| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Pes

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 32653  [Dalších 32543 >>]
77kraska 132593
16.1.2024 19:48:11
moje civava miluje navstevy a umim si predstavit, ze by se nechala vyvencit, kdybych nebyla doma...kdybych byla doma, tak by se zdrahala odejit

psi hotel mi delaji rodice, venceni se odehrava jen pred domem, zadne dlouhe prochazky, ale fenka je miluje, je na ne zvykla z castych navstev.....ale jak je tam maly prostor, tak po tydnu ji to tam nebavi a zacne zlobit
Stará husa 154854
16.1.2024 19:42:48
Psí hotel dělám já. A na dovolenou bereme psa s sebou.
Jerry G. 159407
16.1.2024 19:42:05
Ja si nedokazu predstavit, ze by k nam domu prisel uplne cizi clovek a nasi psi by se od nej nechali vyvencit a to nemame dobrmany..~:-D
K_at 121378
16.1.2024 19:40:17
My děláme psí hotel kamarádům. I když s tou jejich rozcapenou hysterkou je to náročné. Moji rodiče hlídali asi 3x naši psinu. Cca po týdnu. Ale už ji bereme všude sebou. Je závislák. ~d~
Umím si představit chodit venčit i cizího psa.
neznámá 91073
16.1.2024 19:17:38
Taktéž využíváme hotelu.
Také jsem měla strach, jak to psiny budou zvládat a v pohodě, berou to jak dovolenou nebo dětský tábor.
Fern 155759
16.1.2024 18:45:57
Davam naseho psa do psiho hotelu ve 2 mestech; jsou to svym hl.poslanim utulky,ale maji par kotcu tzv. na hotel.

V jednom,olomouckem,si muzem vybrat jestli bude pes venku nebo uvnitr.

Davam sem pesana co nejmin a s nasackovanyma granulema na cely pobyt,je to ale pro nas fajn odlehcovaci sluzba a neumim si predstavit tuto moznost nemit-pribuzni,ani ti nejblizsi psa nevlastni a ani se nemohou a ani nechteji o nej starat+alergie,coz ja chapu a proto se svymi zavazky nikoho nikdy neobtezuji.A na nejake cizi lidi z venku bych se bala spolehnout,nemluve o starosti s jejich marnym shanenim.
Katka a 2 výrostci 141251
16.1.2024 18:30:54
Sedmi to by ses divila - sháněli jsme někoho, když byla mamka před a po operaci a nemohla venčit svého psa...nebyl o to vůbec zájem. Pejsek byl nakonec skoro půl roku u nás a mámě se stýskalo. ~d~
Cimbur 64764
16.1.2024 18:22:38
Je zdravá.
Já chci radu ohledně granulí.
Už od začátku jsem psa nechtěla, protože bylo jasné, na koho pak starost dolehne. Venčení extra řešit ani platit nemíním. Akorát počas dovolené, to každoročně trnu, jak to zase zařídím.
neznámá 91073
16.1.2024 18:05:23
Já si myslím, že fenka se má celkem dobře, jako vždy by se mohla mít lépe, ale týraná fakt není.

Já když přičuchla ke sportovní kynologii a k chovným stanicím pracovních psů, byla jsem v šoku, jak se ty lidi ke zvířatům chovají.
Ve sportovní kynologii psy celé dny v kotcích, aby byli nabuzení na cvičení, kolikrát ani nebyli s majitelem u domu, ale měli pronajatý kotec na cvičáku. Chovky podobně.
ALe jsou úspěšní, vyhrávají soutěže, chovky si udělaly jméno po celém světě.
Ti psi nejsou koníček, je to jen nástroj k vykonávání koníčku, koníček jsou soutěže nebo co nejkvalitnější vrh štěňat. To my "petkaři" asi nikdy nedokážeme pochopit.
Nebo psi na ostrahu firem, celý den v kotci, v noci chodí po pozemku a svého majitele téměř neznají.

Dobrmanice se má celkem fajn. Je to pracovní pes, mohla skončit jak ty psi, co žijí v kotci u cvičáků.

Mosie 155090
16.1.2024 17:18:38
Jestli je hubená a má špatnou srst, jako první bych jí nechala udělat pořádný rozbor krve a rentgen hrudníku a břicha. Nechat udělat SDMA test na selhání ledvin, jestli je v pořádku.
Navíc je jí 11 let, to je na dobrmana dost. Teprve pak bych začala měnit granule a dávat větší množství bílkovin a tuků. Dobré je do krmné dávky přidat lososový olej spolu s pupalkovým, ale pomaličku navyšovat množství až do účinné dávky, aby nedostala průjem. Dávat min. 3 měsíce, ale lepší je pořád. Krmit víckrát denně, ideálně třikrát.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 32653  [Dalších 32543 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.