| K_at | 121378 |
|
17.1.2024 15:49:33
OT, strašně dlouho tu nebyla Julliet - komolím jí určitě nick. Nevíte o ní něco?
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
17.1.2024 15:10:06
S podobným problémem jsme u psů přešli na Ziwipeak, ale jsou trošku dražší. Psi je milují a prospívají na nich.
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
17.1.2024 14:42:17
Nemělo by se krmit syrové maso z divočáků kvůli nebezpečí Aujezskyho choroby a svalovce. Když jsem někdy měla okrajek z masa divočáka, šel nekompromisně do odpadu navzdory smutným očím pejskovým a kocourkovým.
Je fakt, že psi jsou pěkný čuňata a nechci vědět co všechno venku zblajznou. Teda občas to vím, protože se přijdou podělit, i když dobře vědí, že o konzumaci lidských, kočičích, slepičích a králičích výkalů opravdu nestojím. Nebo se přijdou udobřovat, lísat a otírat si na usmířenou svou hnědě zmatlanou hubu o moje čisté ošacení. |
| Žžena | 83005 |
|
17.1.2024 14:29:59
77krasko,
v době mládí Tvých rodičů se paraziti v mase vyskytovali, ano. Vykládal nám profesor na PřF, jak si kdysi, hluboko v minulém století, jezdil na jatka pro škrkavky a spol. pro studijní účely, dostával jich velké množství. A taky o tom, že teď parazita na jatkách, natož v mase, dávno nepotkáš. Doba pokročila, kontrola a kvalita masa je úplně jinde. |
| neznámá | 91073 |
|
17.1.2024 14:18:54
Doporučuje, kvůli bezpečnosti pro lidi, při manipulaci a tak.
Pes si se salmonelou lehce poradí, má v žaludku tak agresivní prostředí, že salmonela a jiné brebery nemají šanci. Pes je od přírody čuně, na procházce sežere takových humusáren, přemrazený a nepřemrazený maso by mě nenapadlo řešit, to je to nejmenší co naše telata sežerou. ![]() |
| K_at | 121378 |
|
17.1.2024 14:11:30
Pokud vím, drůbeží se doporučuje zmrazit. A po premrazeni lze podávat syrové.
Ale na krmení syrovým nemám odvahu. |
| Stará husa | 154854 |
|
17.1.2024 13:55:03
Já teda doufám, že naše obchody maso s parazity neprodávají.
|
| 77kraska | 132593 |
|
17.1.2024 13:50:38
babi, vlk v prirode at si zere, co chce...teda pokud tim nezpusobuje skody narodnimu hospodarstvi
ale u psu chovanych doma se prave hodne psalo o tom, ze syrove maso muze mit v sobe parazity a taky ze zvysuje agresivitu, jak tu psal Konicek.....a moji rodice nedali psum ani kousek syroveho, prave kvuli hrozbe parazitu, takze mne to ani nenapadlo, abych dala psovi syrove maso |
| Jerry G. | 159407 |
|
17.1.2024 13:13:56
On ji spolknul celou
Byla to hrudni kost. Svym zpusobem vykon, ze se mu vesla do tlamy.. ![]() Blbej, ale nas.. |
| neznámá | 91073 |
|
17.1.2024 12:52:03
TO pamatuji, o tom jsi tu psala, mazec.
![]() Já kosti neřeším, nedávám akorát slepičí, ty jsou hodně ostré a třepí se. Kuřecí i vařené mi přijdou jak máslo, hlavně z kupovaných kuřat, ty neřeším. Dost možná je sama rozvářim na máslo, většinou dám ráno vařit polivku a vzpomenu si na ni odpoledne. ![]() Jo, já mám obří telata, uplně neřeším, co jim dám. Základ je jasný, granule a kus masa třeba i s kostí. Ale dojídají i zbytky, po holkách pravidelně jejich příkrmy, načatý jogurty, tvarohy, milují syrová vajíčka i se skořápkou....Prostě co někomu odpadne od ruky nebo zbyde v ledničce. Mít malé psy, tak také řeším více. |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.