Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luc. | 57250 |
|
22.5.2012 20:59:21
Stalo se nám to u moře, vykapávali jsme to Septonexem, napřed hodně, po 10ti minutách, pak po půl hodině a takdál, aby se ten písek vyplavil. Hlavně ať si očička netře.
|
| KatVafi | 69093 |
|
|
22.5.2012 20:53:39
Synovi toto provedlo dítko ve školce....ač jsem postupovala stejně s čištěním jako ty, do rána měl zhnisané oči a zánět spojivek :-(. Léčili jsme mastí a kapkama s atb.
|
| Meta | 12497 |
|
|
22.5.2012 20:30:29
Ačkoliv jsem jindy v návštěvách lékaře zdrženlivá, v tomto případě bych jela a to z důvodu možnosti poškrábání oka. Jednou za mlada se něco podobného stalo manželovi, v místní nemocnici ho neošetřili a převáželi do krajské a tam primář udělal velký cirkus, jak to mohli dopustit, že mohl přijít o oči. Naštstí to dobře dopadlo.
|
| michaELAela | 82790 |
|
|
22.5.2012 20:25:59
Já bych raději šla.
Ať to dobře dopadne ![]() |
| *Niki* | 19980 |
|
|
22.5.2012 20:25:30
Vypláchni vodou, zklidni nějakými kapkami oči dcery a třeba panákem vodky sebe.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
22.5.2012 20:25:09
Nedelala uz bych nic, jen kapala a cistila. Tohle se stane hned a urcite to neni naposled, co ma pisek v ocich.
|
| Kláraka | 128197 |
|
22.5.2012 20:22:10
Moje 20měsíční holčička si hrála na písku a celou lopatku písku ji hodili do obličeje..hrůza, měla to hodně v očích, hned jsme utíkali domů a snad 10 minut jsem jí to otírala vodou, nemohla ani očička otevřít..pak je otevřela a byla ok...oči červené nemá,netře si to, jen ve vnitřích koutcích očiček občas vytřu žmolky písku...vidím, že se to stále čistí...už dvakrát jsem očička prokápla opthalmo-septonexem..byla to hrůza, deset minut řvala NEVIDIM NEVIDIM...
co mám ted dělat? zítra jí to ještě budu prokápávat a sledovat ji, za jak dlouho by se mohla nedej bože projevit infekce nebo nějaká komplikace? nebo ji mám radši dovést očnímu ukázat? děkuji |
| Eliašek a Jakoubek | 121358 |
|
|
10.5.2012 23:45:24
ahoj Bono moc děkuji
mi už to máme rok a ne se toho zbavit tak stím zítra pujdem a uvidíme co bude dál ted nás zase pro změnu bolí nožičky a ja vtom opět vidím drama sem strašná matka citlivka |
| Bona |
| • |
10.5.2012 21:47:26
Přesně tohle měl náš Matyášek ve třech letech. Měl "bílou bulku", ale pod spodním víčkem. Nejdřív byla malá a pak se hrozně zvětšila. Byli jsme s tím v Motole na dětském (ambulantně) - tam nám bylo řečeno, že pokud by se nevstřebala, museli by to vyříznout, pod narkózou. Dostali jsme na to kapičky a mastičku - myslím, že to byl Kanamicin (nebo tak nějak) a Maxitrol. naštěstí mu to pomohlo a bulka se vstřebala!
Tak přeju hodně zdaru, aby malej nemusel na operaci! |
| Eliašek a Jakoubek | 121358 |
|
|
7.5.2012 23:15:09
jo to máš pravdu vlčí to nejní toby přeci bolelo ne?mě doktorka bez ohledu nato že by to vyděla řekla že to je ta žláza
a prej to nebolí a mělo by to zmizet jenže on to má už rok nak mu to nepřekáží ale příjde mi že to má menší ale zase širší když spinká je to vidět jak tam tu bouličku má vidět to je vlastně jedině se zavřeným víčkem bylo by super ho udržet a jen mu to umrtvit ale to nepujde on se strašně bojí a ja bych utoho asi protože mě to vše bolí a trápí snim sme jak jedna duše tolik ho miluju chtěla bych proněj to nejsnadší řešení![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.