| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Blízkém Východě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 906  [Dalších 136 >>]
Saudia
  • 
7.3.2006 14:15:15
cau Baro.. nejde mi se nalogovat na tvuj mail.. muzes to sem napsat? dik
Bara
  • 
7.3.2006 6:44:32
Ja ziju ve Vychodni Provincii...ozvi se na mail jestli chces...Bara
Saudia
  • 
6.3.2006 14:14:53
lidi vdavam se za Sauda a budem zit v Riyadhu nebo ve vychodni provincii jste tu nekdo?????
elen
  • 
3.3.2006 16:57:22
Holky, zajimalo by me, jak je to v arabskem svete s penezi v rodine, kdyz manzelka nepracuje, alespon velmi casto to tak je, je to jako zde, ze kazdy ma svuj model(rozdelene ucty, spolecny ucet, kapesne pro kazdeho atd.) nebo je nejaky model, ktery se praktikuje vetsinou, myslim tim, ze manzel dava manzelce penize na domacnost podle vyse sveho prijmu nebo maji oba pristup k financim, ci je to pro zeny dost tezke, muz ma absolutni slovo ve vydajich. Taky by me zajimalo, zda je tam bezne, ze muz plati za zenu nebo to neplati, myslim tim restaurace, dovolene a tak podobne. Diky Elen
Eva
  • 
28.2.2006 16:11:07
Diky Libusko!!!! E.
Marie
  • 
27.2.2006 19:57:33
Ahojky Alex, tak uz jsem ti davno napsla ten majlik na alcasa adresu ale stale jsi neodepsala...? Dostala jsi ho?? Jak je v Libanonu a co nove??
Zdravi Marie
Libuse a Meggie 40469
23.2.2006 16:18:14
Cau Evo,
tak abych pravdu rekla, tak tady v Abu Dhabi je to samej cizinec a vsichni jsou docela pratelsky, takze je to dost v pohode. Arabstinu tady vubec nepotrebujes, protoze vsichni mluvi anglicky. Kdyby clovek chtel potkat dalsi cechy, tak asi jenom pres ambasadu, ale da se to, jinak je to jenom nahoda.
Jak je to jinde netusim, ale podle toho, co jsem slysela, je to tady jedno z nejpohodlnejsich mist v arabskym svete, protoze je tu dost cizincu. Clovek musi byt trochu dobrodruh a nebat se jit do toho naplno, pak je to v klidu a je to dobra skola zivota. Rozhodne ti to rozsiri obzory.
Eva
  • 
23.2.2006 13:09:43
Ahoj holky, chtela bych se vas zeptat, zda jste v zemich, kde zijete, poznaly nejake lidi z Evropy, zda se tam vyskytuji nebo je to spis ojedinele a kde se s nimi nejlepe seznamit. Pokud bych tam zila, asi by mi hodne pomohlo mit par takovych znamych kolem sebe, uz proto ze nemluvim arabsky. Tez by me zajimalo, jak jste zvladaly jazyk. Diky moc. Eva
Gabča
  • 
21.2.2006 10:57:14
Ahoj Jasmínko, myslíš, že bys byla tak hodná a ozvala byses mi na mail. Děkuju Gabca
Libuse a Meggie 40469
16.2.2006 12:11:10
tak koukam, ze mas stejnej nazor na UAE jako ja. Leto je tu asi hrozny, tak taky planuju odletet domu do Cech, ale jinak se tu zije fakt docela pohodlne a hezky. Asi taky zalezi, kde a za jakych podminek tu clovek je, kolik ma penez a tak...
Jestli tady zase skoncite, tak musime nejakej sraz naplanovat a poropvnat zkusenosti. Zatim nezmrznete v Kanade a mejte se krasne.
Libuse
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 906  [Dalších 136 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.