Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Saudia |
| • |
7.3.2006 14:15:15
cau Baro.. nejde mi se nalogovat na tvuj mail.. muzes to sem napsat? dik
|
| Bara |
| • |
7.3.2006 6:44:32
Ja ziju ve Vychodni Provincii...ozvi se na mail jestli chces...Bara
|
| Saudia |
| • |
6.3.2006 14:14:53
lidi vdavam se za Sauda a budem zit v Riyadhu nebo ve vychodni provincii jste tu nekdo?????
|
| elen |
| • |
3.3.2006 16:57:22
Holky, zajimalo by me, jak je to v arabskem svete s penezi v rodine, kdyz manzelka nepracuje, alespon velmi casto to tak je, je to jako zde, ze kazdy ma svuj model(rozdelene ucty, spolecny ucet, kapesne pro kazdeho atd.) nebo je nejaky model, ktery se praktikuje vetsinou, myslim tim, ze manzel dava manzelce penize na domacnost podle vyse sveho prijmu nebo maji oba pristup k financim, ci je to pro zeny dost tezke, muz ma absolutni slovo ve vydajich. Taky by me zajimalo, zda je tam bezne, ze muz plati za zenu nebo to neplati, myslim tim restaurace, dovolene a tak podobne. Diky Elen
|
| Eva |
| • |
28.2.2006 16:11:07
Diky Libusko!!!! E.
|
| Marie |
| • |
27.2.2006 19:57:33
Ahojky Alex, tak uz jsem ti davno napsla ten majlik na alcasa adresu ale stale jsi neodepsala...? Dostala jsi ho?? Jak je v Libanonu a co nove??
Zdravi Marie |
| Libuse a Meggie | 40469 |
|
|
23.2.2006 16:18:14
Cau Evo,
tak abych pravdu rekla, tak tady v Abu Dhabi je to samej cizinec a vsichni jsou docela pratelsky, takze je to dost v pohode. Arabstinu tady vubec nepotrebujes, protoze vsichni mluvi anglicky. Kdyby clovek chtel potkat dalsi cechy, tak asi jenom pres ambasadu, ale da se to, jinak je to jenom nahoda. Jak je to jinde netusim, ale podle toho, co jsem slysela, je to tady jedno z nejpohodlnejsich mist v arabskym svete, protoze je tu dost cizincu. Clovek musi byt trochu dobrodruh a nebat se jit do toho naplno, pak je to v klidu a je to dobra skola zivota. Rozhodne ti to rozsiri obzory. |
| Eva |
| • |
23.2.2006 13:09:43
Ahoj holky, chtela bych se vas zeptat, zda jste v zemich, kde zijete, poznaly nejake lidi z Evropy, zda se tam vyskytuji nebo je to spis ojedinele a kde se s nimi nejlepe seznamit. Pokud bych tam zila, asi by mi hodne pomohlo mit par takovych znamych kolem sebe, uz proto ze nemluvim arabsky. Tez by me zajimalo, jak jste zvladaly jazyk. Diky moc. Eva
|
| Gabča |
| • |
21.2.2006 10:57:14
Ahoj Jasmínko, myslíš, že bys byla tak hodná a ozvala byses mi na mail. Děkuju Gabca
|
| Libuse a Meggie | 40469 |
|
|
16.2.2006 12:11:10
tak koukam, ze mas stejnej nazor na UAE jako ja. Leto je tu asi hrozny, tak taky planuju odletet domu do Cech, ale jinak se tu zije fakt docela pohodlne a hezky. Asi taky zalezi, kde a za jakych podminek tu clovek je, kolik ma penez a tak...
Jestli tady zase skoncite, tak musime nejakej sraz naplanovat a poropvnat zkusenosti. Zatim nezmrznete v Kanade a mejte se krasne. Libuse |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.