Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bravad | 78611 |
|
7.11.2010 20:31:53
Naprosto souhlasím. A taky to výš píšu... Ale pokud je člověk zoufalý, že... tak si pomůže i takhle.
|
| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
7.11.2010 20:16:07
Taky mi prijdou temata o Arabii hodne zajimava, naopak mam pocit, ze pises malo, mohla bys psat diskusi denne prece, tech podnetu tam musi byt... :)). Mas treba sanci jako cizinka se tam dostat primo do jejich kultury? Treba "za zavrene dvere" nejake damske spolecnosti? K uprimnemu rozhovoru? Zkratka je takovych zajimavych veci o kterych odtamtud psat, pis vic!
![]() |
| Inka |
| • |
7.11.2010 20:13:57
Já si taky ráda čtu Tvoje postřehy. Nenech se odradit!
|
| chikamichi | 86171 |
|
|
7.11.2010 19:52:33
Vendy, hlavně vše co píšeš, tak si někam ukládej do paměti a jednou to můžeš vydat jako zajímavé postřehy,mě tedy nejvíc zajímají věci ohledně tvého zaměstnání, tedy postavení žen, jejich léčba, porody a tak
|
| smila | 81646 |
|
|
7.11.2010 19:50:33
Vendy, moc rada ctu Tvoje prispevky. Kultura Arabie me moc zajima, je to tak jine a pro me zajimave. Pis dal! Ad podprsenky, tomu ja nerozumim, takze neporadim. Podle me je lepsi vyzkouset nekdy muze padnout C a nekdy zase F.
|
| aachje skunk a tři holky | 98241 |
|
|
7.11.2010 19:45:01
jo,vary..hotel thermál,je nejoblíbenější hotel arabů.
|
| aachje skunk a tři holky | 98241 |
|
|
7.11.2010 19:43:46
taky tě ráda čtu! už minule jsem se dobře posmála!!
![]() |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
7.11.2010 19:39:37
No ja se k napsani temat moc casto nedostanu, kvuli male...na neco muzu odpovedet strucne hned.Cesi tady nejaci jsou, ale kazdy si jde tak trochu po svem.....ze bysme se sdruzovali to moc ne, je to skoda.Ale par kamaradek mam.Mensiny...nejvic je tu Filipincu, hodne Pakistancu, Indu a jizni Afrika.Vychova deti je fakt na dalsi tema.Rec jsem neco umela, kdyz jsem jeste delala v nemocnici....nic moc pouzitelneho....krvacite, mate bolesti, doktor prijde za chvili,operace,apod
.Anglicky umeji ty vzdelanejsi, spise mladsi generace a to nekdy vyborne.Hodne jich studuje v USA.O Cechach vedi minimalne...ale bohatsi znaji Prahu a Karlovy Vary. |
| remus | 99695 |
|
|
7.11.2010 19:35:46
to přijde, naše sedmiletá by mohla nakupovat jiné náušnice a řetízky, náramky,...další voloviny každý den, no holka no, já na to extra nejsem, takže po mně to nepodědila.![]() |
| MrakovaK | 99270 |
|
|
7.11.2010 19:32:13
Pěkně napsané, zajímavé. Zase někdy něco napiš o jejich světě. Třeba, jestli se někdy setkáváš s Čechy nebo Slováky, nebo jestli nás je tam minimum, že jsi téměř žádného nepotkala? Jaká je tam vlastně nejpočetnější menšina? Nebo nějaké postřehy při výchově dětí apod. Rozumíš jim trochu nebo se jejich řeč nepokoušíš naučit? Umí většina anglicky nebo vůbec ne? Ví vůbec něco o ČR? To jen nápady na založení dalšího tématu třeba na příště, je to fakt zajímavé
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.