| neznámá | 91073 |
|
16.1.2024 20:25:23
Protože hlídací pes prostě nepustí ani známého.
Venku nebo když ho páníček pozve domu, tak se pomazlí, ale cizí bez pozvání pána nemá na pozemku co dělat, otevřít branku a vstoupit může jen jeho rodina. Nám tahle nás dobrý kamarád otevřel branku a vstoupil na pozemek, se psem se znal od štěněte, vídal ho často, nepředpokládal problém. Chudák kamarád pak celý večer koktal. ![]() Pes, hovawart, ho povalil a štěkal mu do obličeje do doby, než jsme přišli. ![]() |
| Dooly. | 12201 |
|
|
16.1.2024 20:22:41
ale ti psi to tak neřeší.
Neznáma , tohle je argument jak noha Jak by to asi meli řešit když nemají jinou možnost a nic jiného leckdy ani nepoznali Věřím, ze pokud by si mohli vybrat, tak by se radši vyvenčili venku. Žádný pes si nenasere rád pod sebe! My máme našeho z útulku a na začátku bylo vidět že byl zvyklý být zavřený někde ve sklepě. Našel si nejmíň používanou místnost našem v bytě- tenkrát to byla pracovna, a začal ji používat jako záchod. Ale poměrně záhy, asi po dvou dnech, zjistil, že u nás chodí pravidelně ven a může dělat tam a do tý pracovny už se v životě vydělat nešel. Dneska, po téměř 2 letech v baráku, ví, ze i tak chodí pravidelně na procházky a nevykaka se ani na zahradě, pokud joo nemusi |
| neznámá | 91073 |
|
16.1.2024 20:20:55
![]() Dobrmani už nejsou ti zlí psi, co je znám jsou to psi vítací ne hlídací, třeba by to šlo, ale hotel je jistota, cizí prostředí není nutné tak hlídat. |
| Dooly. | 12201 |
|
|
16.1.2024 20:18:47
Jerry a proč ne? Já si to umím představit v pohodě, pokud bych měla predtim možnost se s tím psem seznámit . Samozřejmě mě nemůže považovat za cizího vetrelce
|
| K_at | 121378 |
|
16.1.2024 20:16:02
Jerry, tak přece je jasné, že musí dojít na seznámení, představení atd.
|
| neznámá | 91073 |
|
16.1.2024 20:15:25
Jsou lidi, co malé psíky nevenčí vůbec nebo dle počasí, pes chodí na kočičí záchod nebo nějakou podložku pro mimina, pro tyto účely se dají koupit i speciální čůrací podložky pro psy nebo psí záchody.
Také si to neumím představit, ale jak se pes naučí, tak to má. Vem si, že psi z kotce také čůrají a kadí do kotce, také se nevenčí po pár hodinách a nikomu to divné nepřijde, teda pár lidem jo, ale ti psi to tak neřeší. |
| Jerry G. | 159407 |
|
16.1.2024 20:11:20
Dooly, ale to jste byli doma. No predstava, ze otviram cizi prazdnej barak a tam za dverma dobrman.. No, dekuji pekne.
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
16.1.2024 20:05:37
7 mi, možná si to někdy jen namlouvame, ze by pejsanek bez nás nešel..
Taky jsem si říkala, ze nás rozmazlenec nikdy. Ale pak jsme meli oba koronu a když si pro nej přišly kamarádky holky , tak šel jako by nic. . 1. Už potřeboval 2. S nama byla cele dny doma nuda |
| Dooly. | 12201 |
|
|
16.1.2024 20:01:59
Pro našeho psa kt má nemocnou slinivku
Používáme Gastro intersestinal koupené přímo u veterináře. Asi z toho vstřebá maximum ptz jeho hivinko je fakt male Nicméně si myslím, ze 10 hodin bez možnosti vyvenceni by vám vydržel málokterý pes a popravdě to pro mě hranici s týráním |
| 77kraska | 132593 |
|
16.1.2024 19:49:52
predpokladam, ze existuji studie a doporuceni, jak dlouho smi pes zustat doma bez venceni....teda on se nakonec nekam vycura a vykaka, ale dobre to pro nej neni, kdyz to ma vydrzet moc dlouho
|
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.