| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Skoro dvojčata - děti krátce po sobě

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 19786  [Dalších 19446 >>]
Oggová 34603
26.3.2010 15:30:50
Xypetulko, tak to máš úplně stejný věkový rozestup mezi druhým a třetím dítkem jako já. Ale u nás pak přišlo ještě čtvrté a páté;-)))). Třetí dítko jak povyrostlo z miminka se mi zdálo tak osamělé, že jsme mu toho parťáka ještě museli dodat.~:-D~;)..a páté se nám nějak vymklo z rukou :-).

Ptala jsem se proto, že první dvě mi přišly naprosto v pohodě....ale poslední dvě dítka mají odstup 2 let téměř přesně a náročné to bylo hodně, protože bylo těhotenství hodně náročné a skloubit to vše dohromady bylo opravdu vyčerpávající.

Aghi+Fík1/08+Ája6/09 67195
26.3.2010 15:19:34
Firsty ahoj!!!! A díky za optimistický příspěvek ~t~ No to mě klepne! Zrovna jsem chtěla Šárce psát, že bude líp, u nás nejhorší období kolem půl roku, od 8m. se to začalo zlepšovat. Začínají si spolu hrát a Karolínka je na Kyštofa docela dost fixovaná, ale.... zatím je oba poutám do kočáru, bez milosti, z kočáru ven jde Fík jedině na poli ~f~

Dneska jsme byli u kamarádky, co je těhotná a ta byla dost zděšená~e~ Prý TOHLE doma mít nechce ~d~ no jo no a to ho mám zabít? ~d~
hadako 59450
26.3.2010 15:10:26
Já mám také - bez legrace - pocit, že největší stres jsem zažívala, když jsem měla jen jedno dítě ... nelam si s tím hlavu, možná si na sebe příliš náročná .. kamarádka se určitě také opožďuje, tak to prostě s dětmi chodí...
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
26.3.2010 15:02:11
jestli tě to uklidní, tak jsem na tom byla s jedním dítětem stejně jako ty - taky jsem pořádně nic nestíhala, ani moc chodit ven ani mít naklizeno, no se dvěma to určitě není horší, možná i o trochu lepší, nějak mě to "zrychlilo" - no vrámci možností ~:-D
ChemicalJane + 4 86738
26.3.2010 14:59:30
nevím proč by se do tebe měl někdo pouštět? hlavně aby jsi ty byla spokojená!! prádlo ze sušáku ještě nikdy neuteklo, nádobí se neumylo a oběd se sám taky neuvaří, to vše jde odložit, ale prcka odložit nemůžeš... užívej si s malým, dokud to jde, přijde do věku, kdy bude od tebe "utíkat" a ty budeš se slzou v oku vzpomínat, jaký to bylo, když si nemohla vařit, protože si chtěl malej hrát ~;)
já osobně si radši vezmu k jídlu rohlík a hraju si s holkou než abych v 10 zapadla k plotně a vyvářela kdesi cosi... všechny práce udělám, až přijde manžel domů a o holku se postará, ma pak klid a všechno jde mnohem rychleji..
Maryl 97104
26.3.2010 14:52:30
Šárinko,děkuju moc,jsi moc hodná.~x~
Šárinkaa,Daniel08,Sára09 71829
26.3.2010 14:50:43
Maryl proč by se do tebe měl někdo pouštět.Taky hodně záleží na povaze dětí a věř tomu, že kdyby to druhý přišlo tak se s tím porveš a nejadnou zjistíš ,že to jde, protože musí.Tak zatím si užívej prcka a netrap se nad tím jestli máš uklizeno , navařřeno, nejdůležitější je to malé co Tě potřebuje a že uklidíš a uvaříš později, no co , svět se přece nezboří, ne?Hlavní je spokojená máma ~x~~x~
Maryl 97104
26.3.2010 14:45:44
Damaris,omlouvám se,že neporadím,ale holky už ti stejně poradily,já jen gratuluji a přeji,ať se pak pěkně zaběhnete a hlavně,ať jste všichni zdraví.
Já se fakt stydím,co tu píšete(tedy za sebe).Mám jen jednoho kloučka,teď mu budou 2 roky,strašně ho miluju,je moje všechno,ale někdy mám pocit,že vůbec nic nestíhám,malý si chce hrát,já potřebuju ráno poklidit,uvařit(vždyť to znáte,do toho jsme dnes měly s kamarádkou sraz,že půjdem na hřiště a já jí musela volat,že se o půl hoďky opozdíme.Já jsem pak nervní a pak mám zkažený celý den a jsem i vzteklá na malého,tak já nevím,co dělám špatně.Hlavně se prosím do mě nepusťste,mě to už takhle mrzí.~d~
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
26.3.2010 14:23:47
Ahoj Aghi - zdravím! Přečetla jsem příspěvek od tebe jedním dechem a musím říct, že je to u nás totéž, tj. starší je hyperaktivka na kterého nic neplatí, takže to bylo u dr. stejné jako u vás, když vyšetřovala jednoho, tak druhý ničí váhu, leze do lék. věcí atd. Někdy fakt na mašli, říct si slovem nedal a zasáhnout ručně nešlo. Je to nepatrně lepší teď když má tři a třičtvrtě roku, ale že by to bylo výrazně lepší, že by poslechl tak to snad ani moc ne. Takže jak se říká, že to bude lepší, tak to asi platí jen pro sourozence, kteří jsou oba "normální děi" které si dají říct, ale nevím, u nás zlepšení zatím moc není, prostě hyperaktivní starší je hyperaktivní pořád ikdyž jinak. A mladší šíma je hodnější, ale zase není žádný andílek a opakuje vše po bráchovi, který dělá co nemá ikdyž nesmí, protože by musel být nestále "na provázku" jinak neposlechne. Mě se snad i zdá, že to nejlepší bylo ten první rok, co jsme měli obě děti, do toho roku mladšího, kdy nám ještě alespoň neuměl sám odejít a dali se tím pádem uhlídat. Teď mi venku utíkají každej na jinou stranu, auta neauta ~n~
Přeji vám hodně štěstí a zlepšení
Tatramelka+3 66284
26.3.2010 14:09:42
Damaris,

radit ti nebudu neb my budeme mít jen dvě a po 29 měsících a ted´ už jsem si na ten pocit zvykla i když jsme dítko plánovali a to i dříve. Ale přechod jak už tu někdo psal, tak prý přechod z 1 na 2 je horší, tak když jsi zvládla tohle a třetí, tak nyní to bude brnkačka~;) Držím ti palce~;((, snad i my budeme mít taky tolik štěstí v budoucnu. A hlavně at´ ti není zle, páč mě je ještě ve 24tt a to mě bolelo na začátku nejvíc, že jsem se malému nemohla věnovat tak nějak normálně a mít pak tři děti ještě okolo, to musí být mazec. ~x~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 19786  [Dalších 19446 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.