| Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 |
|
|
11.10.2011 11:52:21
Lení a co vy?Jak se máte?
Na konci listopadu jedeme na kontrolu k strejdovi Chládkovi,tak jsem zvědavá co nám řekne. Jinak našli mi leidenskou mutaci mám hustou krev.takže si píchám injekce do břicha.Přišli nato v gennetu.V úterý jedu na ultrazvuk tak se těšim až uvidim Matyáška. Holky držte se a piště. |
| Ingres | 101494 |
|
|
11.10.2011 11:36:11
No Evi,já myslím,že té trpělivosti a statečnosti máte s Lucinkou ažaž..Takže hlavu vzhůru a uvidíš,že to bude dobrý !!!!!
Jste holky šikovný a nic vás nezastaví To už jste si hodněkrát vyzkoušely...A já tu čekám na každé lepší zprávy a na vaše i malé pokroky ![]() |
|
|
11.10.2011 11:17:42
Lení říkala jsem si že si se spletla.
Věřím tomu že to doženeme.Musíme být trpělivé,statečné. |
| Ingres | 101494 |
|
|
10.10.2011 18:59:31
Koukám,že jsem psala Luci
![]() Jasně,že jsem měla na mysli Evi No a jak vidíš,určitě to bude u Lucinky jen chtít trochu víc času a určitě bude všechno v pořádku !!! ) |
| Honza +// | 96654 |
|
|
10.10.2011 17:37:23
Lucinka je velká šikulka a určitě to všechno dožene.
Dáši, nedá mi to, nepsala si dříve jako Danaca, nebo tak nějak. Díky. |
|
|
10.10.2011 16:03:28
Ahojky holky,
Lení já myslela že už máte nožičky o.k. To je mi líto.Zažít to znovu. Je to těžké jak pro nás tak pro prdolky.Držim palečky at tu spiku Papča snáší dobře. Dášo moc děkuji za povzbuzení moc hezky si to napsala. Uvidím příští rok jak natom bude Lucinka. Natalí tak Lucinka už chodí na nočník čůrat i kakat.Přes den jí dávám tepláčky a odedneška si sama sundá tepláčky a vyčůrá se a zase si je nátáhne. Je to moje šikulka. Ještě že jsou tady ty diskuse.Holky moc děkuji jste hodné. |
| Ingres | 101494 |
|
|
10.10.2011 12:28:22
Ahoj Dáši..JJ,je to tak jak píšeš..Prostě se s tím člověk musí smířit,protože stejně nic jiného dělat nejde..Stejně nejvíc toho musí vybojovat ty prďolkové :-(
|
| Honza +// | 96654 |
|
|
9.10.2011 14:42:27
JJ holky je to o nervy. Já jsem ráda, že jsou tu ty diskuze, aspoň se člověk vykecá. Ingres díky za povzbuzení. Dášo, já si na Tebe nepamatuju teda (možná si měla jinou přezdívku?)ale i Tobě díky. A máš veeeeeeeeelkou pravdu. Ale někdy to člověka prostě skolí a neumí si pomoct.
|
| Dáša,4,5 holčička |
| • |
9.10.2011 9:38:15
Psala jsem hlavně Petrklíč-Lucince,aby se nebála, malá bude v pořádku, prostě jsou tyto děti jiné,díky zážitkům,jaké měly. Malá se hrozně bála rehabilitací,bála se dotyku jiných lidí,pak lidí obecně,dědy,pak psů, kola.... stále nějaké fobie. Ale ted je normální veselá holčička. Já jsem si mateřskou taky vůbec neužila,stále nemoci,bezmoc, strach, stále v nemocnici, psychicky na dně.... partnerské problémy, vlastní zdravotní problémy,záněty, ale nebojte se, jednou to skončí a pak se ta péče o malou vrátí. Píšu i všem ostatním velké povzbuzení (arsiela,Natalí,Ingres). Kdybych mohla vrátit čas,tak bych byla klidnější s dcerkou,trpělivější s manželem,nechala bych víc plynout osud a čas,nějaký důvod to určitě mělo, já jsem stále bojovala proti tomu,stále jsem se bránila,byla jsem ze všeho "na nervy",chtěla jsem zdravou holčičku,ale prostě to tak příroda chtěla.... . Stále jsem četla časopisy a chtěla být jako ostatní. Zjistila jsem,že to takhle nefunguje. Každý jsme jiný. Asi všechno zlé pro něco dobré. Změnila jsem hodnoty, přístup k životu,.... malá je hodně mazlivá (asi jak jsem ji nosila v sádře a stále jsme se mazlily,aby necítila bolest), je napřed v řeči - hodně jsme četly a zpívaly,když měla spiky, je hodně fantazijní, hravá.... A teď je zdravá a já jsem velmi velmi velmi šťastná!! Dokonce nyní začala tancovat. Sice po svém,ale pohyb ji konečně začal bavit!
|
| Dadík, 4,5 roku holčička |
| • |
9.10.2011 7:41:54
Po dlouhé době jsem se vrátila na stránky o kyčlích a se smutkem čtu, že stále malá není v pořádku? KOlik pak jí je nyní roků?
Chtěla bych Tě povzbudit,moje malá měla 3 narkózy,taky byla pomalejší, bála se velmi lidí,dokonce i dědy, i dětí, bála se chodit, běhat, měla těžké separační období, všechno si dělá po svém, má svůj svět, ... ale hodně jí pomohla školka, ve 3,5letech se to zlomila, začala mít ráda děti,paní učitelky,ve 4 letech konečně začala běhat, neboj se, ta péče se Ti vrátí, je hodně hravá,hodná. Moc Ti držím pěsti a posílám hodně síly! Dana |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.