| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Blízkém Východě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 906  [Dalších 436 >>]
marti-E 76693
1.5.2008 19:35:50
Monisko,jestli chces napis mi Tvuj mail ,mam kamaradku v Libanonu ,muzu Ti na ni dat kontakt.Take tam rodila...Zatim pa M.
namana 80861
26.4.2008 15:46:49
Holky mate nekdo zkusenosti s porodem v cizine?? cekame ted nase prvni mimi a rozhoduji se mezi ceskem nebo libanonem odkud pritel pochazi..A pak take s naslednym vyrizovanim vsech potrebnych papiru?? Budu rada za kazdou radu.. Dekuji moc
namana 80861
12.4.2008 10:23:10
martinko a ty umis arabsky?? ja jsem ted v libanonu cekame prvniho potomecka tak taky budu brzo resit otazku reci..u nas je to navic slozitejsi protoze jsem se s manzelem seznamili ve spanelsku tak spolu mluvime spanelsky, ale vis jak to je kdyz ani jeden neni rodily mluvci, ja arabsky neumim a manzel zase ne cesky tak to bude ;) ale snad se to nejak zvladne..do syrie jezdis jak casto??
petra
  • 
9.4.2008 16:02:20
ahoj,
ta cerna seminka maji cesky nazev: ČERNUCHA
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987
25.3.2008 17:46:50
Dobrý den.
Bydlí z vás někdo v Rusku?Potřebovala bych pomoct se sehnáním homeopatických léků,jenž jsou výhradně jen na ruském trhu a nevím,jak jinak se k nim dostat.Pokud mi někdo může pomoci,písněte mi prosím na mejl v záhlaví.Moc děkuji a přeji hezký den.
maminka-martinka 54996
15.1.2008 14:21:54
Dobrý den,
nejprve bych chtěla poděkovat všem těm co tady sem posílají různé užitečné informace z arabského světa pro nás co se o to zajímají. Tak že děkuji...třeba za bezva recepty.
A mám opět prosbu. Mám malou dcerku 16 měsíců a ráda bych aby se učila češtinu i arabštinu (tatínek je Syřan)Jenže nemám žádný zdroj kde bych našla nějaké jednoduché básničky a říkanky pro nejmenší v arabštině. Pojedeme asi koncem jara opět do Sýrie tak že si tam chci zakoupit nějaké knížky ale do té doby bych byla moc vděčná bud za odkaz na nějakou tu arabskou webovou stránku s touto tématikou nebo přímo za básničky ale prosím v arabštině. Ten náš táta si na žádnou ze svého dětství nemůže pořádně vzpomenou, třeba jako je v češtině Skákal pes nebo Pec nám spadla a co já vím co ještě. Prostě takové ty co znají u nás snad všichni. Moc moc děkuji. Tady je když tak můj mejl nemka@centrum.cz
D+E 74791
14.12.2007 20:03:39
Ahoj, jen se chci zeptat, je tu nekdo z Izraele?
Pravdepodobne se tam budeme stehovat, rada bych se seznamila s nekym z Cech, kdo tam zije...
Muzete mi napsat treba i na mail. Dekuju
Pafca11 74243
2.12.2007 22:39:32
Dobrý den či večer, moc Vás všechny zdravím!
Jsem studentkou posledního ročníku porodní asistence, momentálně pracuji na své bakalářské práci, která se zabývá TĚHOTENSTVÍM A PORODEM VE SVĚTĚ.
Je pro mne velmi obtížné shánět informace o zemích z tohoto odvětví, jelikož v podstatě neexistují žádné dostupné informace v periodikách. (Také proto jsem si tuto práci vybrala, netušila sem však jak moc obtížné to bude).
Nejen proto bych však jako jednen ze svých zdrojů ráda využila zdroj lidský a tedy příběhy lidí žijících v zahraničí. Byla bych vám velmi vděčná za spolupráci s vámi. Kdybyste mi třeba jen stručně napsaly o svém těhotenství a porodu a související zdravotnické péči v zemi ve které žijete, v lepším případě mne kontaktovaly.
Samozřejmě se vám nijak nehci vtírat do velmi osobních místy až intimních záležitostí, takže pochopím, když na dotazy ohledně porodu vůbec neodpovíte. Ale ve své práci bych se ráda zaměřila nejen na porod samotný, ale také na okolnosti, které se jej bezprostředně týkají, jako jsou délka mateřské dovolené, výše porodného v dané zemi, práva těhotné ženy a matky, apod. Tedy v podstatě na záležitosti zcela banální, bohužel jak pro koho. ..
Proto bych vám byla za vaši spolupráci neskonale vděčná.
S pozdravem a poděkováním Pavlína
pafca11@seznam.cz
jana-2chlapecci
  • 
4.11.2007 7:40:50
Ahoj Libuse,
jsem v Emiratech asi 3tydny, pracuji v Ras Al Khaima. Pokud se nemylim, ty jsi v Dubaji, ale jsi zde a ja hledam spriznenou ceskou dusicku, se kterou bych si mohla popovidat.Mam manzela reka a mame take dva kluky Adama 6let a Giorgiose 3roky. Muzes psat a nejenom ty, vsichni co jste tady na muj mail Giorgiosadamek@yahoo.com jana
Anathé 72676
30.10.2007 14:43:21
Ahoj,
je tu nějaka budoucí maminka češka, žijící v Saudské Arabii. Tady mamina šestileté holčičky a očekavající druhého drobečka. Hledám spřízněnou duší.
Pište na e-mail uzivatelka.eva@centrum.cz
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 906  [Dalších 436 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.