Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maminka-martinka | 54996 |
|
|
22.6.2008 21:08:30
Ahoj holky, tak jsem zase tady a to s prozbou. Čekámeme holčičku a radi bychom ji dali nějaké pěkné arabské jméno. Chtěla jsem Amirku ale švagrová říkala že je to staré jméno, tak nevím co ted tak frčí ? Poradte jaká jsou ted častá jména co se dávájí a nebo nějakou stránku kde jsou dívčí jména at mám nějaký vyběr.
Díky moc |
| 0Alisa0 | 83586 |
|
18.6.2008 15:07:03
Ahoj máme se s přítelem stěhovat do Dubaje. Arabsky neumím ani slovo, angličtina taky nic moc... Tak bych moc potřebovala nějakou spřízněnou dušičku co by mě zasvětila do tamního života. Máme 5ti letého chlapečka. Moc se tam těším, protože nesnáším zimu..
Je tady někdo z Dubaje ?? |
| marti-E | 76693 |
|
|
4.6.2008 13:01:06
Marti ,palecky drzime...a jeste k te arabstine ,ja taky doufam ,ze do duchodu se domluvim
,jen chci rici ,ze z knizek se to ani nema cenu ucit ,protoze spisovna ar.je neco jineho nez jak oni potom mluvi ,takze vy i kdyz se naucite neco z knizky tak stejne pak nerozumite...to je podle me ten kamen urazu ,ze nemluvi spisovne a kazdy stat ma jeste k tomu svuj prizvuk .Takze opravdu to chce od poslechu mezi rodinou atd. Jinak pismo se samozrejme zda na prvni pohled strasne ,ale vsechno je tezke na zacatku a kdyz se tomu budete chvilku venovat tak zjistite ,ze to neni tak hrozne .Hrozna je spis ta vyslovnost!!! Tak hodne zdaaru .Ja ziju 3 roky v arb.svete a take je ta mluva stale hodne kostrbata....pa vsechny Marti.![]() |
|
|
4.6.2008 3:50:19
....monisku na dovcu v Syrii se moc tesim to jo ale jedeme tam jen na mesic, pritel kvuli prac. povinostem dele nemuze. Ale me tam chce poslat na aspon pry 3 mesice aby si nas tam uzili a ja se trochu naucila mluvit. Ale ted kdyz cekame druhe mimi tak to stejne nejde. Snad nekdy v budoucnu. A s tou arabstinou mas pravdu, to pismo je fakt tezky tak ze jsem zkousela nejdriv abecedu ( ktra je samozdrejme taky jina nez ta nase)a pak spojovani pismenek ktere je na zacatku slova , uprostred a na konci taky pokazde skoro jine. Proste jsem z toho mela v hlave gulas. Tak ze se ted spis ucim odposlechem a gramatiku jsem vynechala. Poslouchame arabske pisnicky a dost koukame na arab. TV.
Tak snad do duchodu se naucim aspon neco . Jo omlouvam se ze pisu bez hacku a carek. Jsem ted v nemecku a tak nemam CZ klavesnici. Dnes jdu totiz na odber plodove vody, jsem trochu nervozni a tak nemuzu spat. Jsou 4 hod rano a ja tady datluju do PC, to jsem ale blazen co ? Tak pa drz me palecky at to dopadne dobre. |
| namana | 80861 |
|
|
2.6.2008 15:19:41
marti ja se na tu arabstinu ptala protoze sama se k tomu nedokazu donutit..ted jsme sice v emiratech ale vzhledem k tomu ze se tu vsude mluvi anglicky tak se nedonutim na to kuknout..doma se snazim ale poslouchat arabske pisnicky a kdyz se manzel diva na televizi tak se snazim neco pochytit..no ono to jeste komlikuje to jejich pismo ze si to nedokazes precist..a do syrie jezdite na cele 2 mesice pres prazdniny?? tak uz se vam to blizi co?? tesis se??
|
|
|
30.5.2008 9:32:10
Ahoj děvčata, nejdříve moc děkuji všem...
petře za tu černuchu, půjdu si ji koupit doufán že ji tady v Praze seženu. martin-E moc děkuji za ty stránky budou se ted hodit dvvojnásob, čekáme druhé mimi tak že to využiju určitě. ....a monisku to s tím mimi mě taky moc mrzí, hlavně bud v pohodě jistě se zadaří znova. Já žiju s přítelem v Praze, on pochází ze Sýrie a jezdíme tam bohužel jen jednou ročně v létě na dovolenou. Chodila jsem na arabštinu ale nějak jsem to nestíhala se pak doma učit. To víš s malá mě nenechá vzít ani noviny do ruky hned je roztrhá nebo prostě sebere. Tak že se ted tak nějak učím když na ní přítel mluví tak pochytím slovíčka a opakuji. Arabštinu bych se ale chtěla naučit. Přítel mluví perfektně česky bez přízvuku nikdo po hlase nepozná že není čech, taky tady už žije pěkných pár let. Tak že moc děkuji všem a jsem ráda že tady najdu holky co mají k arabskému světu tak blízko. Moc zdravím a mějte se pěkně pááá Martina ![]() |
| marti-E | 76693 |
|
|
10.5.2008 21:43:40
Dobry den, neni nektera z vas nahodou v Bahrainu? Nebo nebyla jste tam nektera ci nemate nejake info jak se tam zije?
Apropo muzete tu nektera uvest ,ktere zeme patri do Blizkeho Vychodu a ktere uz do Stredniho?Kdyz je to tu rozdeleno tak aby bylo jasno ![]() Dekuji.M. |
| marti-E | 76693 |
|
|
4.5.2008 16:53:56
Ahoj Monisko,
moc me to mrzi s tim miminkem ,ale nezoufej ,prosim... Napsala jsem Ti mail...ahoj Martina z Jordanska. |
| namana | 80861 |
|
|
2.5.2008 11:55:24
Marti ja o to miminko bohuzel prisla ...
pristi tyden sice odletam za manzelem do Dubaje ale do Libanonu litame casto k jeho rodicum tak budu rada za kazdy kontakt..muj email se ti ukaze kdyz kliknes na moji prezdivku moniska..Dekuji moc..A ty bydlis taky na Blizkem vychode?? |
| marti-E | 76693 |
|
|
1.5.2008 19:41:21
Maminko Martinko, ....zkus se podivat na tyto stranky:www.kids.jo
jsem taky Martinka...papa ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.