| Zuuuza | 66577 |
|
|
6.4.2010 12:54:06
Gratuluju
Určitě to nějak zvládnete! Mí kamarádi čekají zas dvojčata k jednomu skoro dvouleťákovi Kamarádka sice musí ležet, ale zvládají. Je to jen počáteční šok. Držím palce, ať těhotenství probíhá ok.![]() |
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
6.4.2010 12:53:20
Gigo já jsem na ně asi moc náročná
Ale jinak to se dvouma nejde. Oni jsou dost živí a museli se naučit respektovat pravidla jinak se nikam nešlo a nejde... |
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
6.4.2010 12:45:18
Denis, to samozrejme neni jen o venceni 3 deti.....momentalne jsem ve stavu, ze mi dvojcata rvou tak 2,5 hodiny dopolene, pokud u nich nesedim a vylozene si s nimi nehraju. Ja vim, ze se to treba za tech 8 mesicu muze zlepsit, ale ze by se dokazaly oblict, obout, dojit si na nocnik, to nevidim. Celkove jsou/byly miminka hoooodne dlouho a jak jsem psala vyse, teprve poslednich par tydnu mam pocit, ze se to zlepsuje (napr. uz chteji i neco jineho nez jidlo ze sklenicky, naucily se spat i doma mimo kocarek). Mame obri problem s jidlem a to bude trvat podle me jeste hodne dlouho. Proste casove je to ted tak narocne, ze si nedokazu predstavit tu peci s obrim pupikem a to nedomyslim radeji, kdyby nastaly komplikace (viz prvni tehu, tlak, cukrovka)-kdo by se o ne staral......
|
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
6.4.2010 12:42:10
Milo, vidim to dost podobne jako ty.
Dale- mazel me podpori, at se rozhodnu tak nebo tak. Rekl mi, ze by mi strasne rad rekl, "jasne jdeme do toho" jenze nas napadji ta sama ALE. Co by za to jini dali, to proste neni argument, kazda z nas je v jine situaci. Rozhodnu se definitivne az podle toho, co mi rekne mudr, treba je to mimodelozni a nebudu resit vubec nic (no pri teseni se na mimi bych tohle v zivote z huby nevypustila, je to vsechno tim, ze jsem hodne unavena, je to s detmi narocne a nemam zadnou pomoc, teprve posledni tydny mam pocit, ze se z toho blazince stava rad.....) Dekuji vsem za nazory !! |
| DENISA | 100897 |
|
6.4.2010 12:26:04
Ja rozhodne nejsem apriori vuci potratum, ale jit na potrat proto, ze venceni 3 deti bude narocne, mi pripada dost divne.
|
| gaudí | 105390 |
|
|
6.4.2010 12:03:36
no, do hry vstupuje několik faktorů. Jestli je manžel rád, jestli ti pomáhá a je ti oporou. To je myslim základ. Potom, jak moc živé jsou dvojčátka. Když se ti narodí hodné spavé miminko, tak to myslim zvládneš, protože když bude v postýlce tak to uhlídáš. Až začne lézt a běhat, tak bude už holkám 3 roky a dáš je do školky. Když bude ale mimnko hodně plačtivé a budeš muset nosit, bude to dost náročné. Jenže to do předu nevíš. Každopádně na potrat bych nešla, ale je to tvoje volba. Každopádně přeji hodně štestí
|
| Andrýsek1 + 2 | 77198 |
|
|
6.4.2010 12:00:32
šla bych do toho
![]() |
| Milu |
| • |
6.4.2010 11:48:25
Já nebudu tak jednoznačně pozitivní...jak to půjde záleží na spoustě věcí. Ale jak tady optimisticky píšou jiné - není SAMOZŘEJMOST, že ve dvou letech, budeš mít samostatná dvojčata - tj. chodit na nočník, spořádaně tapat u kočáru, najíst se sami, z větší části se oblíct.
Spousta dětí není takových a spousta mamin nikdy nepředpokládala, že jejich dítě bude pomalejší - a na nějaký že posadíš děti na odstrkovadla, na to zapomen. Pokud bydlíte na frekventovaným místě, ujely by ti rovnou na motorce pod auto. Osobně si dovedu představit takovou situaci až se staršími dvojčaty...kolem 4 let už je drtivá většina dětí fakt samostatná, navíc mají za sebou i nejhorší období vzdoru, které tvé děti ještě čeká. Ale ve dvou letech nemáš vyhráno ani zdaleka. Chce si to ujasnit celou řadu věcí včetně toho, jestli máš kde děti "venčit" tak, aby ses tam s nimi bezpečně dopravila...třeba vlastní zahrada, velký park nebo hřiště hodně nablízku. Potloukat se s touhle trojkou po ulicích moc optimisticky nevidím. Přesto - přeju hodně štěstí! |
| DENISA | 100897 |
|
6.4.2010 10:52:10
Nepanikar, ze soku se vzpamatujes a pak si reknes, hlavne at je to zdrave, to ostatni nejak zvladnem. Ze to bude zahul, no bude, ale co by za to bezdetni dali. Tak se na to snaz divat takhle a bud rada, ze mas zazemi.
|
| kotyk | 55465 |
|
|
6.4.2010 10:42:16
Gratuluju a klídek. Naše druhá se taky objevila tak nějak neočekávaně
a jsou 20 měsíců od sebe. Akorát teda první je jenom singl. To zvládneš, neboj. Holkám pořiď motorky, tím na středně dlouhé štreky odbouráš kočár. Mimi může být tak pět až šest měsíců v šátku, takže v případě potřeby budeš moc holkám vzít i ten kočárek, ale ony ho stejně budou po tom druhém roce rychle opouštět Taky už to nebudou žádná miminka a dost věcí zvládnou bez tebe, akorát je holky musíš začít zvykat. Hezky samy baštit, samy vyčůrat, samy oblíknout základní hadříky. Boty na sucháč si taky nazujou samy, jenom budeš muset zajistit, aby boty byly na správných nohách |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.