Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.9.2013 12:02:26
kája+dva, u Dr to nebude a na oční jsou objednací termíny 1/2 roku.....což je u dítka hodně....kdybych neměla známou tak nevím jak dlouho by byl bez brýlí.....naivita, že si bernku a hned nás vezmou byla špatná...
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.9.2013 12:00:53
kája+dva , mě to teda zbytečné nepříjde, podle mě by se to mělo provádět i ve škole....já sama jsem byla upozorněna, až když dítě bylo školou povinné, že nevidí....mě přišlo , že vidí úplně dobře....bohužel to tak nebylo.....a rozhodně se prý na to mohlo přijít dřív,ale rodič na to nemá šanci přijít.
|
| kája+dva | 65364 |
|
|
23.9.2013 11:53:07
Jsem jedna z těch co to považují za zbytečné tahání peněz z kapes, stejně jako donekonečna se opakující nabídky na knihy v mateřských školách. Ve školce bych dítě vyšetřit neneachala, u lékaře bych nebyla proti.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
23.9.2013 11:51:16
Ano, nechala jsem syna zmerit kdyz byl maly, delali to na ocnim na Budejarne, stalo to cca 100,- a bylo to rychle. Pak to vzdy nabizeli kazdy rok ve skolce, stalo to o neco malo vic, tak jsem je nechala promerit a co vim, tak par deti s vadou zraku zachytili a tem doporucili pak klasicke ocni vysetreni. Nektere matky to berou jako tahani penez z kapsy /ovsem nikdo je nenuti to vyuzit/, ja tuto moznost vysetreni vitam.
|
| Horama | 97202 |
|
|
23.9.2013 11:39:50
Mám s tím zkušenosti, starší dcera to absolvovala, když jí byly tak asi 2 roky - tehdy jsem s ní jela do nějaké ordinace u Václaváku (Praha). Pro mě bylo zajímavé, že už to bylo schopno jednoznačně vyloučit astigmatismus, u kterého byl manžel naprosto přesvědčený, že ho po něm děti určitě zdědí. Bylo to tehdy placené vyšetření, snad tak za 300Kč, myslím.
|
| Písanka | 70755 |
|
23.9.2013 11:35:20
Dobrý den,
dnes mě v mateřské školce informovali, že bude ve školce probíhat kontrola zraku dětí a to speciální diagnostickou kamerou Plusoptix. Dostala jsem informační letáček a když budeme souhlasit, tak dětem zrak vyšetří. Je to jednoduché vyšetření, kdy se dítě dívá do kamery a jsou mu měřeny hodnoty. Dětem nechám toto vyšetření udělat, ale chci se zeptat, jestli s tím máte zkušenosti. Já nevěděla, že něco takového vůbec existuje ![]() |
| espr | 88177 |
|
|
4.9.2013 12:48:53
Lída+4...no je pravda , že nejdříve mi řekli týden, ale pak volalai už za 3 dny že si brýle mohu vyzvednout....takže někdy to udělají i za dřív, opravdu záleží na speciálnosti té čočky z které to vyrábí a jestli se zrovna třeba trefím na zavážení
vybavenost v řetězcových optikách srovnávám pouze s několika očaři, kterými jsem prošla (většinou běžné soukromé ordinace dr., ten poslední střední poliklinika Praha) a prostě mají horší přístrojové vybavení .....a opravdu doufám že dětský očař v Motole (jedna z nej nemocnic u nás) bude mít stejné/nebo nejlépe ještě lepší vybavění![]() |
| Anča123 | 73304 |
|
|
3.9.2013 19:26:14
Focus optic bude mit akci 1+1 na Dny Marianne. Uz mam kupon!
![]() |
| lamberta | 138615 |
|
3.9.2013 19:21:50
V optikách sice mívají dobré vybavení a vyšetřovací přístroje, nicméně dítě pod 15 let optometrista nevyšetřuje. A řekla bych, že kvalita služeb, vstřícnost a ochota, (
případně i cena za brýle) nemá moc společného s tím, jestli maji drahé mašinky a dobrého optometristu.![]() |
| erika,2 děti | 94827 |
|
|
3.9.2013 16:28:33
jo a na očním říkali, že se jim to stává velmi často, že tam právě pošlou dítka z pětileté prohlídky, že si rozhodně nemáme vyčítat, že bychom něco zanedbali nebo odhalili pozdě. Oko se velmi intenzivně vyvíjí až do 8-9 let. A prý dokážou malé děti tu vadu dobře kompenzovat, že to na nich mnohdy není ani vidět...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.