| Hanka36 | 89649 |
|
|
25.8.2012 10:31:12
To je zajímavé, měla jsem to hodně podobné.
Už teda dva dny před porodem slabé bolesti - poslíčci, večer jsem si říkala, že pojedeme abych měla klid jestli je vše v pořádku, a až tam mi praskla voda a do hodinky potom byl syn na světě. |
| Katka. | 13699 |
|
|
25.8.2012 10:27:24
Nijak
Porod mě vyvolávali a to, že mám kontrakce po 3 minutách mě řekla PA na monitoru. Nic mě nebolelo, nic jsem necítila Jooo, až mě praskla voda, to bylo jiný kafe. Začala jsem zvracet, měla jsem docela dost bolestivý kontrakce.Ale zase hodinku po prasknutí vody se syn narodil ![]() |
| Liki + dcera 8/11 |
| • |
25.8.2012 10:20:58
Ten den, co mi začal porod, jsem měla průjem. Střeva se čistila. Kontrakce jsem měla naprosto nepravidelné, jsem si ze začátku nebyla jistá, zda to nejsou poslíčci. Ale průjem trval, tak jsem si byla jistá, že jde o porod.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
25.8.2012 10:18:50
Tak nějak. Tyhle metody fungují v podstatě jen když už je tělo samo nachystaný.
|
| Liki + dcera 8/11 |
| • |
25.8.2012 10:16:44
Četla jsem, že u ricinového koktejlu se můžou stát 3 věci. Nestane se nic, dostaneš průjem, dostaneš průjem a porodíš. Já už si na něj taky chystala přísady. Po termínu mě lékaři strašili zátěžovým testem. Byl celkem problém sehnat meruňkový džus, nějaký jsem sehnala v DM. Nechávala jsem si to na poslední chvíli. Nakonec to ale nebylo potřeba :)
|
| boží žena | 67104 |
|
|
25.8.2012 10:16:32
ja se spíš bála, že když se to vyvolá brzy, že to nepůjde, nebude připravené a dojde k císaři
ten bych velmi nerada |
| Bouřka | 7675 |
|
|
25.8.2012 10:13:55
V podstatě jo. Rozhýbe to střeva a to by mělo povzbudit k činnosti dělohu. Držím palce, ať to vyjde. Já už měla vyvolání taky na spadnutí, když se to pořád ne a ne rozjet. Tomu jsem sice unikla, ale porod nepostupoval, takže jsem stejně obdržela pořádný dávky oxytocinu. Nakonec se ukázalo, že malýho držela šňůra.
|
| arantxa | 60064 |
|
|
25.8.2012 10:12:22
Já jsem celý den měla bolesti, ale nijak velký, takže jsem tomu nepřikládala důležitost, neboť jsem ráno byla na kontrole. Večer už mi to bylo divné, neboť se čas zkracoval, ale šla jsem si lehnout a v jednu v noci už byly co 5 minut, takže jsem probudila manžela a raději jela do porodnice. Do dvou hodin byl syn na světě. Plodová voda mi odtekla až v porodnici a teprve tehdy začaly pořádné bolesti.
|
| boží žena | 67104 |
|
|
25.8.2012 10:11:30
no u první se evidentně báli taky, jen 3 dny po tp dle utz
no asi si to potřebovali naplánovat v cca 9 tableta, a pak v 16 se narodila ten druhý byl takový pohodovější, trval tak stejně |
| Rybízovka | 122945 |
|
|
25.8.2012 10:09:16
A jaké bylo vyvolávání? Já jsem prý teď volně na prst, že prý by to šlo. U mě se přenášení dokroři dost bojí. A já taky, máme v rodině úmrtí miminka právě kvůli moc dlouhému přenášení.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.