| ..maya.. | 86852 |
|
|
22.11.2010 10:38:18
já témata nezakládám, za celou dobu co tady chodím jsem založila témata dvě které byly spíš informativního charakteru...a rýpu? no neřekla bych a ani bych to nenazvala rýpáním....
mám právo zde napsat svůj názor a mám právo si ho obhájit a jestli to je podle tebe rýpání tak se běž ...... |
| a je to? | 72327 |
|
22.11.2010 10:31:55
No tak snad mám ještě právo se na veřejné disukuzi svobodně a veřejně vyjádřit? Nebo ne? Kde jsme?
Mě to prostě přišlo jako výkřik, kdyby se tady každá měla chlubit, jaké má dítě andílka bo ďáblíka, no potěš koště. Jediné co jsem si z příspěvku a reakcí vzala, bylo to, že Vendy snad všude čeká pozitivní ohlasy...sorry, ale chválit něco takového nehodlám. Není to závist, je to realita. Není jediná Češka žijící v Arábii ;) a i z vyprávění někoho blízkého, který tam byl na blbé 14-ti denní dovolené jsem se toho dozvěděla víc ;) Toť můj názor...a jediný, co ji fakt závidím, je to, že je někde v teple ;) Hogw |
| Ecim | 99860 |
|
|
22.11.2010 10:31:23
Přesně tak, Miko. Vendy žije daleko od domova, chce si s někým popovídat, a tak založí pozitivní téma, které - pokud jsem si všimla - nikoho neuráží, tak o co jde? Já dělám řadu věcí jinak než Vendy, ale nevidím důvod, proč bych do ní měla rýpat, když ona dělá něco, co jí i její holčičce vyhovuje.
![]() |
| Ecim | 99860 |
|
|
22.11.2010 10:28:08
![]() ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
22.11.2010 10:28:07
Tulko....ja si spis myslim, ze tech par kyselych okurek ma nejaky problem a potrebuji holt nejak ublizit nekomu, kdo je stastny a spokojeny. Jen me mrzi, ze to Vendy tak dostalo. Ja se tomu vzdycky pousmeju a reknu si, jak se nekdo muze na netu takhle prezentovat a ukazat sve uzasne vlastnosti /ja se divim, ze se ti lide za to nestydi, vzdyt se tim schazuji/.....zast, nenavist a zavist /nemyslim tim konkretni prospevky, ale tak nejak vseobecne/...si vzdycky rikam, ze by si meli dat do ikonky jmeno ....pytlik zasti a nenavisti a nebo kysela okurka
![]() |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
22.11.2010 10:27:11
Jo a me se ptej proc, bylo mi napsano, ze to navazuje na ten muj predchazejici prispevek a ze potom neni diskuse prehledna ci co, tak je alespon prostor pro to resit fleky na matraci od bananu a jak to dostat dolu.No jo, co naplat
|
| Ecim | 99860 |
|
|
22.11.2010 10:26:29
Kudlo
![]() ![]() ![]() |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
22.11.2010 10:24:49
No to si uz rozmyslim
![]() |
| Ecim | 99860 |
|
|
22.11.2010 10:22:58
Moje řeč, Tulko, Vendy měla z něčeho radost a chtěla se podělit, a tak o tom založila pozitivní téma, tak o co jde?
Komu se to nelíbí, nemusí to číst. ![]() |
| Ecim | 99860 |
|
|
22.11.2010 10:21:37
Jasně, Jani, máš moji podporu, proč bys měla mít komplexy?
Mám podobně staré děti jako Ty, také se je snažím stejně oblékat a mám ráda, když na ně kdokoli na ulici přátelsky zareaguje. Do nákupních center s nimi sice nechodím, protože nechci, ale pokud někdo druhý s dětmi do nákupních center chodit chce, tak ať chodí, nemám potřebu to dlouze řešit, raději si najdu veselejší téma na přemýšlení. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.