| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kyčle

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1747  [Dalších 1437 >>]
Ingres 101494
8.2.2011 18:25:54
Arsielo,ty chceš Jíju objednávat na Bulovce u ortopeda?????????????? Tam jezdíme,můžu poradit...
Ingres 101494
8.2.2011 18:23:56
Teda holky !!!
Evčo ,strašně mě to mrzí ALE prostě nic s tím smrtelník neudělá,takže držím palce i na nohách,aby jste to měli s Lucinkou za sebou !!!Chjooooooooooo :-(
Uvidíš,určitě už musí být líp.Vždyť už si to zaslouží i ty prckové i my !!!

Natalí,tak to máme tedy lepší v tom,že máme stejného doktora pořád..Operoval nám obě nožky a teď jezdíme na Bulovku pokaždé ve středu,když má ordinaci on...Takže je to určitě lepší...Doufám,že nemíní opustit nemocnici..Když to máte takto,tak jak se říká "každý doktor jiný názor "...Zrovna máme co se týče doktorů i špatné období...Dej pak vědět !!Jinak na dovču jsme šetřili od doby co se Pavča narodila,občas dají babičky korunku,nebo na narozky atd.Všechno šlo do pokladničky...A ještě musíme rychle došetřit,aby jsme si tam mohli něco koupit k obědu :-)..Máme polopenzi...

Arsielo,hlavně hodně síly a ať co nejdříve zjistí co to je a ať je to jen nějaká pitomost!!Opravdu držím pěsti..Věřím,že člověk už přemýšlí,že už to snad ani nemůže vydržet...Ale holky,jsme ženský a ty vydrží víc než ČLOVĚK,takže to vydržíme !!!

Moc je mi to líto,že jeden člověk musí unést až takové břímě !!Hodně síly holky!!
Honza +// 96654
8.2.2011 13:21:28
Arsielo, nemáš to teda vůbec jednoduchý. To jsou teda šoky, hlavně ať je Jíja v pořádku ať to není nic vážného a ať už se to neopakuje.Posílám~;((~s~
arsiela, 59672
8.2.2011 13:09:53
Ahoj holky já zvládám jak to jde,měla bych chodit o berlích,ale znáte to.jsme tu an kluky převážně sama,takže nehrozí.Děsím se jak bude vypadat ta 14 dní snímek.
Z Bulovky odchází strašně ortopedů,taky vůbec nevím ke komu Jíju objednat,chci to řešit právě až tam teď pojedu.Kontrolu má mít v květnu.nejhorší,že nám Jíja z ničeho nic zkolaboval,museli jsme ho resuscitovat,takže zas lítáme po neuro atd. co se mu valstně stalo.Do toho dostal bronchytídu,dneksa skončil s ATB,takže se tím odsunulo jedno neuro vyšetření až na příští týden.
Občas už přemýšlím co ještě vydržím.
Honza +// 96654
8.2.2011 12:23:54
Tak jsem tam děvčata včera volala, a sestřička mi řekla, že si mám zavolat ve středu. Ve středu bývá dětská ambulance, ale že není schopná mi říct, zda bude, nebo ne. (asi podle pánů doktorů, asi jim hodně doktorů uteklo a teď nestíhaj, já nevim~a~) Tak tam budu zítra volat znova kolem deváté a oni mi řeknou, zda máme přijet, nebo ne. Chtěla jsem vědět zda tam bude paní doktorka co nás vyšetřovala posledně, tak prý určitě ne, že dětskou ambulanci nedělá a že tam bude někdo z doktorů, ale kdo, to mi také neumělá říct. Tohle střídání doktorů, popravdě mě dost štve, nám se na ty kyčle pokaždý dívá někdo jiný, ale co nadělám. ~d~ Tak snad zítra, uvidíme.

Petrklíčku, nebreč to bude dobrý, to není nic hrozného, já vím že je to otravný a zdlouhavý. Jestli tě to uklidní, tak Natálka má taky trochu bouličku na pupíčku, ale jenom malinkou, prý to mám sledovat. Už jí má dlouho, zatím žádná změna a žádný problém, pokud je to malé, tak se to prý někdy ztratí samo, tak to zatím neřeším.
To budé dobré neboj~6~ Mysli také trochu na sebe
někam si vyjdi, nech manžela hlídat a jdi se odreagovat.~:-D

Ingres, dovolenou zááááááávidííííííím. Já bych někam jela až bych brečela, finance to bohužel nedovolují, neustále nějaké výdaje. Ale říkala jsem si aspoň v létě na prodloužený víkend do Lodína. Tam je nádherné koupání pro děti.
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
8.2.2011 11:00:24
Ahojky holky,včera jsem byla s Lucinkou na chirurgii,má pupeční kýlu.Takže příští pátek jdeme na operaci.Jsem z toho hotová.Pořád něco,nemůžeme to mít jednoduchý.Vůbec si to mateřství neužívám.
Pořád brečim.
Natalí a co vy kdy jdete na kontrolu?Mějte se.Pa
Ingres 101494
8.2.2011 8:02:32
Natalí,tak jak???Volala jsi???
Ten nočník bych nějak neřešila..Ono jim to dříve nebo později začne vadit samotným!!Nebo zkus uplácet piškotem,nebo něčím co má ráda,dát do ruky na nočníku :-)U nás jídlo zabírá na všechno !!!
To mluvení máme tak nastejno..A kojení skoro taky..Já přestala nedávno před 20 měsícem...Už jsem toho měla dost a Pavča chtěla jen v noci,tak jsem to usekla..Čekala jsem scény ,ale světe div se,krása a pohoda :-)
Včera jsme si objednali na léto dovču na Lipno...Začínají se nepěkně plnit termíny /takhle brzy/..Jedeme hromadně poprvé a asi naposledy,protože si neumím představit,jak na to pak našetříme a až půjdu do práce /doufám/,tak samé prázdniny,takže se s chlapem budeme muset tak střídat!!Řekli jsme si,že si jí všichni zasloužíme..Za ty doktory,operace a nemocnice..

Takže holky ,držím pěsti a tfuj tfuj tfuj :-)
Honza +// 96654
7.2.2011 8:40:03
Ahojky holky,

my jsme na kontrole ještě nebyly. Musím nás tam objednat a nemůžu se k tomu nějak dokopat. Podvědomě z toho mám hrůzu, ale až to tu dopíšu, jdu volat.~R^ Ať už to máme za sebou. Ingres já si to taky maluju, že nám řeknou, že buď OK, nebo operace. Jinak Natálka chodí od 14měsíců (u nás operace nebyla), takže v celku brzy, na to že má problémy s kyčlemi. Je to asi tři týdny co se dost rozmluvila a hodně opakuje. Nočník u nás teda taky nehrozí,~7~ přitom jsem to zkoušela již od 1roku. Zkoušela jsem jí nechávat i bez pleny, v domění, že jí to bude vadit, když se počůrá a bude mokrá. To jsem se teda ale spletla.:-) Z nočníku mi utíká, nebo na něm řve. Tak na to momentálně kašlu, neb čím víc jí to cpu, tím je to horší. Před vánoci jsem přestala kojit, sama se mi odstavila. Kojila jsem, necelých 22 měsíců, což jde, tak jsem ráda. Jinak je to malý živel, před třemi dny letěla, upadla a rozrazila si ret (doufám, že nebude mít jizvu)Tak to je tak nějak v kostce o nás. Holky mějte se fajn, přeju Lucince i Pavlínce ať už mají nožky co nejdříve v pořádku~x~
Ingres 101494
7.2.2011 8:22:08
Ahojky Evi...
No,na kontrole nám bylo řečeno,že jadýrko v levé nožce je menší,ale už je tam a máme kontrolu zase za tři měsíce /začátkem května/..Prý ještě je šance se vyhnout operaci zastřešení..Když bude za ty tři měsíce nějaký nález,směřujeme opět k operaci :-(
A ono to bude asi na dlouho..Za ty tři měsíce může být vše v pořádku a nález bude až na další kontrole,takže v klidu nebudeme asi do dospělosti nikdy...
Jinak Pavča tedy"kecá" celý den -to má od Verči :-)..Na nočník chodíme dávno,ale plenu ještě dávám..Už si i sama říká a začíná proti plíně bojovat..Já jsem s tím čekala po kontrole..Já prostě myslela,že nám řeknou buď operace,nebo že je vše v pořádku..Ale to si to pěkně maluju!!Ale už týden chodí pěkně sam !! No chodí,běhá po bytě sem a tam :-)..Tak jsme se ve dvaceti měsících dočkali :-)..Je to super pohled..Už jen proto si ani neumím představit,že by jí zase dali na šest týdnů do sádry...Asi by to nesla hodně špatně..Je teď moc akční :-)
Neboj,Lucinka začne žvanit z ničeho nic a ten nočník se taky podá :-)
Prostě holt potřebuje jen víc času,to je všechno :-)
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
6.2.2011 14:34:21
Ahoj Lení,na kontrolu jdeme v květnu.Tak jsem zvědavá.
A jak jste dopadly vy na kontrole?
Natalí má kontrolu někdy v únoru.Věřím že je vše o.k.
A jak se máte holky?
Lucinka zatím nemluví,na nočníku nechce sedět.Brečí na něm.Doma je v punčoškách,každou chvilku ji posadim na nočník.Stejně tak nic neuděla,spíš do punčocháčů nebo na zem.
Holky držim palečky na kontroly.
Jak je tobě Arsielo?Už je to lepší?Eva
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1747  [Dalších 1437 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.