| Ingres | 101494 |
|
|
6.2.2011 13:29:11
Ahoj holky..Tak jak to u vás vypadá??
Natalí,co kontrola??Vše v pořádku?? Evčo,co vy??? Arsielo,jak to zvládáte??? |
| arsiela, | 59672 |
|
|
3.1.2011 17:46:33
V Pardubkách na tom furt trvaj,ale my jezdili do Prahy,tam široký balení nechtěli ,když to bylo bez nálezu.
Jinak bavlněný plínky jsme na široké balení dávali tři ty obyč klasické.U tvarovaných nemám zkušenost,ty za Vojtíka ještě nebyli. |
| Molly. | 74807 |
|
|
3.1.2011 16:53:21
Lendul, já teda nevím, ale mi přijde i jenom jedna igelitová plena dost a nechápu, jak někdo může na to dítě narvat hned dvě. To jako aby ten zadek nedýchal už vůbec?
|
| Jana Nová | 98612 |
|
3.1.2011 16:15:58
U nás (Zlínsko) se taky preventivně nebalí naširoko.
|
| Jaaninaa | 100683 |
|
|
3.1.2011 15:33:46
Dcera měla Frejkovu peřinku do 3 měsíců a dalo se to vydržet i když to byla otrava. Víc jak nožičky od sebe ji zlobily ty kšíry přes ramena. Tak jsem občas místo frejkovky dala přes plínu (až na punčošky) ještě jednu tesco plínu a do ní několikrát přeloženou obyč. bavlněnou plenu. Tak aby to neměla pod zadečkem, ale jen ty nožičky od sebe.
|
| Balbína | 99798 |
|
|
3.1.2011 15:09:21
já "naširoko" preventivně nebalila. Mám pocit, že záleží, kam chodíš k doktorovi. Zdá se mi, že v Praze se zastává názor, že preventivně to nemá žádný význam. U rodičů na Vysočině zase všichni naširoko balí. Kdyby mi to ale doporučil dr, poslechla bych.
Jadérka měl syn vyvinutá taky hodně pozdě, v půl roce asi. |
| Nika89 | 91671 |
|
|
3.1.2011 15:00:47
Tak kdyby mělo dítě problém, tak je to snad jasný, ale nacpat široké balení všem , i těm s kyčlema v pořádku, preventivně? Proč?
|
| Nika89 | 91671 |
|
|
3.1.2011 14:59:35
Starší syn měl dovyvinutá jadýrka až v šesti měsících, mladší už v těch šesti týdnech. Preventivně mi doporučili široké balení u obou, ale oba měly kyčle v pořádku, tak jsem je nedávala. Jinak myslím, že když dáváš látkové plínky, tak ty jsou jako to široké balení. Četla jsem to na diskuzi o bavlněných plenách, ale nevím jestli zrovna tady na Rodině.
|
| katka,2+2 |
| • |
3.1.2011 13:53:57
neboj se toho a plíny dávej.Měsíc (kdy máte jít na kontrolu) to vydržíš ty i dítě, omezené v pohybu bude, ale vůbec mu to neublíží... Lepší než mít pak problémy. Syn měl "široké balení" do 6 měsíců a dávala jsem mu to pravidelně - papírovou plenku + 2xlátkovou aby držely správně daly se koupit "kalhotky" - pruh látky s kšandama přes ramínka. Chodil v 9 měsících sám...
Dcera měla velké problémy (zdědila to po mně) a měla nejdříve Frejovu peřinku - děs a běs, v případě zájmu popíšu podrobněji... pak jsem poprosila o "kšíry" jsou to takové řemínky přes ramena, kolem pasu a kolem nožiček... drží nožky správně - musela je mít holka fakt do roka, naučila se s nimi lézt, chodit začala do měsíce od sundání... Radím ti dobře - vydrž to - vyplatí se to. Přece nechceš aby děcko bylo postižené do konce života... A to nemůžeš vyloučit. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
3.1.2011 13:30:35
Neboj se, že mu to omezí hybnost...starší syn se i s tím širokým balením(dávala jsem ho z porodnice sama od sebe) otáčel se tam od 4-6. týdne....z břicha na záda a opačně....a po kontrole.......mi bylo řečeno OK tak jsem nedávala..syn se začal okamžitě plazit......do 14dní...později hned lezl a v 6. chodil kolem nábytku
![]() A já sama jsem měla dečku do 6. měsíců a v 9. měsících jsem lítala kolem nábytku a rabovala..takže toho se fakt neboj a dělej co radí DR. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.