| 10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
|
|
5.4.2010 22:18:17
To zvládneš a gratuluji!!!!!!!!!To je dar mít dítě jen tak pro zázrak
![]() |
| Richinna | 88804 |
|
|
5.4.2010 22:16:32
Jájo,léky se na tlak v těhu brát mohou,jen teda nevím,od kterého trimestru a teda nevím,jak je to s tou hospitalizací,uzda to jde i bez ní
![]() Ale to ti určo poradí tvůj gynekolog ![]() |
| Katla | 31249 |
|
|
5.4.2010 22:13:19
pečovatelka
|
| Richinna | 88804 |
|
|
5.4.2010 22:12:28
Jájo,přidávám se k řadě diskutujících-taky mám děti přesně bez osmi dnů s dvouletým odstupem a dá se to zvládnout.Sice je to ze začátku trošku záhul,než se zaběhneš,ale potom se to dá.A neboj,holky už v tu dobu kočárek určitě potřebovat nebudou-to dopilujete přes léto-malý taky v létě chodil už jen vedle kočáru a pak už jsme chodili bez něj a že to byly tůry
![]() Akorát to vypravování kamkoliv nám trvá krapet dýl ![]() Každopádně držím palečky a určitě bych nepokoušela osud a miminko si nechala ![]() ![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
5.4.2010 22:10:25
Jájo,
předně gratuluji k //. Mám také dvojčata o 2 měsíce mladší než máš ty, tedy už jako poslední děti a pravda, neumím si moc dobře představit k nim mít další mimi, ale já už jsem starší, takže i sil ubývá a hlavně, tělo si zvykne na všechno. Třeba bude mimi bezúdržbový a spinkací. Moc držím palce, určitě to spolu s manželem zvládnete.Naši bývalí sousedé byli ve stejné situaci jako vy - dvojčata 2a1/4roku a miminko (všechno kluci) a vím, že paní měla do dovršení tří let věku starších kluků dvojčat paní na výpomoc - prý existuje takový zákon, že ke třem dětem do třech let je nárok na paní k dětem - musíš si jí tedy majít sama, ale platí ji obecní či městský úřad - jen tedy nevím, co je na tom pravdy. Takhle mi to bylo odprezentováno a já to dál podrobněji nestudovala. Pokud by to tak bylo je to jedna z možností pro vás, alespoň na těch 10 měsíců než holkám budou tři roky. |
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
5.4.2010 22:09:17
To dáš
Chodí jsem Mishaczek, co má takový rozdíl po dvojčatech myslím plánovaně (teda ještě neporodila), určitě se s ní kontaktuj.Mám dcery po dvou letech, jsou úžasný tým, a jak se nejmladší blíží dvěma letům je to taková pohodááááá. Opravdu doporučuju šátek a ao těch 4 měsíců klidně nosítko na záda, se třetí jsem kočár vytáhla až v podstatě v jejím roce, kdy už jsemnemusela vodit děti za obě ruce. Bylo to o hodně pohodlnější než kdysi s prvním ;) |
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
5.4.2010 22:07:50
Kati díky...uvidíme jak to dopadne. Je mi docela blbě, když vynecham nevolnost, ktera se bohuzel uz rozjela, tak mam desne motolice. Od prvniho tehu mam doma tlakomer a namerila jsem ted vecer v klidu 139/90 :-((( Daji se v tehu brat leky na tlak a prezit to bez hospitalizace ? Nevite nekdo?
|
| JaninkaD | 48386 |
|
5.4.2010 22:07:42
Moc gratuluju! A samozřejmě, že to zvládneš
Možná to bude ze začátku záhul, ale pak to bude lepší a lepší a nakonec zjistíš, že máš doma naprosto úžasnou partu! |
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
5.4.2010 22:05:49
renýsku, ahojky, ekuji za podporu, to vis, ze zavitam, dam vedet, jak to dopadlo !
|
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
5.4.2010 22:04:32
Jájo,já o tom měla možnost před nedávnem taky přemýšlet...děti jsem dlouho kojila,antiko neřešila a ale když jsem jednu chvíli nemohla otevřít ani lednici pro nevolnost ,už jsem začala panikařit,zrovna jsem byla obj k dr...ten mi dle Uz řekl,že to může být bud těhu nebo stav před silnou MS....no nastala ta druhá varianta...ale pár nocí jsem probděla
Já v té situaci bych do toho šla...je to osud,kamarádka ted porodila 4 dítě,těhu vůbec neplánovali,manžel zrovna prožíval dost těžké období po zdrav. stránce...ona mi psala moc hezkou větu,že si je mimi našlo,tak ho přijmou s otevřenou náručí... ...já bych se k tomu taky tak stavila...i když je to šok...ale je fakt,že holky už v těch 2,5letech budou samostatnější a ty budeš mít volné ruce pro JEDNO miminko...Věřím,že je to šok,máš smíšené pocity,strach...ale uvidíš,že to půjde... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.