Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| iveta |
| • |
16.2.2006 11:49:24
Mila Nelo,ja jsem zila nekolik let v Meadle east,UAE,Qatar,Bahrain...Ale asi zalezi hodne na tom,jak moc jsme prizpusobivi.Ja jsem osobne nemela zadne problemy,ale zacatky jsou tezke,asi jako vsude.Ale pocase jsem zjistila,ze je tam opravdu krasne,zadny uspechany zivot a snad nejlepsi misto pro vychovu malych deti...za male penize je mozno si poridit pomoc do domacnosti na 24 hod a pak zbyva spousty casu na deti a manzela.A hlavne ja jsem takovy milovnik slunce a tepla.Na leto jsem litala domu do cech a na vanoce za snehem.Myslim si,ze se tam urcite zvyka lepe,nez tady v canade.Ale to je zase vec nazoru.mejte se krasne a drzim palce.
|
| iveta |
| • |
16.2.2006 11:40:13
Moc pozdravuji Abu Dhabi,prozila jsem tak krasna leta zivota.I moje dcera se tam narodila.Ted jsem v canade,ale po skonceni tohoto skolniho roku se pravdepodobne vracime do UAE,do Dubaje.Uz se moc tesim!!!mohly bychom pak neco podniknout,neco jako sraz maminek z CR... |
| Alex |
| • |
13.2.2006 13:28:31
Ahoj Marusko!
jsem rada ze se nekdo konecne nasel! ;o) jsem tu uz pres 5 let. Vic bych Ti toho rekla v mailiku - napis mi na alcasa@seznam.cz a pokecame si. Jinak muj manza je taky katolik - a to opravdu dela dost - a zadny "fanatismus" jako takovy tu u krestanu neexistuje. Chlapi jsou dost verni manzele a rodina a hlavne deti - je tu na prvnim miste - coz docela ocenuji. no - tak zatim ahoj a tesim se na maijlik! ;o) Alex a 2 berusky x x x |
| Bara |
| • |
8.2.2006 14:20:22
Mile damy, nerada Vas rusim , ale pred 4 lety jsem resila stejny problem, museli jsme dovazet vakciny ze KSA do Cech ,protoze jsem rodila tady...pak jsem ale nasla odvaznou doktorku, ktera napichala ceske dokonceni vakciny a vse bylo v poradku....Jen prevoz te vakciny byl horor..musely byt zaledovane okolo 5 stupnu max..... coz byloneudrzitelne v tomto horku....letelo se pres leto!!!!v letadle dali manzelovi jen suchy led...odmitli mu dat mrazeny..dodnes si myslim, ze teplota nebyla dodrzena...., ale dite je vporadku...musel drzet prenosnou lednici porad v ruce aby ji nahodou nekdo nerozbil, nevylil atd. Radim se poradne poradit s pediatrem...erudovanym...me treba ted doporucili pokracovat ve vakcinach meho 9 mes. syna tady..., ale ja zacala s hexa...pediatr mi rekla, ze pokud zde budeme vetsi cast roku doporucuje SA vakcinaci, protoze bude v prostredi pro ktere je urcena...hmmmm ja se rozhodla jinak...ale to je jina kapitola....myslim , ze existuje spousta nazoru...moje rada by byla ...kontaktovat Oddeleni cestovni mediciny v Brne Bohunicich a zeptat se...nevim jestli je v Praze/urcite/...erudovany doktor by mel poradit....Zdravim pres more!!!!Bara
|
| Libuse a Meggie | 40469 |
|
|
7.2.2006 15:16:13
Cau Andrej,
zeptej se jeste v lekarne nebo doktorky, ale ja mam pocit, ze ty vakciny musi bejt zmrazeny. Nejsem si na 100% jista, ale tak mi to myslim rekli ve skole, kdyz jsem mela stejnej nepad, jako ty. No tak a uz dost o tom ockovani, nakonec to nejak dopadne. Tak ten vztah na dalku ti nezavidim, my jsme to tak meli skoro 6 let a reknu ti, je to uleva po takovy dobe konecne bydlet spolu. Tak preju,at ti to do toho konce brezna rychle utece. Jo a taky si pribal aspon dve baleni Vigantolu, tady jsou veskery leky desne drahy. Jinak Meggie uz se tesi na novyho kamarada, tak snad vam to s vizama dobre a rychle dopadne. Tak hezkej zbytek dne a pozdravuj toho drobecka. |
| Andrea a Adámek |
| • |
7.2.2006 12:23:37
Ahoj Libuše. Asi to uděláme tak, že si ty další vakcíny vezmeme s sebou do Emirátů a tam je malýmu píchnou. Jen doufám, že nebudeme mít v Dubaji problém na letišti. U východu skenují zavazadla, tak aby mne nečapli, že pašuju nějaké drogy. Musíme to nějak vymyslet. Ještě přesně nevím, kdy přiletíme. Adámek bude mít pas hotovej až k 1/3. Potom musím poslat kopii manželovi, který nám udělá víza. To taky zabere 1-2 týdny. Ale předpokládám, že bychom to vše měli stihnout do konce března. Fadi malýho už viděl. Byl tady 3 týdny na přelomu prosince a ledna. Samozřejmě byl nadšenej, vůbec se mu nechtělo zpět. Já se taky těším, že budeme kompletní rodina.
|
| Libuse a mala Meggie |
| • |
7.2.2006 8:45:40
Cau Andrej,
s tim ockovanim je to tak, ze my jsme sem jeli taky tak, kdyz ji bylo kolem trech mesicu a nase doktorka rekla, ze to radsi mame nechat tady na ne, at se to nemicha. Tady ockujou taky Infanrix, ale nemaji Hexa, takze Hepatitidu B davaji samostatne a to by pak mohl bejt problem. Ja nevim, rozhodni se sama, co doktor, to jinej nazor. Kdy sem vlastne poletite? Jak se uz tesis? To manzel malyho celou tu dobu nevidi? My jsme to tak meli, ze on byl tady a ja v CR, tak jsem se nemohla dockat, az budem konecne dohromady. |
| Andrea a Adámek |
| • |
6.2.2006 20:50:42
Ještě jsem zapomněla dodat - Adámek je velkej jedlík, ale malej spáč, takže se mám na co těšit. Možná ho podceňuju, třeba to zvládne v pohodě. Co se týče kočárku, to už mám vyřešené. Koupila jsem si takovej, který můžeme používat tady i v UAE. Ahoj Andrea
|
| Andrea a Adámek |
| • |
6.2.2006 20:40:53
Ahoj.Tvoje informace o očkování mne velmi zaujala. 6/3 jdeme na tříměsíční prohlídku a doktorka bude malýho očkovat vakcínou Infanrix hexa. Je to nějaká kombinovaná vakcína, údajně velmi šetrná k dětem (a nebyla zrovna levná). Má být očkován ve třech, čtyřech a pěti měsících. Prý je to mezinárodní vakcína, takže by mohla být k dostání i v SAE. Poradím se s doktorkou. Ještě jednou moc díky za info. Hezký večer.
|
| Libuse a mala Meggie |
| • |
6.2.2006 16:58:34
Andrej, jo a jeste k ockovani, je to tu stejny jako v CR, tak s tim pockejte az sem, at dostava stejny vakciny a nemicha se to. Nechci delat chytrou, ale zrovna jsem dodelala medicinu, tak trochu obcas neco vim :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.