Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| susu. | 129001 |
|
6.8.2014 12:06:29
Ptala ses, jaké srdeční chorby se demonstrují 3 dny po porodu, a na to ti odpovídám.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
6.8.2014 12:06:04
Ne, mandelinko, není to normálka, teda aspoň podle tebe. Podle tebe, když je při prvním porodu komplikace, má se předem předpokládat, že při druhém bude také. A ta samá.
|
| Markéta | 121171 |
|
6.8.2014 12:04:42
A bylo nutné kvůli tomu tři dny být v porodnici?
|
| Markéta | 121171 |
|
6.8.2014 12:02:46
Samozřejmě že máš volbu. Můžeš žít zdravě a tak výrazně snížit třeba riziko infarktu a mrtvice. Nebo nezdravě, a výrazně přispěješ k tomu, aby tě něco podobného potkalo.
Sestřenici podělali porod v porodnici - měla si ho zaplatit, protože blbě vyhodnotila riziko? |
| *Aida* | 5732 |
|
|
6.8.2014 12:02:30
ChemicalJane,
Jde to i po dvou sekcich. Zalezi samozrejme na zene, ""nikdo to nedovoli"" je sice vetsinove prijimany postoj, nicmene ta volba je opravdu na rodici zene. Rizika vaginalniho porodu po jedne a dvou sekcich se az tak nelisi. |
| susu. | 129001 |
|
6.8.2014 11:59:11
Domarodky nás vytrvale ujiš%tují, že domporod je jen pro zcela zdravé ženy s těhotenstvím , atd ...bez komplikací. Předchozí problematický porod teda není komplikace.
![]() |
| Lexi. | 141305 |
|
6.8.2014 11:57:34
"Taky si myslím, že je tu hlavně nebezpečí jakési módy, pokud by se porody doma zlegalizovaly"
- domácí porody jsou legální, "jen" je neproplatí zdravotní pojišťovna. Že se z nich stane móda si nemyslím, na to je zde příliš silná, až hysterická propaganda lékařů, kteří je odmítají. Domácí porody jsou legální nejen u nás, ale i v celé západní Evropě a severní Americe - dokonce je tam proplácí zdrav. pojišťovny. Že by byli až tak blbí a my tak chytří? |
| *Aida* | 5732 |
|
|
6.8.2014 11:56:49
Ja v tom problem nevidim, ono taky jaka byla asi tak pravdepodobnost, ze se to stane i podruhe? To je jako lyncovat nekoho za to, ze rodil v nejake okresni porodnici a pak treba dite museli prevazet vrtulnikem do Prahy. To taky znamena, ze rodicka apriori odmitala lekarskou peci, ktera byla nakonec potreba a mela by si ten vrtulnik zaplatit?
|
| susu. | 129001 |
|
6.8.2014 11:49:04
Takže nevidíš problém v tom, že po prvním problematickém produ doma šla do dalšího?
|
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
6.8.2014 11:48:14
po jednom SC se může rodit normálně, pokud to stav matky i dítěte dovolí. měla sjem po jednom normálním porodu sekci, při třetím porodu jsem měla opět možnost rodit normálně, ale odhad váhy dítěte byl 4kg týden před termínem. 2 předchozí děti byli taky velké, tudíž byl předpoklad i toho 3. velkého. bylo mi řečeno, že kdyby dítko mělo do 3,8kg, mohla jsem rodit přirozeně. Nerada sjemt edy šla na sekci, nicméně přece neohrozím sebe i dítě jen kvůli tomu, že chci rodit normálně. no nakonec měla holka 3,45kg, takže jsem ji odrodit normálně mohla, no co už... od teď už ale o normálním porodu nemůže být ani řeč, teď už mi ho nikdo nedovolí. takže 1 sekce dobrý, po 2 už to nedovolí.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.