| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Blízkém Východě

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 906  [Dalších 666 >>]
Pawlla 106336
22.11.2010 10:58:13
Přečetla jsem si celou diskusi a musím říct Anniko,Kudlo,Tulko,že vaše reakce jsou trošku přehnané.Nikdo tady nenapsal nic hrozného,některým holkám se téma moc nelíbilo a napsaly to,no a co?Napsaly to slušně bez nadávek a napadání,což se nedá říct o vás,které jste z nich udělaly závistivé baby,kyselé okurky atd.Konkrétně z diskuzí znám hodně Lendulinku,která rozhodně není člověk,který rýpe nebo záměrně šíří blbou náladu,vyjádřila svůj názor,narozdíl od Kudly i slušně.
Ecim 99860
22.11.2010 10:52:31
Amorku, jasně, že můžeš vyjádřit svůj názor. Je ale krásně vidět, jak si každý z tématu najde něco jiného k okomentování. Zatímco jedna část diskutujících Vendino téma vnímá jako zamyšlení maminky, která má radost ze své malé holčičky a chce si o tom s někým popovídat, tak druhá část potřebuje dlouze řešit, kde jsou lepší nákupní centra, jestli je nebo není blbost do nich chodit a tak. Každému, co jeho jest.
& 21461
22.11.2010 10:51:54
Persepolis, souhlas.. taky bych se rada neco opravdu dozvedla..
Anni&Annika 50178
22.11.2010 10:50:59
Kudlo...ale jsem rada, ze snad tech pozitivne uvazujicich bylo vic a to potesi~;)
Kudla2 58452
22.11.2010 10:48:31
Anniko, přesně tak ~R^

takový přístup mne vždycky potěší ~x~
Anni&Annika 50178
22.11.2010 10:47:26
Tulko, ne, ja si myslim, ze je to zamerne....ze proste potrebuji ublizit /je by to zranilo, takze si mysli, ze zrani taky/. A to nemyslim jen Vendy...ono heslo a zivotni styl...dej a bude ti dano, prej a bude ti prano...k tomu holt clovek musi dojit. A nekdo k nemu taky nedojde vubec...~d~
Kudla2 58452
22.11.2010 10:47:19
amorku, kde bychom byli? Samozřejmě že se máš právo vyjádřit, a ostatní zas mají právo napsat svůj názor na toto vyjádření.

Divím se, že Tě to překvapuje, neboť usuzuji, že již dle Tvého základního nastavení nedoufáš, že Ti mají všichni tleskat.

A mimochodem, když (tedy spíš pokud někdy) máš náhodou dobrou náladu, chceš se o ni podělit a řekneš něco ve smyslu "lidi, já mám dneska tak dobrou náladu", tak OPRAVDU čekáš studenou sprchu? Nebo takové věci radši ani neříkáš ze strachu, že potkáš někoho podobného, jako jsi sama?

toto fakt nechápu ~a~ život je krátkej, sem tam se přihodí nějakej průser, ale když se zrovna nic takového neděje, tak by měla být skoro povinnost, aby si člověk uvědomoval, že je spokojený a je mu hezky. Já osobně jsem vděčná za všechny, kteří se umí spontánně radovat ze života právě v tuto chvíli, přeju jim to a když se se mnou o to podělí, tak mám radost.
Persepolis 107413
22.11.2010 10:42:44
Ráda si čtu příspěvky o životě v cizích zemích, zvlášť pro mě tak exotických jako je Saudská Arabie, jenom mě u Tebe Vendy tak nějak připadá, že navzdory tomu, že tam už nějaký rok žiješ jsou ty Tvoje příspěvky hodně povrchní, jako by je psal někdo, kdo tam strávil pouze dovolenou. Mám pocit, že Arabů zas tak moc neznáš a o jejich životě toho moc nevíš. ~d~
Asi stýkáš jenom z cizinci nebo ne?
Tulka. 112599
22.11.2010 10:42:27
Anni,já si nemyslím,že by chtěly přímo ubližovat Vendy,jenom kolem sebe šíří tu svoji blbou náladu.Což je jejich problém.Taky se mi to občas povede,ale poslední dobou se snažím krotit~:-D.Celkem mi to i jde,protože píšu celkem pomalu a tak než vysmolím nějaký "duchaplný"příspěvek,tak mi to občas dojde a zase to smažu.Ti,co píší hodně rychle,jsou v nevýhodě~k~.
Anni&Annika 50178
22.11.2010 10:42:21
samozrejme ze se mate pravo vyjadrit~;)..je hezke neco vedet o vasich uzasnych vlastnostech, aspon se tomu Vendy jen priste zasmeje. Bude totiz uz vedet, s kym ma tu cest~j~...apropo...myslim, ze se ji spi lepe nez Vam mile damy~;)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 906  [Dalších 666 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.