Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Igor Kanin |
| • |
28.7.2004 9:02:48
nuz... pani Evci... ked vasi "spoluveriaci" urezavaju hlavy neveriacim tak sa necudujte ze ste pod dozorom urcitych panov.
|
| Agata | 14388 |
|
|
15.7.2004 9:27:26
Evči, tak to to tam znáš :-).
My pojedeme jen na dovolenou - takže 3 neděle až měsíc... uvidíme. A musí to být v létě, protože malá už chodí do školy - takže o prázdninách. Ona už tam jednou byla a moc se jí tam líbilo. Je to přítelova dcera a byli tam v době, kdy mně ještě neznali. To jí byli 4 roky. Přítel má rodinu v horách na d Homsem asi 50km a asi 30km k moři. V Damašku má sestru a bratra. |
| Evči+ Hanička 24.10.04 | 18555 |
|
|
14.7.2004 15:54:51
Agáto, manžel je z Damašku, pojedeme až s mimčem, asi v lednu - únoru, přes příští léto tam budeme určitě. Jinak minulých 6 let jsem tam jezdila každý rok, nejdéle na 2,5 měsíce, takže s běžným životem už mám zkušenosti, ale s miminem to bude zase něco jiného. Ale máme tam docela dobré zázemí - celou manželovu rodinu. Vy pojedete příští rok jen na prázdniny nebo na delší dobu? A kam?
|
| Agata | 14388 |
|
|
14.7.2004 15:24:56
Evči, odkud je manžel a kdy pojedete? My se chystáme až za rok...
|
|
|
14.7.2004 13:47:11
Agato, to bude fajn, když budou mít nějaké zprávy, co se tam dá sehnat, manžel sice taky někdy pojede, ale přece jenom - z jeho mužského pohledu je to všechno stejné, takže už vidím, že mi na všechno řekne: jo, jo mají.
Tak se měj hezky a dej vědět, jak se Vám bude dařit s učebnicí. |
| Agata | 14388 |
|
|
14.7.2004 9:08:28
Ahoj Evčo, učebnice je snad na cestě, teď jel kamarád do Syrie a staví se i u rodičů. Tak jsem zvědavá, co přiveze.
Jel tam i s ženou a batoletem... tak až přijedou, ale to bude až za měsíc, můžu se zeptat na ty plinky nebo susena mleka nebo detske presnidavky .. budeš-li mít zájem. |
|
|
13.7.2004 17:55:15
Jen tak mimochodem, Agato, ja ted stale dokola delam zapecene lilky s bramborem, cuketou, paprikou a rajcaty a olivovym olejem...tak budu mozna pani Lilek c.2.
|
|
|
13.7.2004 17:53:15
Ahoj Agato, uz jste nasli nejakou tu ucebnici pro malou?
Pro Ninu: na tuhle diskusi jsem sla s tim, ze mi treba nekdo poradi, jake plinky nebo susena mleka nebo detske presnidavky se daji sehnat v te ktere "blizkovychodni" zemi...nebo se podeli jen o maminkovske zkusenosti, ale moc se tu diskusi na tato velmi prizemni temata nedari,zadne mamince se totiz nechce byt pod neustalym dozorem nekterych panu, byt osocovana a byt podezirana z nevim ceho...Holky, mejte se krasne! |
| Agata | 14388 |
|
|
13.7.2004 14:00:33
Nino a další - dík :-)
Asi tu bude mrtvo, protože když jsme si povídali o vaření - recept na lilky - oslavoval mne pan Igor Paní Lilky :-) a kázal o tom, že teroristé rádi vaří :-) |
| Nina, 2 deti, Kanada |
| • |
13.7.2004 4:38:08
Mile maminky, nahledla jsem do Vasi diskuze, protoze me zajimalo, o cem si devcata z Vaseho domova povidaji. Velmi me zaskocila existence jisteho pana Igora. Jeho jednani mi pripada jako pomateni mysli. Mam pocit, jako bych otevrela svou oblibenou stranku o sberatelstvi motylu a tam mi nekdo bude kazat o dobru a zlu. Kde ten clovek bere tu odvahu zasahovat Vam do zivota? Zrejme Vam nezbyva nic jineho, nez ho zcela ignorovat a dal si psat o beznych starostech a radostech. Toho prvniho Vam prejPi co nejmene, toho druheho cele hromady a na pana I. posilam to, oc si tolik rika (jednu velkou smradlavou hromadu).
Vase Nina |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.