje, tim padem chapu, ze maji dobre manzelstvi.
|
| walida | 89481 |
|
|
23.11.2010 17:55:04
Neni zac
![]() Seznamili jsme se v Cechach. Klasika. Noseni satku je hlavne na rodine, ze ktere zena pochazi. I kdyz znam z okoli par zen, ktere zacaly nosit satek az treba 10 let po svatbe. V rodine meho muze nosi satek vsechny zeny - ale pravda, byla jedna vyjimka- jeden manzeluv bratranec se ozenil s divkou "bez satku". Po svatbe chtel, aby ho nosila. Ona chtela az po detech. Nakonec k tomu nedoslo, protoze se par mesicu po svatbe rozvedli (ne kvuli satku )Ono zalezi hlavne na tom, jak je kdo silne verici. Ale i satky a abaye jsou v ruznych modelech a cenovych relacich. Ty nejdrazsi abaye jdou az do desitek tisic. A kazdorocne se objevuji nove strihy a zdobeni. Pred letem to byly siroke rukavy, ted pro zmenu rukavy "spadene" a hodne nabirane. Jit s modou da "fusku" a taky to dost stoji ![]() ![]() |
| Mirka |
| • |
23.11.2010 17:19:28
Ahoj Walido, diky za odpovedi. A kde jste se s manzelem seznamili? Takze vlastne noseni satku je na manzelce, zda ho chce nosit, manzelovi je to jedno? A mas tam nejake kamaradky s kteryma se stykas?
|
| walida | 89481 |
|
|
23.11.2010 16:45:57
No vzhledem k tomu ze jsem prestoupila na islam(asi 10let zpatky), tak me vanoce jako takove nechybi. Ale chybi mi snih-to zas jo. Ja jsem naturou zimomil, takze zaveje a omrzly nosni dirky a usi a tmu od 4hodin odpoledne postradam.
Jinak ano, nosim abayu a satek na hlave, ale dobrovolne-manzel me nenutil. A nebylo to "odzacatku", ale az po nejake dobe. Takrikajic jsem k tomu "dozrala" ![]() Holky vdane za araba a nenosici satek vetsinou neprestoupily na islam nebo jsou rodiny jejich manzelu tzv. "moderni" ![]() V UAE se zije dobre a pohodlne, az moc pohodlne. Rano jsem byla v mensim supermarketu cca 30m od bytu neco pokoupit, mimo jine i 3kg praciho prasku. Ind u kasy mi daval veci do sacku a povida, ze mi to donese domu. Ja na to, ze ne, neni treba, to je OK. A on: "Ne ne, madam, to je moc tezky, to nejde." ![]() Takze asi tak ![]() |
| a je to? | 72327 |
|
23.11.2010 14:03:20
Tak to si dobrá, tady i když je kosa jak hrom, a to ještě nezačala pořádně zima, tak jsem ráda, že upeču piškot a troubu vypínám :D
Cukroví buď musím udělat všechno najednou nebo vůvec. Na etapy bych se zbláznila - jeden den perníčky, druhý den linecký apod. Ale Vánoce jako takové by mi chyběly, sníh, stromeček, ta atmosféra... |
| Mirka |
| • |
23.11.2010 13:47:03
Walido, ja jsem taky zvedava, jak se ptala Perpolis, jak se ti tam zije a zda praktikujes islam, nebo jak se tomu rika? Musis nosit satek na hlave? Vim, ze nektere ho nenoseji i kdyz maji muslima. A kde jste se seznamili??
|
| Persepolis | 107413 |
|
|
23.11.2010 10:36:10
A jak sis zvykla na jiný způsob života?
Tvůj manžel pochazí ze SAU? Jak tě přijala jeho rodina? Ja Tvůj život o hodně jiný než byl život v Čechách? Co se ti v SAE líbí a na co si naopak nemůžeš zvyknout? Není to moc otázek? ![]() |
| walida | 89481 |
|
|
23.11.2010 9:51:06
Mam
![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.