Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Aida* | 5732 |
|
|
6.8.2014 12:14:13
SUSU,
Ja se na rodine vyskytuju uz hodne dlouho. Svuj druhy porod jsem dokonce zverejnila na hlavni strane a to uz bude tak 11let. Od te doby (a i predtim) se diskuzi ucastnim a ctu je. Domaci porod je doporucovan nizkorizikovym rodickam, ale pokud se nektera rozhodne rodit doma a neni nizkorizikova, tak co? Zatknout a zavrit v porodnici? |
| Markéta | 121171 |
|
6.8.2014 12:14:05
Omlouvám se, asi jsem se špatně vyjádřila - ta srdeční vada se projevila nějak vážně, tj. že nebýt v nemocnici byl by malér? Nebo lékař při kontrole zjistil, že tam bohužel je, a že je do budoucna třeba sledovat?
Furt se snažím přijít na to, proč je tak důležité zůstávat v té porodnici tři dny a ne třeba dvanáct hodin, pořád nemůžu na nic přijít. |
| Markéta | 121171 |
|
6.8.2014 12:11:19
Nerozumím dotazu. Která paní jestli je lékařka a co je s tím krvácením?
Já jsem pokaždé v porodnici strávila tři dny, pokaždé po prvním dnu gynekolog řekl, že už ho nezajímám, že pokud jde o mě, můžu domů. Oba porody byly v pátek, s miminem během víkendu nic nedělali, leželo se mnou v pokoji a jednou za den zkontrolovali žloutenku a jednou za den přišla vizita. Při prvním dítěti ještě chodily buzerovat sestry, že mám mimino v posteli a že se to nesmí. Při druhém už ani to ne. Zbytečně jsme zabírali místo v nemocnici, zbytečně to stálo peníze. |
| *Aida* | 5732 |
|
|
6.8.2014 12:10:27
mandelinko,
Proc je to blbej argument? Blby je akorat to, ze na domaci porody neexistuje system, ktery by je zabezpecil. Jinak je to prvni clanek zdravotnicke pece a pokud nastane potreba, mel by navazovat dalsi clanek a pokud nastane dalsi ci vetsi potreba, mel by navazovat dalsi clanek atd. Nic blbyho na tom neni. |
| susu. | 129001 |
|
6.8.2014 12:09:14
Možná by mohla počítat i s tím, že si zaplatí ten vrtulník, když se svobodně rozhoduje riskovat. Ono totiž kdo svobodně rozhoduije má nést i následky a ne čekat, že to ostatní zaplatí za něj.
|
| susu. | 129001 |
|
6.8.2014 12:08:04
Aido, zaznělo to tady snad ve všech diskusích o domporodu, pokud je nečetlas, najdi si je.
|
| Mlada | 36824 |
|
|
6.8.2014 12:07:33
SUSU - domácí porod je DOPORUČOVÁN tzv. nízkorizikovým rodičkám. Pak ale existuje něco, čemu se říká svobodné rozhodování. Rodička byla seznámena se svým stavem, přesto se rozhodla, tak jak se rozhodla. Pro mě by bylo ideální, kdyby v takovém případě byla u porodu pa, blízká nemocnice by byla seznámena s tím, že porod běží a byla tak v případě potřeby schopna reagovat bez prodlev.... a s těmi prodlevami prostě opravdu nejvíce počítá rodička.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
6.8.2014 12:07:23
mandelinko, to je legrace, ty už si odporuješ i sama sobě. Prosím tě, buď aspoň konzistentní, jo?
|
| Epepe | 89236 |
|
|
6.8.2014 12:06:36
Grainne, přesně tak.
|
| *Aida* | 5732 |
|
|
6.8.2014 12:06:32
Ktere domarodky?? Ja jsem treba taky rodila doma po hodne komplikovanem prvnim porodu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.