| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Skoro dvojčata - děti krátce po sobě

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 19786  [Dalších 19456 >>]
Katla 31249
5.4.2010 21:52:03
Musíšnto brá ttak, žebpak jim budou tři....až se mimčo narodí ...mezo druhým a třetím rokem je to OBROVSKY skok
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
5.4.2010 21:50:34
Jééé,ahoj Jájo,zaujalo mě téma a vidím Tebe....Nedávno jsme s holkama z listopadu na tebe vzpomínaly,když jsme spolu prožívaly těhulkovství a začátky...
Ale k tématu...je to začátek,šok...ale určitě to zvládnete,horší byto bylo naopak...ted jsi již zasloužilá maminka dvojčat a jentak něco tě nerozhází...~;)Moc gratuluju,po IVF to musí být překvápko~R^
anna+++++ 94122
5.4.2010 21:49:22
Uaaaaaaaaaaaaa to je situace - nezávidím!!!!!!!!! Osobně bych nechtěla třetí dítě k dvouletým dvojčatům, ale kdyby se to už stalo tak bych na potrat nikdy nešla - děti jsou dar z nebe a konkrétně ve vaší situaci po umělém opl. bych si třetí určitě nechala a brala to jako osuv - snaž se na tom vidět to pozitivní....... když nemáte materiální problém tak určo nebude problém pořídit si chůvu pro výpomoc, protože být na 3 malé děti sama je šílená kombinace.... - já bych to tedy nedala...
Hilly. 103234
5.4.2010 21:46:47
Jájo, já věřící nejsem, ale jsem v tomhle dost fatalista. Na potrat bych já osobně nešla, pokud bych nebyla v nějaké špatné životní situaci, což vy nejste, zvláště pokud se poprvé nedařilo normální cestou, snažila bych se to nějak zvládnout.
Katla 31249
5.4.2010 21:46:41
~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

Na potrat nepomýšlej.
Jája a spol. 71011
5.4.2010 21:42:37
Holky, našla jsem // na testu (dělala jsem jich několik různých). Dcerky máme po IVF, takže toto je nečekané. Třetí mimi jsme sice chtěli, jako vychutnávačku, až budu dvojčátka samostatnější a teď toto. Narodilo by se když bude holkám 2 roky a necelé 2 měsíce.
Co byste dělaly vy? Zatím je ve mě velký chaos. S manžou řešíme jak zvládneme spíše organizační věci. Co bude, když budou případné komplikace v těhu? Mám vysoký tlak. Materiálně to jde-vše mám po holkách.Místo taky máme.
babička pracující, druhá na druhém konci ČR. Takže bych na vše byla sama. Manža má náročnou práci.
No ale jít na potrat, když to není tak dlouho, co jsem si myslela, že ani žádné dítě mít nebudeme ~a~.
Prostě panikaaaaaaa~n~
Májja 33456
26.3.2010 21:29:03
Mám děti od sebe 14 a půl měsíce a do ted to byl docela silný záhul!!!Ale fakt záleží na povaze dětí a tedy i matky:-):-):-) Já mám děti hodně živé,hodně hlasité a ze začátku oba nespavce,nežravce atd,takže za mě musím říct,zvldáneš to,ale záhul je to velkej!!!
Mě se to zlepšuje až ted a to jsou dcerce 3roky a synovi 2 roky!!!!Až ted je to lepší,ale strašně se mi rvou a oba mají fakt sílu,takže jsou furt poškrábaní,prostě se fakt rvou o hračky atd!!Hl.syn nerad půjčuje hračky,tak snad z toho vyroste!!!:-)

Držím pacle at je vše ok!
Helča Kahounová, 2děti, 14m od sebe
  • 
26.3.2010 21:14:13
Ahoj, já mám Fanouška 20m a Martínku 6měsíců, malému bylo 5m, když¨jsem byla znovu těhotná. Druhé těhotenství, narozdíl od prvního, bylo lepší, a tak jsem malého vezla s manželem na hlídání až v den porodu, tedy spíše ažkdyž mi odcházela zátka.Děti jsou super,Faníček Martínku pořád oštipuje,houpe,bere jí dudlíka,pak jí ho vrací,ona ho tahá za vlasy,on jí baští příkrmy,vozí jí po rovině v kočárku,prostě jsou to super dvojka.Děti si pak spolu vyhrajou,ale horší je to pro rodiče, tedy pro mamku,musí pomáhat taťka,někdy jde z toho,popravdě, hlava kolem,plno křiku,řevu,vzteku,pak se to zase uklidní,a večer v 20hodin už v postýlkách tiše dýchají dva andílci a chrápou znavení rodiče:-) Každý den je boj,alestojí za to bojovat!!!Já totiž o tom často přemýšlím a myslím si,že prostě dvě děti jsou makačka a je jedno jak jsou daleko od sebe.už jsou prostě dvě a to není jeden:-)Takže hlavu vzhůru a relaxovat mezi řevem našich potomků. Helča
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
26.3.2010 21:12:05
Aghi - nechci tě "strašit"! Snad jste jiný případ. Jsou i hodně živé děti, které se věkem trochu zklidní, tak věř že budete ten případ.

Taky bojuju jak se dá.
No jak jsem psala, děti blízko po sobě jsou super, chtěla jsem je, ale když je jedno z dětí problémové - hyperaktivní nebo i nemocné, jako u nás, tak je to mnohem těžší, přijde mi, že mám snad skorotrojčata a ne skorodvojčata.
Zuuuza 66577
26.3.2010 20:02:54
Jenom???? Na jednoho až až.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 19786  [Dalších 19456 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.