Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kapradina | 34186 |
|
|
6.8.2014 13:28:11
Paní prostě měla štěstí, že byl ten vrtulník volný a přilétl pro ní včas, taky mohl být v terénu u žávažnějšího zranění. Proč si tohle ta paní neuvědomí a druhý den po takovémto zásahu, kdy zaměstnala svou osobou X lidí odchází z nemocnice? Pro mě je to projev hulvátství, nic víc. Když mi někdo pomůže zachánit život je slušnost mu alespoň poděkovat, což podepsání reversu jistě není.
![]() |
| . . | 133444 |
|
6.8.2014 13:26:04
Tak nevíme, co je za tou skutečností, že řada porodů v nemocnici se vleče iks hodin (po které je rodička připoutaná v leže na zádech a je jí fakt blbě). Možná kdyby ty samé ženy rodily doma, probíhal by porod jinak. Přeci efekt bílého pláště je dobře znám - lidi maj zvýšenou teplotu o stupeň dva jen vidí ordinaci, tlak jim vylítne o 50%... běžné. (Podotýkám, že jsem rodila dvakrát v porodnici celkem "průměrně", jde mi o ten obecný pohled...)
|
| Kapradina | 34186 |
|
|
6.8.2014 13:22:07
Saamanjo,
a taky jsi druhý den podepsala v nemocnici revers? |
| . . | 133444 |
|
6.8.2014 13:21:21
Mandelinko, vidím rozdí, na porodnici jsme všichni v naší generaci zvyklí, je to "normální". Rodit doma je "podivné".
|
| . . | 133444 |
|
6.8.2014 13:20:10
Zásadní psychický problém má každý, kdo si myslí, že "zdravý" porod patří do NEMOCnice. Ano, jednou nastaly komplikace, ale já teda nevím, jestli to byly komplikace takového druhu (to krvácení to bylo tehdy také?), že je pravděpodobné, že se budou opakovat. Třeba to naopak brala tak, že "všechnu smůlu" si už vybrala při prvním...
|
| . . | 133444 |
|
6.8.2014 13:14:35
Mandelinko, ano, rodila dvakrát doma, dvakrát byly komplikace, je možné, že bude rodit doma i potřetí. Jen upozorňuji, že i"normální" rodičky, které měly při prvním dítěti v porodnici závažné potíže spojené s lékařskými postupy, tam jdou podruhé zase, a nikdo se jim nediví
![]() |
| . . | 133444 |
|
6.8.2014 13:11:19
Co "mno"? Psychika udělá hrozně moc.
|
| Mlada | 36824 |
|
|
6.8.2014 13:10:27
Kapradino, arogantní?? Jednak máme tedy jen málo konkrétních informací. Ale i tak. Využila právo na lékařskou péči v okamžiku, kdy ji potřebovala. V okamžiku, kdy měla pocit, že se bez ní obejde, odešla domů.
|
| libik | 142094 |
|
|
6.8.2014 13:08:27
Kdyby někdo o kus dál umřel bez vrtulníku, tak by Jiří X. Doležal určitě publikoval, neboj
![]() |
| . . | 133444 |
|
6.8.2014 13:04:40
A teď si Mandelinko představ, že "tahle žena" má takový vztah k porodu v nemocnici, že by se při porodu prvního dítěte porod zastavil, museli vyvolávát, píchat kdeco, nakonec dítě zmordované vytáhnout "nějak"... a to dítě si odneslo trvalé následky. A ta "blbá" ženská by šla druhé dítě znovu rodit do porodnice
...zase očekávatelné potíže, náklady na medikaci, přístroje, lékaře... to vše by mohl využít jiný pacient, který by "zbytečně neriskoval". |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.