Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iva, 2 deti ( 6+ 3 ) |
| • |
11.6.2007 10:35:34
Ahoj, dostala jsem informaci od Libuse, ktera je na tomhle chatu, ze neco takoveho existuje. Ja jsme s rodinou v Abu Dhabi, ted uz 7 rokem. Poradame ruzne akce , mikulase, detsky den, tenis, bbq, atd. Vetsinou to organizuji nadsenci :-)) ,Chceme ted delat maskarni a bowling turnaj atd. Psala jsi, ze mate v Dubaji skupinu mamin z Cech a Slovenska. Nechcete se pripojit? No kazdopadne se ozvi pokud budes chtit.Bylo by to fajn.Iva P.S. to plati samozrejme pro vsechny kdo by mel zajem:-))adresa : ivariegert@yahoo.com
|
| jitka+noa |
| • |
10.6.2007 18:15:24
ahoj holky , ja sem tu taky, tak se ozvete, treba by sme se mohly sejit, jitka167@hotmail.com
jo a ja sem v Modiinu |
| Eva |
| • |
10.6.2007 9:14:05
Filipek meril 53cm a vazil 3.45kg. Takovy akorat miminko :-)
Oni mi totiz v osm rano ty kontrakce prestaly a zacaly znovu ve tri odpoledne po dvaceti minutach. Tak od sesti byly pravidelne po 10 minutach a kolem osme po peti, tak jsme jeste hodku pockali a pak vyrazili. Porad jsme tomu nemohli uverit, ze ten den budeme rodit, tak jsme cekali, jestli to zase prestane :-) Muzu se zeptat, jak a od kdy a kolik jsi dokrmovala? |
| _Marcelka_ | 65242 |
|
|
10.6.2007 2:05:52
Ahoj,
Mame se fajn. Filipek je hezke jmeno,taky jsem nad nim uvazovala.A kolik,ze to vazil a meril?Psala jsi,ze od brzkeho rana jsi uz mela bolesti a v nemocnici jsi byla az v 21.00 to byla celkem dlouha doba,co? Vzdycky me zajimalo,jaky je ten rajsky plyn,znam to jenom z filmu,jak se lidi po nem chlamou.:o)Tak jsem to chtela taky zkusit. Ja jsem mela stejne problemy s kojenim-zdalo se mi,ze ji to nestaci,takze jsem normalne se dokrmovalo. Do Egypta nejezdime ani do Ceska. |
| Eva |
| • |
9.6.2007 15:47:05
Tak jsme to stihli jen tak tak, Filipek se narodil 30. 5. ve 23.55hod, tak mel manzel
krasny darek k narozeninam. Vsechno probehlo dobre, do nemocnice jsme dorazili ve 21.00 to uz jsem byla na 5cm otevrena. Zvladli jsme to prirozene, mela jsem k dispozici rajsky plyn, ale delalo se mi po nem spatne, tak ho vyuzival manzel :-) Docela jsme se pri tom porodu i zasmali. Ted mame trochu problemy s kojenim, zacali mi ho dokrmovat hned v porodnici z lahve a ja se ho to ted snazim odnaucit a jenom kojit. Jsou to nervy, ale snad se to povede. Jak vy se mate? Egypt je od nas kousek, jezdite tam za rodinou? |
| Kamila |
| • |
7.6.2007 14:27:51
Maminky a paní na blízkém východě, neměly byste nějaký recept, kde by se dala využít koncetrovaná šťáva z granátového jablka. Dostala jsem to od kolegyně z Turecka, moc mi to chutná, ale ráda ych z toho něco uvařila nebo přodala k nějakému pokrmu. Děkuji Kamila
|
| _Marcelka_ | 65242 |
|
|
31.5.2007 14:58:16
Tak uz to mas asi za sebou,co?Tak jsem zvedava na detaily a jak jsi to zvladla :o)
|
| Martina |
| • |
30.5.2007 16:01:57
Ahoj Libus,jses mooc hodna.Dekuji za snahu,budu rada za cokoliv.Muzes psat na email:Martina.seznam.cz@seznam.cz dekuji.M.
|
| _Marcelka_ | 65242 |
|
|
30.5.2007 5:59:57
Je,to bylo fajn kdyby se mimi narodilo na jeho narozky.Moje segra ma jednu dceru narozenou na jeji narozky a druhou ctyri dny po.Tak to slavi vsechny tri spolecne.:o)
No mozna uz to zacalo-pomalu,kolik tam mate hodin?Jestli mas cely den pred s sebou,tak by to mozna mimi mohlo stihnout. Jinak,muj muz je z Egypta. |
| Eva |
| • |
30.5.2007 5:50:48
To znamena, ze manzel je Arab? A odkud?
Ja uz dneska od pul pate nespim. Mam bud kontrakce, nebo poslicky. Tak cekam co bude. Taky mi odesla hlenova zatka, ale ta pry muze odejit i nekolik dni pred porodem. Manzel ma narozeniny a moc by chtel, abys se mimco narodilo zrovna dneska :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.